Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
02-06-15 - 

Nieuw: de Battlenet Gift Card!

Battlenet-Gift-Card

Wat is de Battlenet Gift Card?


Ben jij regelmatig te vinden in de online wereld van World of Warcraft (WoW) of is Diablo één van je favoriete spellen? Dan is onze nieuwe aanwinst iets voor jou! De Battlenet Gift Card is nu online te koop via Beltegoed.nl. Op Battle.net kunnen gamers elkaar online vinden en samen een episch avontuur aangaan. Dankzij het netwerk heb je al je favoriete games bij elkaar. De Battlenet Card kun je gebruiken om het tegoed van je Battlenet account op te waarderen.

Battlenet Gift Card online kopen


Vanaf nu kun je eenvoudig en snel de Battlenet Gift Card online kopen via Beltegoed.nl. De gamecard is verkrijgbaar in de waarden: €20 en €40. Kies de Battlenet Card in de gewenste waarde en voer je gegevens in. Zodra je de bestelling hebt betaald, wordt de Battlenet code naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Met deze Battle net code kun je jouw tegoed in de Battle.net Shop opwaarderen.

Wat te kopen in de Battle.net Shop?


In de Battle.net Shop kun je allerlei soorten producten aanschaffen. Zo is het mogelijk om de games zelf aan te schaffen. Op het moment vind je verschillende spellen en uitbreidingspakketten in de webwinkel, van de nieuwste releases tot de classics. Daarnaast is het ook mogelijk om met de Battlenet Gift Card services te kopen zoals het veranderen van het ras van je karakter, een naamsverandering of karakter upgrades.

De meest populaire games


Op Battle.net kun je verschillende populaire games spelen. De meest bekende spellen zijn onder andere WoW, Diablo en StarCraft. In World of Warcraft strijd je in een magische wereld van onder andere dwergen, elven en trollen. Kies één van de rivaliserende volken en vecht aan hun kant. In Diablo moet je de gelijknamige demon verslaan. Versla Diablo met één van de personages. Let wel, ieder personage heeft zo zijn eigen sterke en zwakke punten. Of duik een fictieve toekomst in met StarCraft. Vecht hier aan de kant van één van de rassen om de macht.

Release Heroes of the Storm


Je kunt deze populaire spellen nu ook combineren. Vandaag is de release van de nieuwe game '’Heroes of the Storm''. In dit spel kun je strijden met de bekende personages uit de meest populaire games van Battle.net. Zorg er voor dat je een goede strategie hanteert om als winnaar uit de strijd te komen!
Battlenet Prepaid Card


Terug naar het overzicht