Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
08-01-21 - 

Winter sale 2021: De beste deals om van te profiteren.

Is lockdown het eerste waar je aan denkt wanneer je aan januari 2021 denkt? Dat kunnen we veranderen. Januari is van oudsher de maand van de kortingen na Kerst. En als er iets deze maand jouw humeur kan opbeuren dan is het een goede online uitverkoop.

Waar kan je de beste kortingen vinden? We hebben een paar tips op een rijtje gezet.

Wanneer begint de Sale 2021
Bol.com januari kortingen 2021
Zalando winter sale deals in januari
Ticketmaster kortingen
Je voorbereiden op de Winter Sale Deals

Wanneer begint de Sale 2021?

De beste aanbiedigen vind je tijdens de winter sale!Je kent het misschien als de Nieuwjaarsuitverkoop of winterkortingen, maar de Winter Sale begint eigenlijk al na tweede Kerstdag. Dat betekend dat we na Black Friday en de Kerstdeals door gaan met de Winter Sale.

De meeste merken hebben januari uitverkoop, maar de exacte startdatum en duur verschilt.

Top tip: Bol.com Januari kortingen 2021

Bol.com heeft altijd goede deals in Januari. De deals zijn al begonnen, dus als je er van wilt profiteren moet je er nu bij zijn.

Bol.com heeft altijd kortingen over een brede selectie van verschillende producten. Van electronica, tot witgoed, boeken en speelgoed.

De beste strategie is om de Bol.com deals pagina in de gaten te houden. Terwijl je zoekt naar de beste aanbiedingen kun je al meteen een Bol.com online cadeaukaart kopen. Dan wordt genieten van de deals nog gemakkelijker. Je kunt er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken.

Alle Bol.com cadeaukaarten

Mode tip: Zalando winter sale deals in Januari

Als je zin hebt om kleren te shoppen, dan is Zalando dé plek. Maar wanneer is het beste moment?
In 2020 had Zalando een sale van één dag op 1 Januari. Het is waarschijnlijk dat ze dat ook doen in 2021. Een klein voordeel van dit jaar is dat je niet naar een Nieuwjaars feestje hoeft te gaan, dus verslaap je je waarschijnlijk niet door de halve uitverkoop.

Wees goed voorbereid om te shoppen en geef jezelf een Zalando kadobon. Je kunt er ook één voor je beste vriend of vriendin kopen en samen online shoppen. Met een kadobon kan je niet alleen genieten van de Januari kortingen, je zorgt er ook voor dat je niet meer uitgeeft dan je budget na de kerstweken aan kan.

Alle Zalando cadeaubonnen

Surprise tip: Ticketmaster kortingen

Het voelt misschien gek om plannen te maken voor concerten en festivals na 2020. Maar op een gegeven moment zullen ze weer doorgaan. En wanneer dat gebeurt is het altijd fijn om kaartjes met korting te hebben.

Wat zijn de voordelen van een Ticketmaster cadeaukaart? Het is eigenlijk gewoon een kadootje voor je toekomstige zelf. Geen goede deals in januari? Geen probleem. De cadeaukaart is een jaar geldig nadat je het gekocht hebt. Je beslist zelf wanneer je het uitgeeft.

Alle Ticketmaster cadeaukaarten

Je voorbereiden op de 2021 Winter Deals

Verras ook je vrienden met leuke kortingen tijdens de winter sale!Het ingewikkelde aan januari kortingen is dat je direct na de feestdagen misschien geen budget meer over hebt. Een planning kan daarbij helpen.

Wat je kan doen is een lijstje bijhouden naast jouw kerstlijstje. Houd bij wat je wilt of nodig hebt en bedenk erbij wat je er aan uit wil geven. Zet dat budget dan opzij met een Bol.com of Zaladon kadobon. Op deze manier weet je zeker dat je het geld niet aan iets anders uit geeft. En als Sinterklaas en de Kerstman niet alles op jouw lijstje komen brengen, dan kun je jezelf nog trakteren met jouw cadeaukaart.

In het ergste geval mis je de Januari kortingen. Gelukkig kan je de Bol.com cadeaukaart nog 3 jaar lang gebruiken. Zalando maakt het nog makkelijker. Hun cadeaukaart is voor eeuwig geldig dus heb je meer dan genoeg tijd om te wachten op de volgende sale.

Bekijk alle giftcards en vind de beste voor jou er tussen!

Misschien ook interessant:


Terug naar het overzicht