Menu
Binnen 30 seconden prepaid creditcards bestellen
Creditcards direct per e-mail en gratis SMS
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Prepaid creditcard kopen

Koop je prepaid creditcard direct gemakkelijk en snel online via Beltegoed.nl. Prepaid creditcards zijn vergelijkbaar met gewone creditcards, met een paar verschillen. Je hoeft ze niet aan te vragen. Daarnaast kun je ook geen geld uitgeven dat je niet hebt. Afhankelijk van de prepaidkaart kun je ze ook direct online kopen, gebruiken en zelfs opwaarderen.

Maak je je zorgen over het delen van uw persoonlijke gegevens met websites? Of ben je bezorgd over de veiligheid van online betalen? Een prepaid creditcard of crypto cadeaukaart kan daarbij helpen.

Hoe zijn prepaid creditcards en crypto cadeaukaarten in Nederland te gebruiken?

Prepaid creditcards worden geleverd door middel van een digitale code, die je kunt gebruiken om rechtstreeks op geselecteerde websites te betalen. Als een soort prepaid pinpas. Door met een digitale code te betalen, minimaliseer je de persoonlijke en bankgegevens die je online deelt.

Crypto-cadeaukaarten zijn ook beschikbaar om direct online te kopen. Ze komen ook in de vorm van een digitale code, die je kunt gebruiken om cryptocurrencies te kopen. Zonder jouw bankgegevens te delen met de cryptocurrency leverancier.

Waar koop je prepaid creditcards en crypto cadeaukaarten in Nederland?

Beltegoed.nl biedt een brede selectie van prepaid creditcards, waaronder Paysafecard, CASHlib, Neosurf ticket,ecoVoucher en Flexepin. Ze zijn allemaal direct online beschikbaar en je kunt ze gebruiken om te betalen op een breed scala aan gaming-, entertainment- of winkelwebsites. Heb je moeite om de juiste prepaid creditcard voor u te kiezen? Bekijk onze eenvoudige gids. Interesse in cryptocurrency? Ook jouw Crypto Voucher kun je binnen enkele seconden krijgen.

Prepaid creditcards perfect om mee te winkelen

Prepaid creditcards kunnen een goede keuze zijn om veilig online te winkelen. Prepaid creditcards hebben verschillende partnerschappen met verkopers online. Daarom moet je jouw prepaid creditcard kiezen op basis van wat je van plan bent te kopen.

Prepaid Creditcards voor jouw (tiener) kinderen

Als ouder vraag je je misschien af hoe je jouw kinderen veilig kennis kunt laten maken met de wereld van online betalingen. Daar zijn veel oplossingen voor. Prepaid creditcards kunnen er één van zijn. Als je tiener bijvoorbeeld een grote Assassin's Creed-fan is, kun je hem een prepaid Mastercard geven, die ze rechtstreeks op de Ubisoft-website als betaalmethode kunnen gebruiken om de game te kopen. Op die manier weet je dat ze alleen het bedrag kunnen uitgeven dat je vooraf hebt betaald, en weet je waaraan ze het kunnen besteden.

Tijd voor een prepaid creditcard of crypto cadeaukaart NL?

Bekijk onze selectie prepaid creditcards en crypto cadeaukaarten hierboven. Op de website van elke kaart vind je een lijst met de partnerverkopers die de kaart accepteren als betaalmethode. Probeer deze veilige en eenvoudigere manier om online te betalen.

Meer over prepaid credit cards

Store,