Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
Google Play
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Geen servicekosten

Google Play Gift Card

Met miljoenen apps, games en meer om te ontdekken, heeft Google Play voor ieder wat wils. Gebruik een Google Play kaart om een wereld met talloze speelmogelijkheden te verkennen, van de vaste games die je vaak speelt tot de apps waar je niet zonder kunt. Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is een Google Play kaart het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf).

Voor Belgische bezoekers bieden we Google Play ook aan op Herladen.com: Google Play card België
Selecteer uw waarde


Een Beltegoed.nl-bonusvoucher t.w.v. € 7,50 om vrij te besteden


Ontvang een Beltegoed.nl-bonusvoucher van € 7,50 bij aankoop van een Google Play-giftcard van € 50 of meer.

De bonusvoucher wordt als aparte e-mail verzonden bij aankoop van een Google Play-giftcard en kan tussen 06.12.2023 en 27.12.2023 worden gebruikt voor elk product op elke website of app. Op deze actie zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zie hieronder voor de volledige voorwaarden.

Veelgestelde Vragen

Wanneer je de Google Play card code inwisselt, wordt de Google Play cadeaukaart toegevoegd aan je Google Play tegoed. Via een deelname aan acties kun je ook Google Play-promotiecodes ontvangen, die kunnen worden toegevoegd aan je Google Play tegoed of jou toegang tot specifieke apps en digitale content geven.
Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.
Een Google Play gift card code inwisselen doe je uiteraard als eerst, zoals hierboven wordt uitgelegd. Nadat je de Google Play kaart succesvol hebt ingewisseld in de Play-store app of via de officiële website, kan het echt beginnen. Ga jij voor de nieuwste app, je favoriete artiest of kun je geen genoeg krijgen van de klassieke games?

Let op
Gebruik de Google Play card code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.
In het eerste begin kon je een Google Play kaart bijvoorbeeld bij de Primera of de Albert Heijn kopen. Tegenwoordig heeft Google zijn verkooppunten, zowel fysiek als online, bekend gemaakt. Online ben je in ieder geval bij Beltegoed.nl aan het juiste adres voor een Google Play tegoed!
Je kan alle gamecards op Beltegoed.nl kopen met PayPal. Waaronder ook de Google Play card. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens PayPal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Google Play card code per mail.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 16 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland. Nederlands Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van geschikte items op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen restitutie mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.
  • Verdien punten voor alles* wat je koopt, waaronder in-app-items.
  • Tot 4x punten tijdens speciale puntenevenementen.
  • Gebruik punten voor speciale items in games of voor Google Play-tegoed.
Play-punten verdienen


Verdien 1 punt voor elke € 1 die je uitgeeft aan in-app-aankopen, apps, games, films, boeken, abonnementen en meer met Play.
Verdien tot 4x zoveel punten tijdens speciale evenementen. Krijg bonuspunten voor het uitproberen van populaire apps en games.

Play-punten gebruiken


Wissel je punten in voor kortingen en speciale items, zoals personages, edelstenen en meer in enkele van je favoriete apps en games.
Je kunt ook punten inwisselen voor Google Play-tegoed om te gebruiken voor games, apps, films, boeken en meer.

Bereik een hoger level voor meer beloningen


Er zijn 4 levels. Hoe hoger je level, hoe meer punten je verdient met alles wat je koopt.
Bepaalde levels hebben toegang tot speciale wekelijkse prijzen die voor elk hoger level steeds beter worden.
Wanneer je een nieuw level bereikt, houd je dat level gedurende het huidige en volgende kalenderjaar.

Meer weten en meedoen: play.google.com/store/points/enroll
Actievoorwaarden voor de Google Play-campagne
https://www.guthaben.de/, https://www.guthaben.de/?country=at, https://beltegoed.nl/, https://herladen.com/, https://www.recharge.fr/ en de respectievelijke mobiele applicaties.

