Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
11-05-22 - 

Hoe kun je CASHlib kopen met PayPal

Hoe kun je CASHlib kopen met PayPalVind je het prettig om online te winkelen, te gamen en online diensten te gebruiken? CASHlib is een online betaalmethode die online winkelen gemakkelijk en veilig maakt. Je kunt je CASHlib voucher code gebruiken om mee te betalen zonder je waardevolle persoonlijke gegevens te delen. En voor extra gemak kun je CASHlib kopen binnen enkele seconden - met PayPal. Lees verder om meer te ontdekken. cashlib kopen met paypal


Wat is een CASHlib voucher?CASHlib is een betaalwijze waarmee je online betalingen kunt doen zonder dat je (prepaid) creditcards of betaalpassen nodig hebt. Het unieke gecodeerde CASHlib voucher wordt verstrekt in ruil voor geld, zoals vermeld staat op het voucher. Dit maakt CASHlib tot een goede betaaloptie voor degenen die geen creditcard hebben (of er geen willen gebruiken voor online betalingen).


Bescherm je persoonlijke gegevens online

Veel mensen vinden het makkelijk om online goederen en diensten te kopen. Bij het betalen van je aankopen in een webwinkel moet je vaak je bank- of creditcardgegevens, postadres en telefoonnummer opgeven.

Bij elke online betaling bestaat het risico dat deze gegevens uitlekken, bijvoorbeeld wanneer een website van een online verkoper wordt gehackt.

Het betalen van je aankopen met een prepaid creditcard of tegoedbon beperkt het risico op gegevenslekken aanzienlijk. Je hoeft alleen maar de code van je voucher of prepaidkaart of tegoedbon in te vullen om te betalen. Hierdoor is het gebruik van een CASHlib voucher een veiligere manier om online te betalen.


De voordelen van CASHlib online


Een prepaid CASHlib voucher gebruiken om online mee te shoppen is een prima manier om niet te veel uit te geven. Door voor jezelf een prepaid budget vast te stellen, krijg je meer controle over je online betalingen.

Er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van CASHlib vouchers:

  1. Je hoeft geen persoonlijke gegevens te delen als je online winkelt.
  2. Het is niet nodig om in te loggen op je bankrekening om te betalen.
  3. Stuur CASHlib vouchers als cadeau naar vrienden en familie!
  4. Je CASHlib voucher code is 12 maanden geldig.
  5. Het checken van je CASHlib saldo is makkelijk. Voer de code van het voucher in op de CASHlib website.
  6. CASHlib kopen met PayPal is eenvoudig op Beltegoed.nl.Hoe koop ik CASHlib met PayPalJe kunt je CASHlib voucher online kopen met PayPal op Beltegoed.nl. Zo werkt het:


  1. Kies de waarde van je CASHlib voucher.
  2. Voer je e-mail adres in en ga naar betalen.
  3. Kies PayPal als je betaalmethode.


Betaling geslaagd? Dan ontvang je jouw CASHlib voucher binnen enkele seconden in je mailbox.

Koop CASHlib met PayPal


Hoe kun je online betalen met CASHlib?Online betalen voor goederen of diensten is eenvoudig met CASHlib. Je kunt je CASHlib voucher code zelfs gebruiken om mee te betalen bij veel online gokwebsites en casino's. Bezoek de website van jouw keuze en begin met shoppen. Als je klaar bent om te betalen, kies je gewoon CASHlib als je betaalmethode tijdens het afrekenen. Je moet je unieke CASHlib voucher code invoeren om te betalen. Er zijn geen andere gegevens nodig. Dat is alles!

Goed om te weten: Je hoeft niet al het geld van je CASHlib voucher in één keer uit te geven.


Terug naar het overzicht