Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Google Play Card

Google Play-cadeaucode €15
€ 15,00 Google Play-cadeaucode €15
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €25
€ 25,00 Google Play-cadeaucode €25
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €50
€ 50,00 Google Play-cadeaucode €50
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €100
€ 100,00 Google Play-cadeaucode €100
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €150
€ 150,00 Google Play-cadeaucode €150
Direct geleverd
Google Play card €200
€ 200,00 Google Play gift code €200
Direct geleverd

Genshin Impact bonus

Geldig voor in-game-items van Genshin Impact op Google Play. Beschikbaar voor gebruikers die een Google Play-cadeaukaart inwisselen die tussen 18-07-2022 en 30-09-2022 is gekocht bij deelnemende winkels. Uiterlijk inwisselen op 30-10-2022. Maximaal 1 per gebruiker per aanbiedingsniveau.

Aanbiedingsniveaus:

(1) cadeaukaarten van € 15 - € 24,99: Surprise Bundle 2,

(2) cadeaukaarten van € 25 en hoger: Surprise Bundle 3.

Gameplay is niet beschikbaar in het Nederlands.Volledige voorwaarden: Google Play gift cards . Google Play is een handelsmerk van Google LLC. Copyright © COGNOSPHERE. All Rights Reserved.

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Play Store kaart kopen

Met miljoenen apps, games en meer om te ontdekken, heeft Google Play voor ieder wat wils. Gebruik een Google Play kaart om een wereld met talloze speelmogelijkheden te verkennen, van de vaste games die je vaak speelt tot de apps waar je niet zonder kunt. Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is een Google Play kaart het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf).

Voor Belgische bezoekers bieden we Google Play ook aan op Herladen.com: Google Play card België

Wat is een Google Play Gift Card?


Wanneer je de Google Play card code inwisselt, wordt de Google Play cadeaukaart toegevoegd aan je Google Play tegoed. Via een deelname aan acties kun je ook Google Play-promotiecodes ontvangen, die kunnen worden toegevoegd aan je Google Play tegoed of jou toegang tot specifieke apps en digitale content geven.

Hoe kun je Google Play card inwisselen?


Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Hoe werkt een Play Store kaart?


Een Google Play gift card code inwisselen doe je uiteraard als eerst, zoals hierboven wordt uitgelegd. Nadat je de Google Play kaart succesvol hebt ingewisseld in de Play-store app of via de officiële website, kan het echt beginnen. Ga jij voor de nieuwste app, je favoriete artiest of kun je geen genoeg krijgen van de klassieke games?

Let op
Gebruik de Google Play card code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Waar kan je een Google Play kaart kopen?


In het eerste begin kon je een Google Play kaart bijvoorbeeld bij de Primera of de Albert Heijn kopen. Tegenwoordig heeft Google zijn verkooppunten, zowel fysiek als online, bekend gemaakt. Online ben je in ieder geval bij Beltegoed.nl aan het juiste adres voor een Google Play tegoed!

Kan ik een Google Play card kopen met Paypal?


Je kan alle gamecards op Beltegoed.nl kopen met Paypal. Waaronder ook de Google Play card. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens Paypal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Google Play card code per mail.

Voorwaarden


Algemene voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 16 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland. Nederlands Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van geschikte items op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen restitutie mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.

Over Play Points  • Verdien punten voor alles* wat je koopt, waaronder in-app-items.

  • Tot 4x punten tijdens speciale puntenevenementen.

  • Gebruik punten voor speciale items in games of voor Google Play-tegoed.Play-punten verdienen


Verdien 1 punt voor elke € 1 die je uitgeeft aan in-app-aankopen, apps, games, films, boeken, abonnementen en meer met Play.
Verdien tot 4x zoveel punten tijdens speciale evenementen. Krijg bonuspunten voor het uitproberen van populaire apps en games.

Play-punten gebruiken


Wissel je punten in voor kortingen en speciale items, zoals personages, edelstenen en meer in enkele van je favoriete apps en games.
Je kunt ook punten inwisselen voor Google Play-tegoed om te gebruiken voor games, apps, films, boeken en meer.


Bereik een hoger level voor meer beloningen


Er zijn 4 levels. Hoe hoger je level, hoe meer punten je verdient met alles wat je koopt.
Bepaalde levels hebben toegang tot speciale wekelijkse prijzen die voor elk hoger level steeds beter worden.
Wanneer je een nieuw level bereikt, houd je dat level gedurende het huidige en volgende kalenderjaar.

Meer weten en meedoen: play.google.com/store/points/enroll
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen