Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-11-21 - 

Black Friday 2021: 3 Slimme Tips

Het is bijna tijd voor Black Friday 2021 in Nederland. Je wordt overspoeld met verleidelijke Black Friday aanbiedingen, en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van hoge kortingen. Als je een onbeperkt budget hebt, is dat geweldig. Maar als je jouw uitgaven probeert te beperken, kan Black Friday al snel een uitdaging worden.


Als je een beetje hulp nodig hebt bij het vinden van de balans tussen winkelen met korting en binnen je budget blijven, dan hebben we wat praktische tips voor je. We hebben de beste Zwarte Vrijdag shopping tips voor je op een rij gezet. Zo profiteer je optimaal van goede Black Friday aanbiedingen zonder failliet te gaan. Black Friday aanbiedingen


Black Friday Shopping Tip #1: Maak alvast keuzes
Zwarte Vrijdag 2021 in Nederland staat voor de deur. Er zijn speciale Black Friday aanbiedingen in alle productcategorieën. Het is verleidelijk om te veel te kopen wanneer er zulke hoge kortingen geboden worden. Je hebt dus zeker baat bij een goede Black Friday shopping strategie! Begin alvast met het bepalen van de items of aanbiedingen waar jij op wacht.


Zoek gericht naar Black Friday aanbiedingen


Maak een lijst van wat je nodig hebt en van wat je absoluut niet nodig hebt. Sommige artikelen op je lijst zullen het waard zijn om te wachten op goedkope Black Friday aanbiedingen. Goede voorbeelden van Black Friday koopjes met een grote korting zijn keuken apparatuur, gadgets en elektronica. Heb je dit soort artikelen op de planning staan om cadeau te geven met kerst? Of ben je voor jezelf op zoek naar een bepaalde keukenmachine, een telefoon of een gadget? Dan kun je op Zwarte Vrijdag mogelijk je slag slaan.


Andere artikelen, zoals kleding of cosmetica, krijgen het hele jaar door regelmatig korting. De kans is groot dat ze nog meer afgeprijsd zijn als je wacht en last-minute inkopen doet voor kerst. Heb je deze items niet direct nodig? Dan kun je wachten op de sale na de feestdagen.


Als je zonder spijt van Black Friday 2021 aanbiedingen wilt profiteren, is het handig om je te focussen op het vinden van aanbiedingen voor de artikelen op je lijst die zelden worden afgeprijsd. De rest kan wachten.


Black Friday Shopping Tip #2: Negeer voor de hand liggende deals
Wat zijn de voor de hand liggende Black Friday deals? Kortingen op producten. Wil je meer voordeel uit Black Friday 2021 halen? Dan kijk je naar hoge kortingen op diensten.


Black Friday kortingen op diensten


Elk bedrijf probeert klanten te trekken rond Black Friday. Profiteer hiervan door op zoek te gaan naar goedkope Black Friday aanbiedingen voor abonnementen, diensten en bijvoorbeeld kortingen op gaming of entertainment.


Zo bieden mobiele aanbieders vaak kortingen op contracten, telefoons, beltarieven of online beltegoed opwaarderen. Het heeft absoluut zin om te bekijken of jouw elektriciteitscontract, je internetprovider of zelfs je favoriete entertainment diensten zoals Spotify of Netflix Black Friday aanbiedingen hebben.


Black Friday cadeaukaart aanbiedingen


Kijk naast de vele aanbiedingen voor diensten ook eens naar de aanbiedingen voor Black Friday cadeaukaarten, bijvoorbeeld op platforms als Beltegoed.nl. Een cadeaukaart of gaming kaart is natuurlijk een leuk kerstcadeau en jij maakt kans op een van de tien cadeaubonnen van 50 euro of op een gloednieuwe iPhone 13 bij aankoop van een willekeurig product tussen 22-29 november 2021.Waarom een cadeaukaart kopen op Black Friday? Omdat je nu een goede deal krijgt en je de gift card binnen een periode van 6 maanden tot 10 jaar daarna kunt gebruiken. Als er één ding is dat helpt om overbesteding te voorkomen, is het wel het gebrek aan tijdsdruk! Geef jezelf dus de tijd om ook na Black Friday 2021 van goede aanbiedingen en deals te kunnen profiteren.Black Friday Shopping Tip #3: Betaal niet met je creditcard

Als je liever niet teveel geld wilt uitgeven, tenminste. Creditcards zijn er om je te verleiden tot het doen van aankopen en om meer uit te geven dan je hebt. Ga je de winkels in voor de Black Friday aanbiedingen? Laat je creditcard dan thuis.


Een handige oplossing


In plaats van een creditcard kun je een prepaid creditcard of een cadeaukaart gebruiken voor het kopen van jouw favoriete Black Friday aanbiedingen. Met een prepaid geldkaart zoals een Prepaid Mastercard Gift Card bepaal je zelf hoeveel geld je aan waarde op je kaart zet. Dat is je budget.


Klaar om te shoppen en op zoek te gaan naar items op je verlanglijstje met hoge Zwarte Vrijdag kortingen? Je prepaid kaart ligt klaar om te gebruiken. Je kunt hier mee shoppen in duizenden online winkels. Natuurlijk kun je hem ook gewoon in een gewone winkel gebruiken om mee te betalen. Je kunt alleen geld uitgeven dat je vooraf op de kaart hebt gezet. Zo bepaal je jouw Black Friday budget!


Black Friday online shoppen


Black Friday shoppen op Amazon.nl, Bol.com, of kleding en elektronica kopen in andere online (of offline) winkels? Kies bijvoorbeeld voor een Bol.com cadeaukaart of geef jezelf (of een ander) een prepaid creditcard of gaming cadeaubon cadeau. Hiermee houd jij, ook tijdens de Black Friday Sale, je budget onder controle. Heb je nog saldo over op je cadeaukaart? Geen probleem, dat gebruik je gewoon later.


Ben jij klaar voor de Black Friday 2021 kortingen?

Misschien ook interessant:

Terug naar het overzicht