Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-11-21 - 

Black Friday 2021: 3 Slimme Tips

Het is bijna tijd voor Black Friday 2021 in Nederland. Je wordt overspoeld met verleidelijke Black Friday aanbiedingen, en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van hoge kortingen. Als je een onbeperkt budget hebt, is dat geweldig. Maar als je jouw uitgaven probeert te beperken, kan Black Friday al snel een uitdaging worden.


Als je een beetje hulp nodig hebt bij het vinden van de balans tussen winkelen met korting en binnen je budget blijven, dan hebben we wat praktische tips voor je. We hebben de beste Zwarte Vrijdag shopping tips voor je op een rij gezet. Zo profiteer je optimaal van goede Black Friday aanbiedingen zonder failliet te gaan. Black Friday aanbiedingen


Black Friday Shopping Tip #1: Maak alvast keuzes
Zwarte Vrijdag 2021 in Nederland staat voor de deur. Er zijn speciale Black Friday aanbiedingen in alle productcategorieën. Het is verleidelijk om te veel te kopen wanneer er zulke hoge kortingen geboden worden. Je hebt dus zeker baat bij een goede Black Friday shopping strategie! Begin alvast met het bepalen van de items of aanbiedingen waar jij op wacht.


Zoek gericht naar Black Friday aanbiedingen


Maak een lijst van wat je nodig hebt en van wat je absoluut niet nodig hebt. Sommige artikelen op je lijst zullen het waard zijn om te wachten op goedkope Black Friday aanbiedingen. Goede voorbeelden van Black Friday koopjes met een grote korting zijn keuken apparatuur, gadgets en elektronica. Heb je dit soort artikelen op de planning staan om cadeau te geven met kerst? Of ben je voor jezelf op zoek naar een bepaalde keukenmachine, een telefoon of een gadget? Dan kun je op Zwarte Vrijdag mogelijk je slag slaan.


Andere artikelen, zoals kleding of cosmetica, krijgen het hele jaar door regelmatig korting. De kans is groot dat ze nog meer afgeprijsd zijn als je wacht en last-minute inkopen doet voor kerst. Heb je deze items niet direct nodig? Dan kun je wachten op de sale na de feestdagen.


Als je zonder spijt van Black Friday 2021 aanbiedingen wilt profiteren, is het handig om je te focussen op het vinden van aanbiedingen voor de artikelen op je lijst die zelden worden afgeprijsd. De rest kan wachten.


Black Friday Shopping Tip #2: Negeer voor de hand liggende deals
Wat zijn de voor de hand liggende Black Friday deals? Kortingen op producten. Wil je meer voordeel uit Black Friday 2021 halen? Dan kijk je naar hoge kortingen op diensten.


Black Friday kortingen op diensten


Elk bedrijf probeert klanten te trekken rond Black Friday. Profiteer hiervan door op zoek te gaan naar goedkope Black Friday aanbiedingen voor abonnementen, diensten en bijvoorbeeld kortingen op gaming of entertainment.


Zo bieden mobiele aanbieders vaak kortingen op contracten, telefoons, beltarieven of online beltegoed opwaarderen. Het heeft absoluut zin om te bekijken of jouw elektriciteitscontract, je internetprovider of zelfs je favoriete entertainment diensten zoals Spotify of Netflix Black Friday aanbiedingen hebben.


Black Friday cadeaukaart aanbiedingen


Kijk naast de vele aanbiedingen voor diensten ook eens naar de aanbiedingen voor Black Friday cadeaukaarten, bijvoorbeeld op platforms als Beltegoed.nl. Een cadeaukaart of gaming kaart is natuurlijk een leuk kerstcadeau en jij maakt kans op een van de tien cadeaubonnen van 50 euro of op een gloednieuwe iPhone 13 bij aankoop van een willekeurig product tussen 22-29 november 2021.Waarom een cadeaukaart kopen op Black Friday? Omdat je nu een goede deal krijgt en je de gift card binnen een periode van 6 maanden tot 10 jaar daarna kunt gebruiken. Als er één ding is dat helpt om overbesteding te voorkomen, is het wel het gebrek aan tijdsdruk! Geef jezelf dus de tijd om ook na Black Friday 2021 van goede aanbiedingen en deals te kunnen profiteren.Black Friday Shopping Tip #3: Betaal niet met je creditcard

Als je liever niet teveel geld wilt uitgeven, tenminste. Creditcards zijn er om je te verleiden tot het doen van aankopen en om meer uit te geven dan je hebt. Ga je de winkels in voor de Black Friday aanbiedingen? Laat je creditcard dan thuis.


Een handige oplossing


In plaats van een creditcard kun je een prepaid creditcard of een cadeaukaart gebruiken voor het kopen van jouw favoriete Black Friday aanbiedingen. Met een prepaid geldkaart zoals een Prepaid Mastercard Gift Card bepaal je zelf hoeveel geld je aan waarde op je kaart zet. Dat is je budget.


Klaar om te shoppen en op zoek te gaan naar items op je verlanglijstje met hoge Zwarte Vrijdag kortingen? Je prepaid kaart ligt klaar om te gebruiken. Je kunt hier mee shoppen in duizenden online winkels. Natuurlijk kun je hem ook gewoon in een gewone winkel gebruiken om mee te betalen. Je kunt alleen geld uitgeven dat je vooraf op de kaart hebt gezet. Zo bepaal je jouw Black Friday budget!


Black Friday online shoppen


Black Friday shoppen op Amazon.nl, Bol.com, of kleding en elektronica kopen in andere online (of offline) winkels? Kies bijvoorbeeld voor een Bol.com cadeaukaart of geef jezelf (of een ander) een prepaid creditcard of gaming cadeaubon cadeau. Hiermee houd jij, ook tijdens de Black Friday Sale, je budget onder controle. Heb je nog saldo over op je cadeaukaart? Geen probleem, dat gebruik je gewoon later.


Ben jij klaar voor de Black Friday 2021 kortingen?

------


Actievoorwaarden voor de Black Friday giveaway – www.beltegoed.nl


 • Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotiecampagne ("Actie") georganiseerd door Recharge B.V. ("Recharge.com"), gevestigd te Amsteldijk 216, 1079 LK, Nederland.
 • De Actievoorwaarden zijn beschikbaar op elk van de websites van Recharge.com die binnen het bereik van de Actie vallen.
 • De Actie biedt degenen die een aankoop doen van een willekeurig product op www.mobiletopup.co.uk, www.beltegoed.nl, www.guthaben.de, www.recharge.fr of www.recharge.com/it-it gedurende de looptijd van de Actie de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterij waarbij een iPhone 13 (1 winnaar) of een cadeaubon naar keuze van € 50 (10 winnaars) kan worden gewonnen.
 • Door deel te nemen aan deze Actie ga je akkoord met de Actievoorwaarden.
 • De Actie zal plaatsvinden tussen 22/11/2021 en 29/11/2021 ("Actieperiode"). Deelname aan de Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode.
 • De trekking en de uitreiking van de prijs (prijzen) zal plaatsvinden op 06/12/2021.


Kan ik meedoen?

 • Deze Actie staat open voor deelname voor iedereen boven de 18 jaar.
 • Minderjarigen zijn uitgesloten van deelname aan de Actie.
 • Werknemers van Recharge.com, hun respectievelijke filialen en dochterondernemingen, en leden van hun families of huishoudens komen niet in aanmerking voor deelname.Hoe kan ik deelnemen?

 • Zodra je een bestelling plaatst voor een product tijdens de Actieperiode op www.mobiletopup.co.uk, www.beltegoed.nl, www.guthaben.de, www.recharge.fr, of www.recharge.com/it-it doe je mee aan de trekking met het mailadres dat gebruikt is voor de bestelling. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
 • Elk e-mailadres dat gebruikt wordt voor een bestelling van een willekeurig product op www.mobiletopup.co.uk, www.beltegoed.nl, www.guthaben.de, www.recharge.fr, of www.recharge.com/it-it levert één deelname aan de trekking op.
 • In het geval van valse of misleidende inzendingen of acties, word je uitgesloten van deelname.
 • De prijswinnaars worden via een volledig geautomatiseerde willekeurige trekking gekozen uit alle ontvangen inzendingen.


Wat kan ik winnen?

 • De winnaars van de Actie ontvangen een iPhone 13 (1 winnaar) of een cadeaubon naar keuze van € 50 (10 winnaars).
 • In totaal zijn er 11 prijzen te winnen bij deze Actie.
 • De prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd en/of geruild worden voor geld of andere goederen of diensten.
 • Alle belastingen, vergoedingen en andere kosten die voortvloeien uit het winnen van de prijs zijn voor rekening van de winnaar, tenzij anders vermeld.


Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

 • Als je een prijs gewonnen hebt dan ontvang je een e-mail op 06/12/2021.
 • Over de resultaten van de prijstrekking zal alleen openbare correspondentie worden gevoerd indien Recharge.com vooraf je toestemming heeft verkregen om je naam en achternaam te tonen.


Gegevensbescherming

 • Alle inzendingen worden eigendom van Recharge.com en worden niet bevestigd of geretourneerd.
 • De informatie en persoonlijke gegevens die bij de registratie voor de Actie worden verzameld, zullen worden gebruikt in overeenstemming met deze Actievoorwaarden en onze Privacyverklaring.
 • De persoonlijke gegevens van de deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor het doel van deze Actie en in overeenstemming met onze Verklaring, die hier kan worden gevonden: https://beltegoed.nl/privacy


Algemene Voorwaarden

 • Door deel te nemen verklaar je gebonden te zijn aan deze Actievoorwaarden en aan de beslissingen van Recharge.com, die definitief en bindend zijn voor alle zaken met betrekking tot deze Actie.
 • De Actie is onderworpen aan het Nederlandse recht voor beltegoed.nl en www.recharge.com/it-it , het Britse recht voor www.mobiletopup.co.uk, het Franse recht voor www.recharge.fr en het Duitse recht voor www.guthaben.de.
 • Recharge.com behoudt zich het recht voor om de Actie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving stop te zetten.
 • Recharge.com behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, een persoon te diskwalificeren die het deelnameproces of de uitvoering van de Actie schendt, of de wet- of regelgeving overtreedt, of zich op een onsportieve of storende manier gedraagt.
 • Het gebruik van apparatuur of computersoftware om het deelnameproces te automatiseren is verboden.
 • Recharge.com is niet verantwoordelijk voor: onjuiste of onnauwkeurige indieningsinformatie, menselijke fouten, typografische of transcriptie-fouten, technische defecten, storingen, defecten, letsel of schade aan de computer van de deelnemer of van een derde partij in verband met - of als gevolg van - deelname aan deze Acties, onvermogen om toegang te krijgen tot een website, kwaadwillige verwerking van gegevens, onbevoegde toegang tot inzendingen, transacties die te laat of onjuist worden verwerkt, of andere fouten.Opgesteld te Amsterdam op 12/11/2021.


Terug naar het overzicht