1. Hoe werkt het?
1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actiecampagne (´actie´) georganiseerd door Recharge.com International B.V. (´Recharge.com´), gevestigd te Amsteldijk 216, 1079 LK, Amsterdam, Nederland.
1.2. De actie loopt van 27 november tot en met 5 december 2023 (de ´actieperiode´). Deelname aan de actie is alleen mogelijk tijdens de actieperiode.
1.3. De actievoorwaarden zijn beschikbaar op de volgende websites van Recharge.com: https://www.guthaben.de/, https://www.guthaben.de/?country=at, https://beltegoed.nl/, https://herladen.com/, https://www.recharge.fr/ en hun respectievelijke mobiele applicaties (´deelnemende websites´)
1.4. De actie biedt iedereen die tijdens de actieperiode (zoals hieronder vermeld) een Google Play-giftcard (´Google Play-voucher´) op de deelnemende websites koopt met een minimumwaarde van € 50 de mogelijkheid om een bonusvoucher te ontvangen in de vorm van een korting ter waarde van € 7,50 (´kortingsvoucher´) die op deelnemende websites kan worden gebruikt voor aankopen met een minimumwaarde van € 7,50 (exclusief servicekosten). Deze kortingsvoucher is geldig van 6 december 2023 tot en met 27 december 2023 (´inwisselingsperiode´).
1.5. Door deel te nemen aan de actie, accepteer je onze actievoorwaarden.
1.6. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de voorwaarden die van toepassing zijn op de Google Play-voucher.

2. Kan ik deelnemen?
2.1. De actie is toegankelijk voor iedereen die ouder is dan 18 jaar.
2.2. Minderjarigen zijn uitgesloten van deelname.
2.3. Werknemers van Recharge.com, hun respectievelijke filialen en dochterondernemingen en hun familieleden of huishoudens komen niet in aanmerking voor deelname.

3. Hoe kan ik deelnemen?
3.1. Wanneer je tijdens de actieperiode een Google Play-voucher voor een minimumwaarde van € 50 op de deelnemende websites hebt besteld, ontvang je mogelijk een kortingsvoucher (afhankelijk van de prijzenpot en deze actievoorwaarden).
3.2. Er zijn maximaal 3 kortingsvouchers beschikbaar per e-mailadres dat aan een bestelling is gekoppeld.

4. Wat kan ik winnen?
4.1. De deelnemers aan de actie kunnen worden beloond met een kortingsvoucher die tijdens de inwisselingsperiode op deelnemende websites kan worden gebruikt voor aankopen met een minimumwaarde van € 7,50 (exclusief servicekosten).
4.2. In totaal worden 10.000 kortingscodes (´prijzenpot´) beschikbaar gesteld voor de actie.
4.3. Prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd en/of ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
4.4. Alle belastingen, toeslagen en andere kosten die voortvloeien uit het inwisselen van de kortingsvoucher zijn voor rekening van de winnaar, tenzij anders vermeld.

5. Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
5.1. Na aankoop van de Google Play-voucher en afhankelijk van de prijzenpot, ontvang je mogelijk twee e-mails: een met de Google Play-voucher en een met de kortingsvoucher.
5.2. Over de uitslag van de actie wordt alleen in het openbaar gecorrespondeerd als Recharge.com je voorafgaande toestemming heeft verkregen om je voor- en achternaam te vermelden.

6. Algemene voorwaarden
6.1. Op deze actie is de Nederlandse wetgeving van toepassing.
6.2. De producten die in het kader van deze actie zijn ontvangen, kunnen niet worden geretourneerd en/of ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
6.3. Recharge.com behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving stop te zetten.
6.4. Recharge.com behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te weigeren de actie aan te bieden aan personen die deze voorwaarden overtreden, of die wetten, voorschriften of instructies van Google Play overtreden, of zich op een niet-conforme of storende manier gedragen.
6.5. Recharge.com is niet verantwoordelijk voor: menselijke fouten, typ- of spelfouten, technische of andere defecten, storingen, letsel of schade aan de computer van de deelnemer of aan derden in verband met - of als gevolg van - deelname aan deze actie, het onvermogen om toegang te krijgen tot een website, kwaadwillige verwerking, ongeoorloofde toegang tot inzendingen, transacties die te laat of onjuist worden verwerkt, of andere fouten.

Opgesteld in Amsterdam op 06/11/2023.
Heb je hulp nodig?Bekijk eens de veelgestelde vragen
Betaalmethoden
LogoOp Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
De Ultieme Gids voor Feestelijke CadeaubonnenDe ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereen. De...
Lees meer2023-11-30

Thuis sporten: de vier beste workout-appsNu het nieuwe jaar in zicht is, beginnen veel mensen na te denken over hun goede...
Lees meer2023-11-27

Van leerzaam tot lekker: 6 cadeaus voor studentenVan studieboek tot vaatwasdoek en van sushi met krab tot döner kebab, we ze...
Lees meer2023-09-12

Alles lezen