Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
12-09-23 - 

Van leerzaam tot lekker: 6 cadeaus voor studenten

Heb je een neef die net aan zijn studie begint, laat je buurvrouw zich omscholen of zet je binnenkort zelf je tanden in een opleiding? Of het nu is omdat het studiejaar bijna begint of omdat je een schouderklopje verdient, er is altijd wel een reden om (jezelf) een cadeautje te geven. Van een goed gevulde maag tot de beste hulp bij het studeren, we zetten zes cadeaus voor je favoriete student op een rij.


1 | Hét cadeau voor studenten: opperste concentratie

cadeaus voor studenten
Het leven van een student draait om rust, reinheid en regelmaat. Niet dus. Tussen alle colleges, borrels en luidruchtige huisgenoten door kan het best een uitdaging zijn om de focus te vinden voor dat waar dat hele circus om draait: studeren. Je kunt je dan natuurlijk in een duistere hoek van het huis, de studieruimte of je favoriete café verschansen - maar waarom zou je? Met een noise cancelling koptelefoon maak je van je hoofd een oase van rust. Veel studeerplezier!

Shop noise cancelling koptelefoons


2 | Laat het feest beginnen met Spotify Premium


Toegegeven: we weten allemaal dat een studentenleven over meer dan studeren alleen gaat. Er zijn tal van interessante, eh… bijkomende activiteiten waarmee studenten zich bezighouden. En daar komen echt niet altijd boeken bij kijken. Misschien is jouw favoriete student bijvoorbeeld wel Spotify-DJ in de dop; een talent dat erom schreeuwt gestimuleerd te worden. Met een Spotify Premium-abonnement help je die carrière in ieder geval een heel eind op weg. Door een Spotify-giftcard cadeau te geven bepaal je zelf hoe lang je voor het abonnement betaalt. Tip: met studentenkorting luister je extra lang!

Koop Spotify Premium hier


3 | Netflix, het verslavendste cadeau voor studenten


Op een lijstje met de leukste cadeaus voor studenten mag Netflix natuurlijk niet ontbreken. Want zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan na een dag studeren op de bank ploffen en een serie verslinden? Dekentje, Thuisbezorgd, niets meer aan doen. Van All of Us Are Dead tot Gilmore Girls, je geeft het met een Netflix-maandabonnement. Een Netflix-giftcard van €25 of €50 staat al garant voor een paar maanden kijkplezier. Wil je er helemaal alles uit halen, gebruik hem dan voor een Premium-abonnement; dat kan met maar liefst twee anderen worden gedeeld. Sharing is caring!

Kies hier een Netflix-abonnement4 | Van studieboek tot vaatwasdoek, je vindt het op Bol.com


Wil je jouw favoriete student een handje helpen in het dagelijks leven, dan biedt een Bol.com-giftcard de oplossing. Of je nu op zoek bent naar vakliteratuur van de bovenste plank of gewoon wat schoonmaakspullen voor die morsige studentenflat, hier vind je het. Je kunt overigens ook bij Bol.com terecht voor iets leuks en laagdrempeligs; ontspanning is immers net zo belangrijk. Hoe dan ook, tussen de 35 miljoen aangeboden producten zit zonder twijfel dat perfecte cadeautje.

Koop een Bol.com-giftcard


5 | Een wereld aan verhalen met Storytel


De kans dat je als student na een dag vol colleges nog zin hebt om een boek te lezen is… niet heel groot. Gelukkig kun je ook lezen met je oren. Met een Storytel-abonnement heb je keuze uit een grote verscheidenheid aan luisterboeken (en e-books). Zo kun je tijdens het fietsen werken aan je zelfliefde of blijf je tijdens het afwassen op de hoogte van de laatste politieke ontwikkelingen. Het ideale cadeau voor de student die van lezen houdt, maar er (te) weinig aan toekomt.

Kies een Storytel-abonnement


6 | Lekker gekookt schat: aan tafel met Thuisbezorgd


Van sushi met krab tot döner kebab: wedden dat je met een Thuisbezorgd-giftcard een heel studentenhuis blij kunt maken? De gemiddelde studentenstad barst van de culinaire rijkdommen, dus er is keuze genoeg. Een maaltijd die uit meer dan drie ingrediënten bestaat is misschien wel het meest luxe cadeau voor studenten dat je kunt bedenken. En mocht er geen gastronomisch hoogstandje uit voortvloeien, dan is ook die vette hap in de vroege uurtjes niet te versmaden.

Koop Thuisbezorgd-giftcards


Terug naar het overzicht