Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
15-01-19 - 

Een iTunes kaart online kopen

itunes-kaart-10-euro-online-kopen

Wat is een iTunes kaart?


iTunes is het populaire muziekprogramma van Apple. In de iTunes Store kun je op een eenvoudige en snelle manier je favoriete muziek en films downloaden. Het programma is te downloaden naar je computer, en is doorgaans standaard als applicatie beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod. iTunes is zeer succesvol, omdat er tot op dit moment al ongeveer 25 miljard nummers gedownload zijn via iTunes.

iTunes kaart kopen


Ook de aankoop van applicaties via de App Store heeft een enorme vlucht genomen, mede onder invloed van de populariteit van het gebruik van de iPhone, iPad en iPod. Om optimaal gebruik te maken van de App Store of de iTunes Store heb je natuurlijk iTunes tegoed nodig. Door een iTunes kaart te kopen met daarop een iTunes code is het mogelijk om je iTunes tegoed op te waarderen. Dit artikel bespreekt hoe je een iTunes Gift Card eenvoudig en snel online kunt bestellen.

iTunes kaart online kopen zonder extra kosten


Waar je in het verleden voor iTunes tegoed naar de winkel moest, is het nu mogelijk om je iTunes tegoed eenvoudig en snel online te bestellen. Het voordeel hiervan is dat de iTunes kaart zonder extra kosten snel digitaal geleverd wordt, waardoor je direct weer je iTunes tegoed kunt opwaarderen voor het aanschaffen van muziek, films en applicaties. Ook bespaar jij jezelf hierdoor de rit naar de winkel. Bij Beltegoed.nl kun je een iTunes kaart aanschaffen met tegoed voor de Nederlandse iTunes of App Store. Ondanks dat de naam iTunes kaart anders doet vermoeden is een iTunes code ook te verzilveren in de App Store. Het bestellen van je iTunes kaart kan in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst ga je naar de iTunes kaart pagina.

Stap 1. Selecteer een iTunes kaart van €15, €25, €50 of €100


Op het moment dat je op deze pagina bent, selecteer je het bedrag dat je aan iTunes tegoed wilt aanschaffen. Momenteel is het mogelijk om te kiezen tussen een iTunes kaart van €15, €25, €50 en €100. Op deze pagina is het ook mogelijk om de hoeveelheid iTunes codes te selecteren die je wilt bestellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om 2 codes of zelfs 4 codes te bestellen. Op die manier zorg je ervoor dat je voldoende App Store tegoed hebt. Iets wat als regelmatige gebruiker van de iTunes of App Store wel zo handig kan zijn. Hou ook de App Store & iTunes aanbiedingen in de gaten. Regelmatig ontvang je hiermee extra tegoed op je kaart.

Stap 2. Vul jouw gegevens in op de bestelpagina


Op het moment dat je op de button met ‘bestel nu!’ klikt, kom je op een pagina waar jij je e-mailadres in moet vullen, een betaalwijze kiest en je bestelling controleert. Het is belangrijk om het juiste e-mailadres in te vullen, omdat je op dit e-mailadres uiteindelijk de iTunes code zult ontvangen. Vervolgens kies je een betaalwijze, waaronder iDeal, Paypal of Creditcard en controleer je de bestelling. Zodra je de iTunes kaart bestelling hebt gecontroleerd, druk je op de button met daarop afrekenen.

Stap 3. iTunes code direct in beeld


Op het moment dat de betaling succesvol is, kom je op de pagina met de bevestiging van je iTunes kaart bestelling. Het prettige is dat de iTunes code op deze pagina direct af te lezen is, zodat je direct je iTunes tegoed kunt opwaarderen. Ook ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin de iTunes code die je zojuist hebt aangeschaft. Op die manier kun je altijd nog even je bestelling nakijken, als je het iTunes tegoed op een later moment wilt opwaarderen.

Stap 4. Je gekochte iTunes kaart inwisselen


Zoals eerder vermeld, is het mogelijk om de iTunes Gift Card zowel te verzilveren in de iTunes Store als in de App Store. Hoe je de iTunes code verzilverd, is afhankelijk van of je het tegoed op een iPhone, iPad, iPod of via je PC wilt opwaarderen. Het tegoed dat je verzilverd, is gekoppeld aan je Apple ID. Het maakt dus niet uit of je de iTunes inwisselt via de iTunes Store of de App Store. Ook maakt het niet uit met welk apparaat je de iTunes kaart inwisselt, mits je natuurlijk gebruik maakt van hetzelfde Apple ID bij al je apparaten.

Inwisselen via Mac of Windows
1. Ga naar de iTunes Store;
2. Klik op inwisselen;
3. Vul de code in, bij dit invoerscherm;
4. Je iTunes kaart is nu ingewisseld.

Inwisselen via iPhone, iPad of iPod
1. Ga naar de App Store of iTunes Store;
2. Tik op ‘Muziek’ bij iTunes en op het tabblad ‘Uitgelicht’ bij App Store;
3. Scroll helemaal naar beneden en tik op ‘Wissel in’;
4. Voer de iTunes code in, waarna je tegoed wordt opgewaardeerd.
iTunes kaart kopen

Wat kun je met een iTunes kaart kopen?


Een iTunes kaart gebruik je allang niet meer om alleen muziek aan te schaffen in de iTunes Store. Tegenwoordig spenderen veel mensen het tegoed van hun iTunes kaart in de Apple App Store. In de App Store van Apple kun je allerlei verschillende soorten apps en games online downloaden voor je iPhone, iPad en iPod Touch.

Beste App Store games


De Apple App Store zit vol met duizenden leuke en goedkope games. Jij vraagt je vast af welke App Store games het tegoed van jouw iTunes kaart waard zijn. Dus we hebben een top 5 beste App Store games samengesteld. Dit zijn volgens ons 5 leuke games die je in de App Store kunt downloaden voor een mooie prijs.

Top 5 beste App Store games


1. Limbo €4,99
2. Old Man’s Journey €5,49
3. Minecraft 7,99
4. Lara Croft GO €5,49
5. Alto’s Odyssey €5,49

iTunes kaart achteraf betalen


Tegenwoordig is het zowel digitaal als bij fysieke producten populair om achteraf te betalen. Dit wordt ook wel “afterpay” genoemd. Het betekent dat je pas betaald nadat je het product hebt ontvangen. Dit is helaas niet mogelijk bij digitale of fysieke gift cards, zoals de iTunes kaart. Zodra een gift card code wordt ingewisseld voor tegoed, is de code zelf namelijk niks meer waard. Nieuwsgierig hoe digitale gift cards verder werken? Bezoek dan onze ”veelgestelde vragen pagina” voor meer informatie.


Terug naar het overzicht