Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
12-07-21 - 

Mobile Game Spotlight: Homescapes

Wat is Homescapes?


Homescapest

Ken je Austin de butler, de hoofpersoon uit Gardenscapes, nog? Dit is zijn spin-off spel. Net als z'n voorganger is Homescapes een drie op een rij puzzel spel. Los puzzels op en je verbouwt langzamerhand een oude villa. Net als het oude gebouw komt een fascinerende familie geschiedenis weer tot leven. Geniet van het interessante verhaal met leuke karakters en onweerstaanbare huisdieren.

Toen het uitkwam in 2017 was het meteen populair. Ondertussen is het één van de meest gedownloade spellen in de Google Play store in Europa. Je kunt het spel gratis spelen, maar het is ook mogelijk om exclusieve spullen, extra levels of sterren te kopen.

De makkelijkste manier om in-game spullen te kopen is met een Google Play gift card of een App Store & iTunes cadeaukaart. Welke je moet hebben hangt af van het apparaat waar je Homescapes op speelt. Hieronder vind je hoe dit werkt.

Hoe speel je HomescapesHomescapes is, net als Gardenscapes, alleen beschikbaar op mobiele apparaten. Je moet de app eerst downloaden om het te gebruiken. Het is gratis en je kunt het vinden in zowel de Apple App store en de Google Play store. Je kunt in het spel extra decor, sterren en levels kopen. Gebruik een Google Play Gift Card of een App Store & iTunes cadeaukaart om je uitgaven makkelijk onder controle te houden.

Hoe betaal je in Homescapes met een Google Play Gift CardEr zijn twee manieren om dit te doen:

  • Voordat je jouw Google Play Gift Card hebt verzilvert.


Je hoeft je Google Play gift card niet te verzilveren om er in-game spullen met te kopen in Homescapes. Je kunt het ook verzilveren tijdens het betalen. Selecteer wat je wilt kopen in het spel en selecteer de Gift Card als betaalmethode. Vul het nummer van je Google Play Gift Card in. Klaar? Dan kun je verder gaan met het renoveren van de villa!


  • Nadat je jouw Google Play Gift Card hebt verzilvert.


Je kunt je Google Play gift card ook verzilveren meteen nadat je het gekocht hebt. Dan voeg je het bedrag op je gift card toe aan je Google Play store saldo. Om in-game spullen te kopen hoef je alleen maar te selecteren wat je wilt hebben. Betaal dan met je Google Play store saldo.


Hoe betaal je in Homescapes met een App Store & iTunes cadeaukaart?Om in-game spullen te kopen met een App Store & iTunes cadeaukaart moet je deze eerst verzilveren. Je kunt dat doen in de App Store. You can do that in the App Store. Als je de waarde van je cadeaukaart hebt toegevoegd aan je Apple ID saldo kun je er mee betalen., wanneer je saldo op is zal je standaard betaalmethode worden gebruikt.

Heb je jouw cadeaukaart verzilvert? Haal dan je decor, of coins om de villa van je dromen te maken. Betalen doe je door jouw Apple ID saldo te selecteren als betaalmethode.

----

Klaar om te renoveren?

Koop je App Store & iTunes cadeaukaart hier
Koop je Google Play Gift Card hier


Terug naar het overzicht