Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
21-06-23 - 

Online spelletjes met vrienden

Ben je op zoek naar manieren om online spelletjes te spelen met vrienden? Als je bijvoorbeeld niet bij elkaar in de buurt woont, is dit natuurlijk een hartstikke leuk alternatief om met je vriendengroep te doen. Of ben je sowieso al een gamer, maar vind je het ook leuk om af en toe eens met anderen te spelen, lees dan vooral dit artikel.

In dit artikel zijn we op zoek gegaan naar de leukste online spellen die je met vrienden kunt spelen. De spellen die we hieronder uiteenzetten, lopen best wel wat uiteen. Zo kun je het ene spel tegen één andere speler spelen en het andere spel met een heel team. Ook lopen de platforms waarop je ze speelt uiteen. Dit kan op een computer, een spelcomputer, je telefoon of tablet zijn.


1. Fortnite is een van de populairste online spelletjes om met vrienden te spelen

online spelletjes met vrienden
Een van de populairste online spelletjes om met vrienden te spelen is nog altijd Fortnite. In dit spel worden spelers op een eiland gedropt en moeten ze wapens en beschutting zien te vinden om te overleven. Ze kunnen ook zelf dingen bouwen met de materialen die ze vinden. Ondertussen wordt een steeds groter deel van het eiland onbegaanbaar waardoor iedereen naar elkaar toe wordt gedreven. Het spel is heel populair onder kinderen vanwege de bekende dansjes. Je kunt het alleen spelen of met meerderen. De bedoeling van het spel is om als laatste over te blijven op het eiland. Als je nog niet bekend bent met dit populaire spel, is dit wel een handig filmpje met uitleg over Fortnite.

Het spel is gratis te downloaden en te spelen op een computer of mobiel apparaat. Fortnite biedt in-app aankopen zoals nieuwe outfits voor je personage of dansjes. Met de Fortnite-gamecard van beltegoed.nl kun je hiervoor eenvoudig en snel betalen.


2. Fifa blijft ook een razend populair online spelletje om met vrienden te spelen


Ook Fifa is al jaren een populair online spelletje om met vrienden te spelen. Dit voetbalsimulatiespel is zoveel mogelijk op de werkelijkheid gebaseerd. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Je speelt Fifa op verschillende platforms, zoals je computer, Xbox, Nintendo Switch of Playstation. Het spel is alleen te spelen of tegen online bekende of onbekende tegenstanders.

Voor dit spel ben je afhankelijk van het platform zo’n €40 kwijt. Betalen kan op alle gangbare manieren, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een giftcard van Playstation of Xbox. Ook leuk om cadeau te doen aan een gamer. Op beltegoed.nl bieden we ook speciale Fifa-gamecards aan om punten te kopen in het spel. Hiermee kun je bijvoorbeeld spelers kopen, maar nog veel meer andere leuke dingen doen.
Gaming giftcards kopen


3. Trivia Crack voor iOS en Android


Dan het volgende online spelletje dat je met vrienden kunt spelen: Trivia Crack. In dit spel speel je tegen één bekende of onbekende tegenstander en beantwoord je vragen in verschillende categorieën. Wie de meeste vragen goed beantwoordt, wint het spel. Op YouTube kun je een trailer van Trivia Crack bekijken om te zien of het wat voor jou is. En geen zorgen, het spel is ook beschikbaar in het Nederlands.

Dit spel is gratis te downloaden in de App Store en de Google Playstore. De advertentievrije versie kost €7,99. Het spel beschikt ook over in-app aankopen voor nieuwe levens, extra tijd of een bom om foute antwoorden te elimineren. Betalen voor apps gaat via een creditcard, maar dit kan tegenwoordig ook met de meeste prepaid creditcards. Voor wie geen creditcard wil of kan aanvragen, is een prepaid creditcard aanschaffen sowieso misschien geen gek idee. Hiermee kun je wereldwijd bijna overal betalen en doordat je zelf geld op de kaart stort weet je altijd precies waar je aan toe bent.
Prepaid creditcards kopen


4. Cluedo online met vrienden


Ook het bekende bordspel Cluedo waarin je een moord moet oplossen, is beschikbaar voor iOS en Android. Je speelt dit spel met twee tot zes spelers. Het is verkrijgbaar voor € 5,99 in de App Store en €3,49 in de Google Playstore. Dit spel beschikt over in-app aankopen voor onder andere nieuwe personages. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, bekijk dan de trailer van Cluedo op YouTube.


5. Het Steam-platform voor online spelletjes met vrienden


Tot slot het Steam-platform. Op dit platform vind je de meeste uiteenlopende online spelletjes om met vrienden te spelen. Lees hiervoor bijvoorbeeld ons blogartikel: De vijf beste gratis Steam games van 2023.


Weet jij al welk online spelletje je gaat spelen met vrienden?


Zoals we dus hebben kunnen zien, zijn de mogelijkheden oneindig als je online spelletjes wilt spelen met vrienden. Je kunt dit op je telefoon, tablet, computer of spelcomputer doen. De keuze is aan jou. Sommige spellen kun je met veel andere spelers spelen, bij andere speel je tegen één tegenstander. Veel van de genoemde spellen hebben een gratis versie, maar dan heb je wel reclame tussendoor. Als je dat dus vervelend vindt, kun je beter voor de betaalde versie gaan.


Terug naar het overzicht