Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
16-05-22 - 

International gift cards

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een vriend die naar het buitenland gaat? Een familielid verrassen met een cadeautje nadat ze naar een ander land verhuist zijn? Zoek je een gemakkelijke en probleemloze manier om cadeaus naar vrienden en familie thuis te sturen nadat je zelf naar het buitenland bent verhuisd?

De kunst van het internationale cadeaus kopen is soms lastig - van kriebelende sokken tot een trui die net niet hun kleur is. Om nog maar te zwijgen over het feit dat verzenden naar het buitenland duur is (zelfs zonder de onverwachte douanekosten!).

Maar er is een cadeau waarmee je de plank nooit misslaat - een cadeaukaart. Een internationale cadeaubon is een perfecte keuze als je een cadeau zoekt voor een familielid of vriend die naar het buitenland gaat, of als je zelf naar een ander land bent verhuisd en cadeaus naar huis wilt sturen Ze zijn gemakkelijk en gratis te versturen en bieden de ontvanger de vrijheid om zelf te bepalen hoe hij zijn tegoed besteedt.

Maar hoe kies je de juiste internationale cadeaubon?

In dit artikel vertellen we hoe je de ideale cadeaukaart kunt vinden voor vrienden of familie in het buitenland of voor vrienden en familie thuis na je eigen verhuizing. We laten je zien hoe je de perfecte cadeaubon online kunt vinden en versturen op Beltegoed.nl of op Recharge.com.

Op Beltegoed.nl koop je cadeaukaarten of bijvoorbeeld prepaid geldkaarten om cadeau te geven, voor gebruik in Nederland. Op Recharge.com kun je terecht voor alle cadeaukaarten (en meer) die je naar iemand in het buitenland wilt sturen.

Laten we starten! International gift cards

1. Welke cadeaubonnen kunnen internationaal gebruikt worden?

2. QUIZ: Vind de beste internationale cadeubon

3. Internationale cadeaubonnen om mee te shoppen

4. De beste internationale cadeaubonnen voor gamers

5. De beste internationale entertainment cadeaubonnen voor buitenlandse vrienden en familie

6. De beste internationale cadeaubonnen voor geliefden in het buitenland

7. Geef jezelf een internationale cadeaubon cadeau


Welke cadeaubonnen kunnen internationaal gebruikt worden?Ten eerste bekijken we de mogelijkheden wat betreft het kiezen van een cadeaubon die in het buitenland gebruikt kan worden.

Bekijk het cadeaubonbeleid van de leverancier

Controleer eerst of de cadeaukaart van jouw keuze gebruikt kan worden in het land waar je hem naartoe stuurt, voordat je een cadeaukaart koopt. Het beleid van de verschillende aanbieders over waar hun cadeaukaarten gebruikt kunnen worden, verschilt.

Een Amazon cadeaukaart is bijvoorbeeld een van de populairste cadeaubonnen die je kunt kopen. Maar je kunt niet zomaar je Amazon gift card kopen vanaf je eigen dashboard - ingesteld op het land waar je bent.

Hiervoor moet je een Amazon gift card kopen op basis van het land waar je vriend of familielid zich op dat moment bevindt. Als ze bijvoorbeeld in de Verenigde Staten zijn, moet je een cadeaubon kopen van Amazon NL.

Fysieke cadeaubonnen of digitale cadeaubonnen

Je kunt kiezen uit twee soorten cadeaubonnen: fysiek of digitaal. Fysieke internationale cadeaukaarten zijn meestal van plastic en zijn vooraf opgeladen met een tegoedbedrag van jouw keuze.

Fysieke cadeaubonnen kunnen lastig zijn om veilig naar het buitenland te versturen. Je moet de cadeaukaart kopen, maar ook een envelop en postzegels. En de kaart eventueel verzekerd opsturen bij het postkantoor.

Misschien ben je van plan om een fysieke cadeaukaart te kopen. Het nadeel van veel plastic cadeaukaarten is dat je ze niet altijd kunt inwisselen in het land waar je ze naartoe stuurt.

