Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
01-11-22 - 

Met deze tips profiteer je nog meer van Black Friday 2022 aanbiedingen

Het is binnenkort weer zover, Black Friday komt eraan. Op Black Friday bieden online (en offline) winkels doorgaans de grootste kortingen aan op elektronica, speelgoed, game consoles, luxe artikelen, kleding en meer.

Hoewel de Black Friday aanbiedingen van 2022 pas verkrijgbaar zijn vanaf 25 november om 00.00 uur, heeft het absoluut zin om vooraf te bedenken of je bepaalde (grotere) aankopen wilt doen.

Met onze Black Friday tips weet je tijdens deze sale de beste kortingen te vinden (en jouw favoriete items goedkoop te kopen), maar je ontdekt ook hoe je binnen je budget kunt blijven terwijl je profiteert van de beste Black Friday deals.

alt

De beste Black Friday tips voor 2022


1. Stel het kopen nog even uit...tot Black Friday 2022


Heb je al ideeën wat betreft kerstcadeaus die je wilt kopen voor vrienden en familie? Of ben je al heel lang op zoek naar die perfecte Dyson hairstyler met korting?
Heb je stevige Black Friday deals nodig om eindelijk dat paar schoenen, of die nieuwe tv aan te schaffen? Wacht nog even met kopen. De kans op kortingen is het grootst tijdens de 24 uur van Black Friday 2022.

2. Komt jouw wens uit op Black Friday 2022?


Maak een wensenlijstje. En zet je must-haves bovenaan. Je weet wel, die nieuwe stofzuiger of wasdroger die best duur is. Met jouw lijstje bij de hand kun je onderzoeken wat de beste Black Friday deals voor jou zijn. Vaak kondigen bedrijven zoals Bol.com ruim van tevoren aan welke artikelen met korting gaan worden verkocht. En...houd je aan je lijstje.

Extra Black Friday tip; schrijf naast de items op je lijstje wat de huidige normale verkoopprijs is. Zo weet je op Black Friday direct welke deals de moeite waard zijn.

3. Stel een budget op voor jezelf


Van verjaardagscadeaus en cadeaus voor de feestdagen tot een nieuwe jas of huishoudelijke apparatuur, de meeste shopping websites proberen je te verleiden tot het doen van aankopen tijdens Black Friday. Zoek gericht naar Black Friday 2022 aanbiedingen voor de artikelen die je zou willen kopen, mits ze flink afgeprijsd zijn.

4. Slim zoeken naar de beste Black Friday aanbiedingen


Stel alerts in op je zoekmachine, houd de prijzen bij van jouw favoriete items en weet wat de reguliere prijs is van de spullen die je wilt kopen. Rond de week voor Black Friday kondigen online en offline winkels zoals Bol.com, Mediamarkt, de Bijenkorf en Amazon vaak al aan welke kortingen je kunt verwachten op Black Friday 2022.

Tip: stel een alert in op de website van de Consumentenbond, waarmee je makkelijker specifieke Black Friday aanbiedingen kunt vinden.

5. Kleur je bankrekening niet rood op Black Friday


Rood staan op de bank, omdat je die ene aanbieding niet kon laten liggen? Rood staan (oftewel geld lenen) kost geld en het uitgeven van geld dat je simpelweg nu niet in handen hebt brengt je budget in gevaar.

We shoppen voornamelijk online, ook op Black Friday. Spaar nu alvast wat budget op en zet het op een prepaid geldvoucher of op een prepaid creditcard. Hiermee bouw je geen schulden op, kun je makkelijk online betalen en blijf je binnen het budget dat je op je kaart hebt gezet! Hier vind je een handig overzicht van geldvouchers en prepaid creditcards.

Kies je voor een herbruikbare prepaid kaart? Dan kun je natuurlijk altijd meer saldo op de kaart zetten als het nodig is. Of- zet af en toe wat geld opzij door digitale cadeaubonnen voor jezelf te kopen.

Prepaid creditcard kopen

6. Ontdek Black Friday deals die minder voor de hand liggen


Gebruik je een prepaid sim om mee te bellen? Wil je vrienden of familie beltegoed sturen, of geef je ze liever een cadeaubon voor hun favoriete winkel (bijvoorbeeld Bol.com of Zalando) of game?

Op websites als Beltegoed.nl vind je rond Black Friday 2022 aanbiedingen met bijvoorbeeld extra beltegoed of speltegoed. Shop vooruit voor verjaardagen, feestdagen en bijzondere gelegenheden!

Beltegoed opwaarderen Game Gift Cards kopen


Terug naar het overzicht