Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-03-23 - 

De 5 beste apps om geld te besparen

Is het einde van de maand altijd te ver weg, zijn je ogen groter dan je portemonnee of is het je een raadsel waar je geld aan op gaat? Je bent niet alleen.

Nu we steeds vaker online of contactloos betalen, abonnementen afsluiten en eten bestellen verdwijnt ons geld sneller dan we in de gaten hebben. Om over die inflatie nog maar te zwijgen... Gelukkig is er een aantal handige apps die je helpen grip te krijgen op je uitgaven, of het nu gaat om cashback, abonnementen opzeggen of spaarpotjes maken. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet. Kortom: ben jij op zoek naar de beste app om geld te besparen? Lees dan snel verder.


1 | Woolsocks: geld besparen met cashback-app


Je kunt je geld maar één keer uitgeven… toch? Met de Woolsocks-app ligt dat net even anders. Niet alleen vind je in deze app heel veel goede kortingsacties en cashbacks, je kunt er ook nog eens geld mee terugkrijgen voor aankopen die je in het verleden hebt gedaan. Met autorewards ontvang je een klein bedrag per aankoop terug – en dat zonder dat je iets hoeft te doen. Wil je dus zonder al te veel moeite sparen, overweeg dan deze app.


2 | Honey: app om geld te besparen met kortingscodes


Speur jij ook altijd het internet af naar de beste kortingscodes? Met Honey is dat niet meer nodig. Deze app is namelijk een echte coupon queen die een grote verzameling kortingscodes voor heel veel online winkels paraat heeft. De app geeft een melding als er een code beschikbaar is en gaat automatisch op zoek naar de hoogste korting. Zo hoef je nooit meer voor €25 producten te kopen om gratis verzending te krijgen (guilty).


3 | Dyme: besparen met een app voor je rekeningen


Het moment waar je naar uitkijkt: je salaris wordt gestort. Maar dan komen de rekeningen… al snel is er niet veel meer over van dat mooie bedrag. Komt dit je bekend voor? Misschien is Dyme dan iets voor jou. Besparen met deze app is heel makkelijk. Dyme kijkt naar je terugkerende maandelijkse uitgaven. Betaal je te veel of misschien zelfs wel onnodig? De app zegt je overbodige contracten op of onderhandelt over de beste prijs.


4 | Beltegoed.nl: de beste app om geld te besparen


Het is een goede raad die we vaak horen: geef geen geld uit dat je niet hebt. Makkelijker gezegd dan gedaan? Met de app van Beltegoed.nl wordt je geld beheersen een eitje. Kies bijvoorbeeld voor een prepaid creditcard met daarop een vast bedrag. Of koop gift cards voor jezelf, waarmee je betaalt voor je favoriete games en entertainment. Afrekenen doe je veilig en betrouwbaar en je ontvangt je creditcard of code in enkele seconden.


Beltegoed online opwaarderen5 | Too Good To Go: goed voor de wereld en je portemonnee


Die grote supermarkt, het Chinese restaurant op de hoek of zelfs je favoriete bakker: ze houden allemaal vers eten over aan het einde van de dag. Met Too Good To Go kun je op locaties bij jou in de buurt verrassingspakketten vol lekkernijen ophalen voor een lieve prijs. Zo hoeven die verse producten niet de vuilnisbak in en kom jij zonder te veel uit te geven thuis met een feestmaal.


Bonustips: de beste apps om geld te besparen op vakantie, je telefoonrekening en meer


De 5 beste apps voor op reis
Of je nu last minute op zoek bent naar een hotel, snel een nieuwe taal wil leren of een moeilijke vlieger bent, met deze apps ga je met een gerust hart op reis. Zo vind je in dit lijstje een meditatie-app, de perfecte openbaar vervoer-app en een app om geld te besparen als je onderweg bent.

Zo bespaar jij op je telefoonrekening
Het is iedere maand weer een verrassing: je telefoonrekening. En die is lang niet altijd aangenaam – zeker als je van bellen houdt. Hoe geniet je volop van al het moois dat je telefoon te bieden hebt, zonder dat je rekeningen oplopen? We hebben enkele handige tips voor je verzameld.

De beste gratis huishoudboekje-apps
Gat in je hand? Zicht op je uitgaven is het beste medicijn. Deze apps zetten handig voor je op een rijtje wat jouw geldslurpers zijn. Zo kan blijken dat die meeneemkoffies samen schrikbarend dicht bij je huurprijs te komen – of dat je beter niet meer met honger boodschappen kan doen.


Terug naar het overzicht