Maar je kunt ook gemakkelijk online digitale internationale cadeaubonnen kopen vanuit je luie stoel - en ervoor zorgen dat ze meteen in de inbox van je vriend of familielid belanden.

Op Recharge.com, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste cadeaubon die je kunt kopen in je eigen valuta en huidige land. Of over het vinden van een cadeaubon die inwisselbaar is in het land waar je hem naartoe stuurt. Je kiest gewoon makkelijk de munteenheid en het land waarin je de cadeaubon wilt gebruiken.

Bovendien kun je ook nog persoonlijk profiteren van deze aanpasbaarheid. Als je bijvoorbeeld in Portugal woont en je Amerikaanse PlayStation-account wilt opladen, dan kan dat met een cadeaubon van Beltegoed.nl.

De verschillende soorten internationale gift cards waaruit je kunt kiezen

Naast de keuze tussen een fysieke of digitale cadeaukaart, kun je ook kiezen uit een groot aantal soorten cadeaubonnen om naar het buitenland te sturen.

Praktische cadeaubonnen zijn een uitstekende keuze als je een cadeaubon wilt sturen naar iemand die net in een nieuw land is aangekomen. Met een praktische cadeaubon kan je hen helpen om een paar nachten in een chique en gezellige Airbnb te overnachten of om hun eerste belevenissen rond hun nieuwe thuis te financieren met een Uber-cadeaubon. Je kunt ze ook helpen hun nieuwe huis in te richten met een shopping gift card.

Cadeaubonnen voor entertainment zijn een goede keuze als je een vriend of familielid wilt helpen zich te ontspannen terwijl ze zich in hun nieuwe huis vestigen. Een gaming gift card is een ideale keuze voor een gamer die net verhuisd is naar een nieuwe plek.

Als je net zelf naar het buitenland bent verhuisd, zijn entertainment cadeaubonnen ook een makkelijke manier om vrienden en familieleden thuis te verrassen. Bijvoorbeeld bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen. Om je cadeautje een persoonlijk tintje te geven, kun je er misschien een briefje bij doen met een aanbeveling voor een film of een verwijzing naar een favoriete film of serie die jullie graag samen bekeken.

Bovendien bieden digitale cadeaubonnen een probleemloze manier om vrienden en familie in het thuisland te helpen - zonder het gedoe van geldtransacties. Met cadeaukaarten voor kleding, eten, vervoer, meubilair en apparatuur, en voor het opwaarderen van mobiele telefoons.

Hieronder bekijken we een aantal van deze opties in het kort om te zien hoe je de juiste internationale cadeaubon kunt kiezen voor je dierbare.

Hoe kies je de beste internationale cadeaubonBen je op zoek naar de beste internationale cadeaubon online voor je vrienden of familie? Wij hebben een quiz samengesteld om je te helpen de juiste cadeaubon te vinden voor je favoriete mensen.
De beste internationale cadeaubonnen om mee te shoppenAls je op zoek bent naar een ideaal cadeau voor overzeese vrienden, dan kun je je vrienden volop keuze geven door ze te verrassen met een internationale shopping cadeaukaart. Internationale cadeaubonnen om te shoppen zijn een ideaal cadeau voor een vriend die naar het buitenland gaat - laten we eens kijken naar de mogelijkheden.


 • De Amazon Gift Card


Een echte klassieker - met bijna 12 miljoen producten op de Amazon marktplaats, geeft een Amazon Gift Card de ontvanger ervan een bijna eindeloze keuze. Dit is een geweldige cadeaubon voor mensen die net naar een nieuw land zijn verhuisd en hun appartement willen inrichten - of ze nu potten en pannen nodig hebben, of leuke kussens en beddengoed.

Je kunt ook een Amazon cadeaukaart sturen naar vrienden en familie die thuis wonen als je naar een nieuw land bent verhuisd. Met een Amazon online gift card kunnen vrienden bijna alles kopen wat ze nodig hebben - inclusief levensmiddelen, meubels, toiletartikelen, apparaten, technologie, speelgoed en kleding.

