Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-10-21 - 

Hoe koop ik Neosurf met PayPal?

Zie Neosurf als een prepaid online kaart om mee te shoppen of gamen. Door te betalen met Neosurf houd je jouw persoonlijke gegevens privé. Daarbij is betalen met Neosurf een prima manier om jouw online uitgaven bij te houden.

Koop Neosurf online

Hoe koop ik Neosurf met PayPal?
Je kunt jouw Neosurf ticket online kopen met PayPal op Beltegoed.nl. Zo werkt het:

  1. Selecteer een waarde voor je Neosurf ticket - van EUR 5 tot EUR 100.
  2. Vul je e-mail adres in en ga naar de kassa.
  3. Selecteer PayPal als je betalingsmethode.


Betaling voltooid? Je ontvangt jouw Neosurf code binnen enkele seconden in je mailbox, klaar voor gebruik.

Neosurf gebruiken
Neosurf is een prepaid betaalmethode. Neosurf is makkelijk te gebruiken - je koopt een prepaid Neosurf voucher voor een waarde naar keuze. Vervolgens gebruik je de digitale code om online aankopen mee te doen. Zonder je persoonlijke- of bankgegevens te delen. Voer simpelweg je code in tijdens het afrekenen op een van de partner-websites van Neosurf.

Koopt je iets dat minder waard is dan de totale waarde van je Neosurf voucher? Geen zorgen, je Neosurf code kan meerdere malen gebruikt worden totdat het saldo op is.

Waar kan ik betalen met Neosurf?
Neosurf wordt als betaalmethode geaccepteerd op meer dan 20.000 websites. Je kunt er mee betalen voor online gaming, sportweddenschappen, en entertainment websites. Ook kun je jouw Neosurf code gebruiken om andere prepaid creditcards die je hebt op te waarderen. Voorbeelden hiervan zijn PosteCash, Veritas, Ecocard of Net+. Kijk op de Neosurf website voor een volledige lijst van Neosurf partner-websites.


Neosurf in vergelijking met andere betaalmethodenNeosurf is een goede online betaalmethode, vooral voor gaming of wedden en gokken. Je hebt geen account of identificatie nodig om Neosurf te kopen en hoeft geen persoonlijke gegevens te delen.

Meer weten over Neosurf en andere prepaid creditcards? Bekijk dan onze prepaid creditcard vergelijking. Hiermee kies je makkelijk de juiste prepaid creditcard voor jouw behoeften.

Op Beltegoed.nl koop je elke prepaid creditcard, inclusief Neosurf, veilig, makkelijk en snel met PayPal.

Disclaimer

Let op: Beltegoed.nl biedt alleen een platform waarop je tegoedcodes kunt kopen die door verschillende leveranciers worden uitgegeven. De voorwaarden van de betreffende leverancier zijn altijd van toepassing op het via Beltegoed.nl gekochte product. Wij proberen correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de informatie, aangezien bijvoorbeeld omstandigheden kunnen veranderen en informatie die correct was op het moment van publicatie niet noodzakelijkerwijs correct zal blijven.Terug naar het overzicht