Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
07-10-22 - 

Goede redenen om een ecoVoucher te kopen.

Goede redenen om een ecoVoucher te kopen



Online en offline betalen met een geldvoucher is makkelijk en veilig. Je kunt er online mee betalen, ook als je geen creditcard of bankrekening hebt.

Wil je online kunnen shoppen of gamen? Of veilig betalen op entertainment websites zonder je bank- of creditcardgegevens te delen met de website? Met een ecoVoucher voer je alleen de 18-cijferige code van het voucher in om te betalen.

Houd je budget onder controle met ecoVoucher Online



Je kunt op Beltegoed.nl een ecoPayz ecoVoucher kopen voor verschillende bedragen en direct na ontvangst in je mailbox gebruiken om mee te betalen. Na het betalen van je voucher ontvang je hem direct per e-mail.

Prepaid geldvouchers en prepaid creditcards zijn ideaal om mee te budgetteren. Door (af en toe) geldvouchers zoals het ecoVoucher te kopen spaar je bijvoorbeeld voor een vakantie, of je creëert makkelijk een budget voor grotere uitgaven.

Handig: je houd je budget makkelijk onder controle door met jezelf af te spreken dat je alleen het bedrag dat je op het voucher hebt gezet mag uitgeven.

Wat zijn de voordelen van een ecoVoucher kopen?



1. Geen verborgen kosten met de ecoVoucher online
Er is geen sprake van verborgen kosten als je betaalt met een ecoPayz ecoVoucher. Wil je vanuit je bankrekening geld op je ecoPayz account storten?

Of geld van je ecoPayz account naar je bank sturen? Dan betaal je wel extra kosten. Op de ecoPayz website (Engelstalig) vind je een overzicht van deze kosten.

2. De voordelen van een ecoPayz account en ecoVouchers
Het is handig om een ecoPayz account aan te maken als je het tegoed van je ecoVouchers op je account zou willen zetten. Hier lees je meer over een ecoPayz account en over het betalen vanuit je account, bijvoorbeeld bij online casino's.

Heb je winst gemaakt op een entertainment- of gok website? Dan kun je jouw winst op je ecoPayz account laten zetten.

3. Veilig en relatief anoniem een ecoVoucher betalen met PayPal
Handig: Je deelt bij het betalen met ecoVoucher online alleen je voucher code. Je hoeft dus geen privé-gegevens te delen met de website of in de winkel waar je jouw ecoVoucher gebruikt om mee te betalen. Zo blijven jouw gegevens privé!

Op Beltegoed.nl kun je jouw ecoVoucher betalen met PayPal, of met een van de andere vele betaalopties. Door je ecoVoucher met PayPal te kopen kun je kiezen voor meer anonimiteit online. Hier lees je er meer over.

Cadeautip: Een ecoVoucher kopen om cadeau te geven is makkelijk. Koop jouw ecoVoucher en laat hem in enkele seconden versturen naar het e-mail adres van de ontvanger van je cadeautje.

Goed om te weten over je ecoVoucher



Je moet het bedrag op je ecoVoucher in een keer gebruiken. Wil je dat niet? Voeg dan de waarde van het voucher toe aan je ecoPayz account en betaal voor diensten en aankopen vanuit je account. Na het kopen van een ecoVoucher blijft het voucher 12 maanden geldig.


Terug naar het overzicht