Kies eenvoudig het bedrag dat je aan je cadeaubon wilt toevoegen en koop in één klik met PayPal. Deze cadeaubonnen moeten worden gekocht op basis van het land waar een vriend of familielid verblijft. Verhuist een vriend bijvoorbeeld van Frankrijk naar New York, koop dan een Amazon.nl cadeaubon die vooraf met USD is geladen.

 • Cadeaubonnen van hun favoriete winkel


Je kunt ook een cadeaukaart kiezen voor de favoriete winkel van je geliefde - of dat nu een juwelierszaak of een sportwinkel is. Vraag na waar zij graag winkelen en of er een winkel is in het land waar ze wonen. Net als bij een Amazon gift card - denk er altijd aan om een gift card te kopen die in hun huidige land gebruikt kan worden.

Als ze bijvoorbeeld beauty addict zijn en graag hun mandje vullen met nieuwe oogschaduwpaletten en lipsticks bij Sephora - kijk dan of er een winkel is in het land waar ze naartoe verhuizen. Sephora heeft meer dan 260 winkels over de hele wereld en hun cadeaubonnen kunnen online of in de winkel worden gebruikt.


 • Hoe koop ik een internationale cadeaubon om in het buitenland mee te winkelen?


Op Recharge.com kun je internationale cadeaubonnen kopen om naar het buitenland te sturen. Wij bieden shopping cadeaubonnen met directe digitale levering - zodat een vriend of familielid niet hoeft te wachten!

Zo koop je een internationale cadeaubon:

1. Kies je cadeaukaart op de gift cards pagina.
2. Kies het nieuwe land waar je vriend of familielid nu woont. Dit doe je door rechtsboven op de pagina op het vlagicoon en de afgekorte locatie te klikken.
3. Kies het bedrag dat je op de kaart wilt zetten.
4. Voer het e-mail adres van de ontvanger in.
5. Betaal veilig met PayPal of met je kaart - in de munteenheid van je keuze

En je bent klaar!

Internationale cadeaubon kopen


De beste internationale cadeaubonnen voor gamersAls je een gamer kent, dan heb je hem misschien horen praten over zijn favoriete platform - of dat nu de Xbox of Nintendo is. Gun de gamers een spelletje met de beste internationale cadeaubonnen voor gamers.

 • De Xbox gift card


Met een digitale cadeaubon kun je ervoor zorgen dat ze de hele dag kunnen gamen op het platform van hun keuze. Een Xbox Gift Card is super veelzijdig - tegoed kan worden gebruikt om games, map packs accessoires, en ad-ons te kopen. Er kunnen ook films, muziek en shows mee worden gekocht.

Xbox gift card kopen

 • De PlayStation gift card


De PlayStation Gift Card is een andere populaire optie - naast Nintendo was PlayStation in 2021 de nummer één gameconsole. Je vriend of familielid kan zijn of haar cadeaubon gebruiken om zowel nieuwe releases als zijn of haar ouderwetse favoriete games te kopen - of hij of zij nu op een PS2 of PS5 speelt.

Scoor bonuspunten door een internationale cadeaubon voor een abonnement kopen - zoals PS Plus.

PlayStation gift card kopen

 • De Nintendo eShop Card


Je kunt ook een cadeaubon kopen voor Playstation's grootste rivaal - Nintendo. Met een Nintendo eShop Card kun je kiezen uit tal van nieuwe games en in-game items. Deze cadeaubon kan ook worden gebruikt om games te kopen voor de Nintendo Switch, 2DS, 3DS of Wii U.

Nintendo eShop Card kopen

 • De Steam gift card


Als je vriend of familielid een PC gamer is, kun je hem of haar verrassen met een Steam Gift Card. Steam biedt elke dag speciale kortingen op populaire games voor zowel bekende namen als meer niche indie games.

Steam gift card kopen


 • Hoe koop je een internationale gaming cadeaukaart


Van de PlayStation Store tot de Nintendo eShop; op Beltegoed.nl koop je een groot assortiment aan gaming cadeaubonnen voor nationaal gebruik in Nederland. Als cadeau voor een vriend of vriendin die naar het buitenland gaat of voor een geliefde thuis. Koop je liever een kaart die in het buitenland kan worden gebruikt? Dat doe je op Recharge.com.

Zo koop je een gaming cadeaukaart:


1. Ga naar de gaming productpagina van jouw keuze in het land van je vriend of familielid. Dit doe je door rechtsboven op de pagina op het vlagicoon en de afgekorte locatie te klikken.
2. Kies het bedrag dat je op de kaart wilt zetten.
3. Voer het e-mail adres van de ontvanger in.
4. Betaal snel en veilig met PayPal of met je kaart - in de munteenheid van je keuze.

Gaming card kopen


De beste internationale entertainment cadeaubonnen voor buitenlandse vrienden en familie

International gift cards quiz

Verhuizen naar een nieuw land kan eenzaam zijn. Een nieuwe plaat of een geliefde show kan de perfecte troost zijn om je vriend of familielid te helpen bij het wennen aan een nieuwe plek. We bekijken de beste opties.

 • De Netflix gift card


Een Netflix gift card is altijd goed. Je kunt Netflix kijken in meer dan 190 landen. Nog iets leuks aan Netflix? Elk land heeft eigen content en films - zo kunnen je vrienden en familieleden hun nieuwe cultuur leren kennen en hun talenkennis opfrissen door shows en films te bekijken die populair zijn in hun nieuwe thuisland.

Netflix gift card kopen


 • De Spotify Premium gift card


De Spotify Premium cadeaubon is een goede keuze voor de muziekliefhebbers in je leven die net zijn verhuisd. Mensen kunnen Spotify Premium gebruiken om naar muziek te luisteren, waar ze ook zijn - op welk apparaat dan ook - inclusief mobiel, tablet of laptop.

Spotify Premium gift card kopen

 • De App Store & iTunes gift card


De App Store en iTunes Gift Card is een perfecte keuze voor die vriend of familielid die gek is op alles wat met Apple te maken heeft. Voorzie hun iPod of iPhone van nieuwe liedjes of luisterboeken terwijl ze hun nieuwe thuis in het buitenland verkennen. Ze kunnen kiezen uit meer dan 60 miljoen nummers met Apple Music. Ze kunnen ook kiezen uit apps, games, boeken en tijdschriften - waardoor het een super veelzijdige geschenkkeuze is.

Een App Store- en iTunes-cadeaubon is ook een leuke keuze voor een geliefde thuis. Om in contact te blijven terwijl jullie weg zijn, kun je een afspeellijst maken met nummers die veel betekenis hebben voor jullie beiden - en je herinneren aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

Je kunt het bedrag kiezen dat van tevoren op de kaart wordt geladen en de kaart per e-mail versturen - zorg er wel voor dat je de kaart koopt voor de Apple Store van het land waar de kaart zal worden gebruikt. Dit is eenvoudig te doen op Beltegoed.nl, voor je betaalt.

App Store & iTunes gift card kopen • De twitch cadeaubon


Verras de streamers in je leven met een Twitch cadeaubon. Hiermee kunnen ze abonnementen kopen (waarmee ze toegang krijgen tot speciale voordelen op hun topkanalen), 'Bits' kopen (een digitale manier om andere streamers te steunen) en hun favoriete abonnementen cadeau doen aan anderen.

Twitch cadeaubon kopen

 • Hoe koop je een internationale entertainment gift card


Op Recharge.com koop je snel en gemakkelijk een internationale Netflix Gift Card, Spotify Gift Card, of Twitch Gift Card - op deze manier:

5. Kies de kaart in het huidige land waar je vriend(in) of familielid zich bevindt
6. Kies de waarde van het tegoed op de kaart.
7. Voer het e-mail adres van de ontvanger in.
8. Betaal snel en veilig met PayPal of met je kaart - in de munteenheid van je keuze.

Ze ontvangen hun cadeaukaart binnen enkele seconden!

Gaming & Entertainment gift card kopen


De beste internationale cadeaubonnen voor geliefden in het buitenlandVan nieuwe talen leren tot het nog niet hebben van een lokaal support netwerk - het kan moeilijk zijn om naar een nieuwe plek te verhuizen. Je kunt deze grote verandering net iets makkelijker maken met een internationale cadeaubon. Bovendien kunnen cadeaubonnen een belangrijke manier zijn om familie en vrienden te steunen als je in het buitenland woont.

Lees verder en ontdek onze suggesties.


 • Mobiel beltegoed naar het buitenland sturen


Door mobiel beltegoed te sturen kan je vriend of familielid in contact blijven met jou en zijn of haar dierbaren in een ander land. Op Beltegoed.nl kies je de provider van je vrienden of familielid in Nederland - en de hoeveelheid beltegoed die je via e-mail wilt versturen. 30 seconden later - ontvangen ze de unieke beltegoed code in hun mailbox. Hier lees je meer over het beltegoed opwaarderen voor iemand anders.

Op Recharge.com koop je makkelijk internationaal beltegoed om naar een geliefde in het buitenland te sturen. Recharge.com helpt iedereen, waar dan ook ter wereld, zijn data en minuten onmiddellijk op te waarderen. Wij bieden beltegoed van alle populaire providers aan - inclusief Vodafone, Tele2, KPN, Lebara, Three, Lycamobile, GiffGaff, en Virgin Mobile.

Mobiel opwaarderen


 • Just Eat cadeaukaarten


Help iemand om de beste afhaalrestaurants, cafés en restaurants in de buurt te leren kennen met een Just Eat Gift Card. Misschien zijn ze voor hun werk verhuisd en hebben ze het te druk om te koken. Of misschien wil je ze gewoon trakteren op een ontspannen avondje uit zonder de afwas te moeten doen. Met een vooraf betaalde Just Eat-cadeaubon kunnen ze kiezen uit een heleboel lokale restaurants.

Een vooraf betaalde Just Eat cadeaubon is ook handig om geliefden thuis te steunen. Help hen de kosten van maaltijden en boodschappen te drukken door een Just Eat cadeaukaart te geven, zodat zij de hele week door hun uitgaven voor maaltijden kunnen dekken.


Geef jezelf een internationale cadeaubon cadeauDit klinkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar met een voorafbetaalde cadeaubon heb je snel toegang tot je favoriete entertainment- en speldiensten als je in het buitenland bent.

Veel accounts voor amusementsdiensten zijn landgebonden. Dit geldt bijvoorbeeld voor Sony accounts. Dus als je een Sony-account in het VK hebt, maar naar Portugal bent verhuisd, kun je je account niet opwaarderen met een Playstation-cadeaubon die je in een winkel in Portugal koopt. Je kunt je account alleen opwaarderen met een UK Playstation gift card. De makkelijkste manier om dat te doen? Op een online website als Recharge.com.

Cadeaubonnen zijn ook een goede manier om binnen het budget te blijven als je controle wilt houden over je uitgaven. Verwijder de creditcard- of Paypal-gegevens van je Just Eat- of Amazon-accounts en beperk je uitgaven tot het tegoed dat je op je kaart hebt gezet.

Digitale online cadeaubonnen zijn binnen enkele seconden in je inbox beschikbaar. Ze geven je de vrijheid om te kopen, te spelen, te kijken, te winkelen, te luisteren en contact te houden met vrienden en familie op je eigen voorwaarden.


Vind de perfecte internationale cadeaubonnen als geschenk om naar het buitenland te sturenNiemand wil geconfronteerd worden met hoge verzendkosten en douanekosten wanneer hij of zij een cadeau naar een vriend of familielid in het buitenland stuurt. Of erachter komen dat de cadeaubon die je hebt gestuurd niet kan worden gebruikt in het land waar je dierbare woont.

Daarom zijn digitale cadeaubonnen een goede keuze als cadeau om naar het buitenland te sturen. Gebruik ze als een snel en probleemloos cadeau dat gratis te versturen is - en gegarandeerd werkt op de plaats van bestemming. Met zo veel digitale cadeaubonnen om uit te kiezen - kun je makkelijk een leuke match vinden voor een vriend of familielid.


Misschien ook interessant:


Terug naar het overzicht