Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
15-07-16 - 

Maak een vliegende start met Pokémon Go en word een ware Pokémaster!

Are you ready to catch ‘em all?Tijd om je innerlijke Ash Ketchum wakker te schudden! Roep Brock en Misty gauw bijeen, want er gaat een nieuw Poké avontuur van start. Je kan er niet omheen: tientallen mensen op straat, gebogen over hun smartphones. Nee, zij zijn niet gewoon aan het appen en ze zijn ook niet verdwaald. De Pokémon Go app is uit en het is een ware hype! Met deze app ga je zelf op pad om Pokémon te vangen en te trainen. Haal die Pokéballs maar tevoorschijn.

Wat is Pokémon Go?

Pokémon Go is de perfecte combinatie van pure nostalgie, moderne technologie en de ideale kans om te ontsnappen aan de realiteit. De app werkt met een GPS signaal en laat aan de hand daarvan een kaart van je omgeving zien op je smartphone. Met één stap buiten de deur zul je al merken dat er werkelijk overal Pokémon zitten. Bij het water zitten waterpokémon verstopt en tussen de bosjes vind je graspokémon. Wanneer je telefoon trilt, is er een Pokémon in de buurt die je kunt vangen. Swipe en vang hem met je Pokéball. Zodra de Pokémon gevangen is, komt hij in je Pokédex te staan. Gelukkig zijn Jesse en James nergens te bekennen!

Pokémon Go release

Pokémon Go is al zo populair dat de servers overbelast zijn geraakt. Hierdoor was de releasedatum uitgesteld in Europa, maar… de uitrol is begonnen! Inmiddels is de game al uit in Duitsland en Engeland! Hopelijk zijn wij derde in de rij. Kun je toch niet wachten? Geen probleem, want je kunt de game nu al in Nederland spelen op Android en iOS.

Wil je Pokémon Go op iOS?
Installeer de app dan met een iTunes account van één van de landen waar Pokémon Go al uit is. Log uit met je eigen account bij de App Store, log in met het buitenlandse iTunes account en download Pokémon Go direct in de App Store.

Wil je Pokémon Go op Android?
Download de applicatie van een APK download website. Dit gaat het makkelijkst op je telefoon. Terwijl het bestand downloadt kun jij mooi naar je telefooninstellingen. Klik op Beveiliging en machtig je telefoon om apps te kunnen installeren van onbekende bronnen. Druk op Pokémon Go in je Downloads map en installeren maar!

Tips en Tricks voor Pokémon Go


Advanced
Wil je je game naar het volgende level tillen? Dan heb je iets aan deze tips & tricks.

1. Wanneer je het beste incense kunt inzetten
Daar hebben wij antwoord op! Waarschijnlijk gebruik je het nu op een plek waar niet veel Pokémon komen en blijf je daar wachten. Wat het beste werkt? Ga er op uit en loop een rondje. Hoe meer je loopt, hoe meer Pokémon erop af komen. Is je incense op en krijg je er maar geen te pakken bij de Pokéstops? Geef je zelf wat extra’s en koop het in de shop van Pokémon, dit kan met Google Play of iTunes tegoed.

2. Gebruik speciale aanvallen tijdens een battle in de gym
Ja, wij zijn ook schuldig. Wanneer we in een gym belanden, proberen we zo snel mogelijk op ons scherm te tikken en naar links of rechts te bewegen. Een slimmere tactiek? Houd je Pokémon vast en beweeg naar beneden, wanneer je meter (die onder de gezondheidsmeter) vol is, laat je los. Dat was nog eens een goede aanval!

3. Maak de gyms van je eigen team sterker
Op dreef met het veroveren van andere gyms? Vergeet niet om je eigen gyms sterker te maken. Dit kun je doen door te kiezen voor de ‘Train’ optie. Zo krijgt je gym hogere Prestige Points, waardoor je meer Pokémon tegelijk kunt toelaten - wat het natuurlijk nog uitdagender (moeilijker) maakt voor je rivalen om de gym over te nemen!

