Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
09-03-23 - 

Hoe vind je snel een paysafecard winkel?

Hoe kun je paysafecard in de winkel kopen?


Wil je snel en veilig online kunnen betalen voor je aankopen? Of bijvoorbeeld betalen op gokwebsites zonder creditcard of zonder je bankrekening bekend te maken? Met paysafecard heb je een betaalmethode in handen die anoniem en veilig is. Paysafecard kan worden gebruikt in 37 landen en er zijn wereldwijd zo'n 500,000 verkooppunten.
Maar hoe (en waar) koop je paysafecard codes?


Waar koop je paysafecard in Nederland?


Bij het betalen op deze manier krijgt de verkoper alleen de gegevens van jouw paysafecard betaling te zien (dus geen privé-gegevens zoals je bankrekeningnummer of je adres). Maar hoe vind je snel paysafecard verkooppunten in je buurt? Of waar koop je in Nederland snel een paysafecard code als je onderweg bent? We leggen je uit in welke winkels je terecht kunt voor het kopen van een paysafecard betaalcode en voor het opwaarderen van jouw paysafecard saldo in een Wallet.


Welke winkels hebben paysafecard verkooppunten?

alt
Tegenwoordig is het makkelijk om in Nederland een paysafecard verkooppunt te vinden. Een van de makkelijkste manieren om jouw dichtstbijzijnde paysafecard winkel te vinden is de handige zoekpagina voor paysafecard verkooppunten van paysafecard zelf.

Voer je woonplaats (of de plaats die je bezoekt in Nederland) in en druk op 'zoeken'. Vervolgens zie je een handig overzicht (met afstanden) van alle paysafecard winkels in jouw buurt. Een paar voorbeelden van winkelketens die paysafecard verkopen in Nederland zijn Kruidvat, Primera, Vomar, BCC, Jumbo en Deen supermarkten.

Maak handig gebruik van een van de volgende paysafecard winkel zoekpagina's om je dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden:


Waarom zou je betalen met paysafecard?


Veilig online betalen zonder iDeal en zonder creditcard doe je met paysafecard. Je kunt dus betalen met een paysafecard code als je geen creditcard hebt (of geen card wilt) en als je jouw privé-gegevens anoniem wilt houden.


Waar kun je betalen met paysafecard?


Wil je zeker weten dat je op een bepaalde website kunt betalen met paysafecard? Check dan eerst de geaccepteerde betaalmethodes van je favoriete websites en online shops voor je jouw code koopt. Je kunt vaak (niet altijd) met paysafecard betalen op websites voor:
  • Online gamen
  • Dating websites
  • Online winkels
  • Entertainment
  • Skype
  • Twitch
  • Steam
  • Poker of bingo websites


Een paysafecard kopen in de winkel


Je koopt in de winkel (of online) een paysafecard code voor het bedrag dat je wilt besteden. De code bestaat uit 16 cijfers en is 12 maanden geldig. Je kunt kiezen voor bedragen als 10, 25, 50 of 100€. Je hoeft het volledige bedrag niet in een keer op te maken. Je kunt de code direct gebruiken om online mee te betalen.


Hoe lang is een paysafecard code geldig?


Na deze 12 maanden kun je de code nog steeds gebruiken (als er nog saldo op de code staat natuurlijk), alleen wordt er dan wel een klein extra bedrag in rekening gebracht door paysafecard. Je kunt meerdere codes kopen en tegelijk gebruiken, of je paysafecard saldo opwaarderen met meerdere codes.


Direct een paysafecard kopen waar je ook bent?


Wil je op reis of onderweg online kunnen betalen op een veilige manier? Dan hoef je niet naar de winkel voor een paysafecard voucher. Op de Beltegoed.nl website (of nog sneller met de Beltegoed.nl app) koop je je code. Kies het bedrag van je gewenste paysafecard, betaal veilig en ontvang je code nagenoeg direct in je mailbox. Natuurlijk kun je ook een paysafecard cadeau geven en versturen naar vrienden of familie. Hoe werkt het?


Liever paysafecard online kopen?


Maak het jezelf makkelijk en bezoek de paysafecard-pagina op de Beltegoed.nl website. Je ontvangt de code voor jouw gekozen bedrag na betaling binnen enkele seconden in je mailbox en de code is direct te gebruiken. Je kunt kiezen uit een ruim aantal verschillende manieren van betalen voor je paysafecard.

paysafecard online kopen

Hier lees je hoe je paysafecard kunt kopen met PayPal. Heb je vaker een paysafecard code nodig? Installeer dan de Beltegoed.nl app waarmee je veilig en snel paysafecard koopt, waar je ook bent. Handig om te weten; met deze app koop je ook direct je prepaid beltegoed, cadeaukaarten en meer.


Terug naar het overzicht