Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Google Play Card

Bekijk reviews
Google Play gift code €15
€ 15,00 €15 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play gift code €25
€ 25,00 €25 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play gift code €50
€ 50,00 €50 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play gift code €100
€ 100,00 €100 Google Play gift code
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Google Play gift code

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play gift code voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je bon ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand Play-tegoed cadeau.

Voorwaarden


Algemene voorwaarden: Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Gebruiker moet 16 jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Nederlandse Google Payment-account en internettoegang vereist om te activeren. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed te gebruiken voor toegestane aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Geen cadeaubon-gebruikskosten of - vervaldatum. Tenzij wettelijk vereist is de cadeaubon niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen. De cadeaubon is niet opwaardeerbaar en er is geen restitutie mogelijk, de cadeaubon kan niet worden gecombineerd met non-Google Play-tegoed en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. Gebruiker is verantwoordelijk voor verlies cadeaubon. Voor hulp ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp.

Hoe kun je Google Play gift code inwisselen?


Je code inwisselen in de Play Store:
1. Open de Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op het menupictogram en selecteer Inwisselen. Ga op je laptop naar play.google.com/redeem.
2. Geef de code op.
3. Winkelen maar! De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Play-saldo.


Actievoorwaarden PUBG


*Geldig voor in-game-items van PUBG MOBILE op Google Play. Beschikbaar voor wie een Google Play-cadeaubon koopt bij Beltegoed.nl tussen 10/04/2019 en 30/06/2019. Inwisselen vóór 30/07/2019. Maximaal 3 per gebruiker. Niet geldig voor eerdere aankopen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De waarde van de in-game items is gebaseerd op de in-game prijs voor prijzen op 1/4/2019 en kan wijzigen (ook beschikbaar via het spelen van de game): (1) €15 - €24.99: Rugged (Orange) - AKM [1 Rugged (Orange) - AKM(30d), 1 Battleground Beret (Black)(30d), 4 Classic Coupon]; (2) €25 - €49.99: Target Practice - Pan [1 Target Practice - Pan(30d), 10 Classic Coupon] (3) €50 en hoger: Trench Coat (Black) [1 Trench Coat (Black)(30d), 1 Google Play Parachute, 10 Classic Coupon]. Zodra de Google Play-cadeaubon is ingewisseld, worden de in-game items toegepast nadat de gebruiker de aanbieding accepteert. Gebruikers moeten inloggen bij de PUBG MOBILE-game met hetzelfde Google-account waarmee ze de aanbieding hebben geaccepteerd om de items te ontvangen. Geldig in Nederland. Leeftijdsbeperkingen van toepassing. Zie de voorwaarden voor promotietegoed van Google (https://play.google.com/intl/nl_nl/about/offer-terms.html) voor meer informatie. Promoter: Google Commerce Ltd, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ierland.Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC. De voorwaarden zijn van toepassing op geschenk- en cadeaubonnen.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen