Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Google Play Card

Google Play card €15
€ 15,00 Google Play gift code €15
Direct geleverd
Google Play card €25
€ 25,00 Google Play gift code €25
Direct geleverd
Google Play card €50
€ 50,00 Google Play gift code €50
Direct geleverd
Google Play card €100
€ 100,00 Google Play gift code €100
Direct geleverd
Google Play card €150
€ 150,00 Google Play gift code €150
Direct geleverd
Google Play card €200
€ 200,00 Google Play gift code €200
Direct geleverd

Clash of Clans: nu met een bonus tot €63

*Geldig voor in-game-items van Clash of Clans op Google Play. Beschikbaar voor gebruikers die een Google Play-cadeaukaart inwisselen die tussen 02-01-2022 en 31-03-2022 is gekocht bij deelnemende winkels. Uiterlijk inwisselen op 30-04-2022. Maximaal 3 per gebruiker per aanbiedingsniveau.

Aanbiedingsniveaus:

(1) cadeaukaarten van € 15 - € 24,99: M bundel,

(2) cadeaukaarten van € 25 - € 49,99: L bundel en

(3) cadeaukaarten van € 50 en hoger: XL bundel.

Volledige voorwaarden: g.co/play/giftcards. Google Play is een handelsmerk van Google LLC. SUPERCELL™ CLASH OF CLANS™ zijn handelsmerken van Supercell Oy.

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Google Play card kopen

Een Google Play card kopen was nog nooit zo makkelijk! Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play kaart online voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO.

Je kunt je Google play tegoed ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Trakteer jezelf of verras iemand anders met een Google play card.

Voor Belgische bezoekers bieden we Google Play ook aan op Herladen.com: Google Play card België

Wat is een Google Play Gift Card?


Wanneer je de Google Play card code inwisselt, wordt de Google Play cadeaukaart toegevoegd aan je Google Play tegoed. Via een deelname aan acties kun je ook Google Play-promotiecodes ontvangen, die kunnen worden toegevoegd aan je Google Play tegoed of jou toegang tot specifieke apps en digitale content geven.

Hoe kun je Google Play card inwisselen?


Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Hoe werkt een Google Play kaart?


Een Google Play gift card code inwisselen doe je uiteraard als eerst, zoals hierboven wordt uitgelegd. Nadat je de Google Play kaart succesvol hebt ingewisseld in de Play-store app of via de officiële website, kan het echt beginnen. Ga jij voor de nieuwste app, je favoriete artiest of kun je geen genoeg krijgen van de klassieke games?

Let op
Gebruik de Google Play card code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Waar kan je een Google Play kaart kopen?


In het eerste begin kon je een Google Play kaart bijvoorbeeld bij de Primera of de Albert Heijn kopen. Tegenwoordig heeft Google zijn verkooppunten, zowel fysiek als online, bekend gemaakt. Online ben je in ieder geval bij Beltegoed.nl aan het juiste adres voor een Google Play tegoed!

Kan ik een Google Play card kopen met Paypal?


Je kan alle gamecards op Beltegoed.nl kopen met Paypal. Waaronder ook de Google Play card. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens Paypal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Google Play card code per mail.

Voorwaarden


Algemene voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 16 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland. Nederlands Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van geschikte items op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen restitutie mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.

Voorwaarden: Clash of Clans-bonus


*Geldig voor in-game-items van Clash of Clans op Google Play. Beschikbaar voor gebruikers die een Google Play-cadeaukaart inwisselen die tussen 02-01-2022 en 31-03-2022 is gekocht bij deelnemende winkels. Uiterlijk inwisselen op 30-04-2022. Maximaal 3 per gebruiker per aanbiedingsniveau. Niet geldig voor eerdere aankopen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De waarde van de in-game-items is gebaseerd op de in-game-prijs op 02-01-2022 en kan wijzigen. Aanbiedingsniveaus: (1) cadeaukaarten van € 15 - € 24,99: M bundel, (2) cadeaukaarten van € 25 - € 49,99: L bundel en (3) cadeaukaarten van € 50 en hoger: XL bundel. Zodra de Google Play-cadeaukaart is ingewisseld, worden de in-game-items toegepast nadat de gebruiker de aanbieding accepteert. Gebruikers moeten inloggen bij de game Clash of Clans met hetzelfde account waarmee ze de aanbieding hebben geaccepteerd om de in-game-items te ontvangen. Alleen geldig in Nederland. Er zijn leeftijdsbeperkingen van toepassing. Bekijk de Google-voorwaarden voor contentpromotie (https://play.google.com/intl/nl_nl/about/promo-terms) en de voorwaarden van Google Play (https://play.google.com/intl/nl_nl/about/play-terms) voor meer informatie. Promotor: Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. Google Play is een handelsmerk van Google LLC. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing op cadeaubonnen. SUPERCELL™ CLASH OF CLANS™ zijn handelsmerken van Supercell Oy.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen