NL BE

Lyca 4G

Lycamobile Databundel S Lyca Databundel S

Lycamobile Databundel S

De Lyca databundel S is een kleine databundel voor een klein prijsje. De bundel van 750 MB aan 4G data is 30 dagen geldig.
€ 7,50
Lycamobile Databundel XL Lyca Databundel XL

Lycamobile Databundel XL

Met de Lyca Databundel XL krijg je 5 GB data op 4G snelheid. Deze bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00
Lyca Databundel XS Lyca Databundel XS

Lyca Databundel XS

Met de Lyca Databundel XS krijg je 500 MB aan data op 4G snelheid. Deze internetbundel is 30 dagen geldig.
€ 5,00
Lyca Databundel M Lyca Databundel M

Lyca Databundel M

Ontvang 1 GB aan 4G data met de Lyca Databundel M. Deze internetbundel is 30 dagen geldig.
€ 10,00
Lycamobile Databundel L Lyca Databundel L

Lycamobile Databundel L

Optimaal genieten van 3 GB internet op 4G snelheid met de Lycamobile Databundel L. Deze internetbundel is 30 dagen geldig.
€ 20,00

Informatie  

Lycamobile 4G internetbundel

Op zoek naar een Lycamobile 4G internetbundel? Dan helpen wij je nu verder! Via Beltegoed.nl kun je namelijk eenvoudig en snel deze bundel kopen en betalen met één van onze veilige betaalmethoden, waaronder iDeal en Paypal. Altijd supersnel toegang tot het wereldwijde web, waar je ook bent. Voortaan overal voordelig bereikbaar. Zo kun je altijd je favoriete muziek streamen, je social media checken, of even opzoeken hoe laat de bus komt. Met 4G zit je op het snelste mobiele netwerk dat er is.

Welke Lycamobile 4G internetbundels kan ik kopen?


Op beltegoed.nl bieden we je de volgende databundels aan:

• Lyca Databundel XS: 500 MB
• Lyca Databundel S: 750 MB
• Lyca Databundel M: 1 GB
• Lyca Databundel L: 3 GB
• Lyca Databundel XL: 3 GB

Wat heb ik nodig voor Lyca 4G internet?


Je hebt een mobiele telefoon en bijbehorende SIM kaart nodig die 4G internet ondersteunt. Het is namelijk niet zo dat elke telefoon hier geschikt voor is. De meeste nieuwe telefoons hebben gewoon toegang tot het 4G netwerk. Twijfel je bij jouw toestel? Kijk dan op de site van het betreffende merk telefoon even na of ook jouw type geschikt is voor het gebruik van 4G.

Hoe check ik het resterende tegoed van mijn internetbundel?


Benieuwd hoe veel data je al verbruikt hebt? Je kunt je resterende tegoed altijd eenvoudig opvragen door *136# in te toetsen op je telefoon, en daarna op bellen/verzenden te drukken. Je resterende Lyca 4G internettegoed komt gelijk op je scherm te voorschijn.

Hoe lang is mijn internet bundel geldig?


Met de Lyca 4G internet bundel heb je 30 dagen toegang tot mobiel internet. Deze termijn is inclusief de dag van activatie. Is de bundel verlopen, dan wordt de datasnelheid teruggebracht naar 3G. Verdere kosten worden vervolgens berekend op basis van je verbruik per MB. Als je de databundel opnieuw aanschaft, kun je je resterende tegoed niet meenemen naar de volgende 30 dagen.

Gerelateerde producten