4. Overbevolking van 1 soort in je voordeel gebruiken
De beste tip is om gewoon al die vervelende Zubats en Pidgeys te vangen. Wanneer je deze namelijk transfert naar de professor krijg je 1 candy retour. Dus laat ze niet lopen, je hebt er nog heel veel aan.

5. Verken de omgeving voor je de deur uit rent
Leuk, al die Pokémon in je buurt, maar helaas vertelt Pokémon Go je niet exact hoe ver weg Meowth of Pinsir zijn. Met plug-ins en websites als Pokémap en Pokévision kun je real-time op de kaart zien welke Pokémon zich in jouw omgeving bevinden en waar ze precies zullen opduiken. Zo weet je meteen of het de moeite waard is om de deur uit te gaan. Als je op weg bent een Pokémaster te worden, wil je natuurlijk geen energie en tijd verspillen. Als fanatieke Pokémon Go-speler mag je deze tools dus niet missen!

Beginners
Ben je nog maar net begonnen? Dan wil je deze tips niet missen!

1. Een strategie kan helpen bij het vangen van Pokémon van een hoger level
Zodra een Pokémon meer dan 100 CP heeft, zal het moeilijker worden ze te vangen. Maar, laat de moed niet in je schoenen zinken. Er zijn een paar manieren om het vangen van Pokémon makkelijker te maken.
  • Let op de ring die om de Pokémon heen komt, als deze gekleurde kring op zijn kleinst is dán moet je de Pokéball gooien.
  • De kleur van de ring is ook van belang, groen = appeltje eitje, geel= beetje moeilijker en rood= heel moeilijk.
  • Uiteindelijk zul je Razz Berry krijgen die je naar de Pokémon kan gooien om zijn CP omlaag te krijgen en de vangst makkelijker te maken.
  • Bij het vangen van een Pokémon kun je het beste de AR functie uitzetten, dan gaat vangen een stuk makkelijker (en het scheelt ook nog eens batterij).

2. Je misgegooide Pokéballen ben je niet kwijt!
Heb je al een aantal Pokéballen verspild door ze mis te gooien? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Tik gauw op je Pokéball als je hem hebt misgegooid en hij komt weer in je bezit.

Let op! De berichtgeving over punt 2 varieert nogal. Sommige spelers geven aan dat je zeker Pokéballen kan terugkrijgen door te tikken, terwijl andere spelers zeggen dat dit alleen lukt met Great- en/of Ultraballen. Op verschillende Pokémon Go fora wordt gezegd dat je eenmaal gegooide ballen niet terug kan krijgen, dat tikken er enkel voor zorgt dat de Pokéball direct van je scherm verdwijnt. Kortom, probeer het zelf en let goed op je inventaris!

3. Begin de game met je favo Pokémon
Je leest het goed, het is mogelijk om het spel te starten met een Pikachu. In het begin van het spel zal je de keus krijgen uit de drie klassiekers (Charmander, Bulbasaur en Squirtle). Door een keer of vier weg te rennen van deze opties, verschijnt Pikachu op je kaart! Pika pika!

4. Waar vind je nou Pokémon?
De makkelijkste plekken om Pokémon te vinden, zijn de plekken die op de kaart zijn aangegeven met donkergroene bosjes. Dit zijn ‘in het echt’ meestal parken en grote velden. Verder zijn Pokémon in hun natuurlijke habitat te vinden. Zo vind je steen Pokémon in stedelijke omgevingen en parkeerplaatsen en stalen Pokémon in gebouwen of spoorwegen. Verder zijn fee en geest Pokémon juist te vinden bij kerkhoven en kerken en draak Pokémon bij bezienswaardigheden.

Get Up and Go!

Ben jij klaar om de beste Pokémaster te worden en de meeste Pokémon te vangen? Neem alvast een voorsprong door Pokécoins te kopen met een Google Play Card of een iTunes kaart. Hiermee heb jij binnen no-time extra Pokéballs of andere items. Bekijk alvast alle ins en outs van de app, join vrienden en ga op pad to catch ‘em all!

Google Play kaart kopen iTunes cadeaukaart kopen


Terug naar het overzicht