Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass 1 maand
€ 9,99 XBOX Game Pass 9.99 EUR
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Xbox Game Pass kopen

Een Xbox Game Pass is goed voor één maand onbeperkt toegang tot een hele lijst aan games om te spelen op jouw Xbox One, met backwards compatibility op de Xbox One voor Xbox 360-games. Wil jij toegang krijgen tot meer dan honderd geweldige Xbox One- en Xbox 360-titels? Dat kan met de Game Pass. Met zo’n grote én groeiende collectie aan games om te downloaden en ontdekken zal gamen nooit meer hetzelfde zijn.

Zie ook:


Waarvoor kan ik mijn Xbox Game Pass gebruiken?


Met een Xbox Game Pass kun je één maand lang Xbox One, Xbox 360 en Xbox Play Anywhere games spelen en downloaden. Deze lijst blijft groeien, waardoor jij altijd een groot aantal games tot je beschikking zal hebben. Komt er nieuwe DLC uit? Dan krijg jij als Xbox Game Pass houder korting. Voor het gebruik van de Xbox Game Pass heb je geen Xbox Live Gold account nodig.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inwisselen van mijn Xbox Game Pass?


Voor het gebruiken van de Xbox Game Pass heb je een Microsoft account nodig. Wel is het belangrijk dat je een Nederlands account gebruikt of aanmaakt, omdat de Game Pass is verbonden aan het land waar je deze koopt.

Hoe kan ik mijn Game Pass inwisselen?


Wil jij jouw Game Pass code inwisselen?
  1. Ga naar Store rechts op het Home scherm van je Xbox One
  2. Ga naar Games onder ‘Alle games bladeren’
  3. Klik op ‘Een code gebruiken’ of zeg hardop ‘Xbox, gebruik code’
  4. Meld je aan als hierom gevraagd wordt
  5. Selecteer ‘De code van 25 tekens invoeren’
  6. Voer de code in en selecteer ‘Gereed/Bevestigen’

Als je een nieuw Microsoft account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden wilt lezen (welke zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd) kun je naar microsoft.com/cardterms gaan.

Hoelang is mijn Xbox Game Pass geldig?


Je Xbox Game Pass is onbeperkt geldig. Na het activeren van je Xbox Game Pass is de Pass goed voor één maand toegang.

Voor welke Xbox consoles kan ik mijn Game Pass gebruiken?


Je kunt de Xbox Game Pass gebruiken voor de Xbox One, Xbox 360 en Xbox Play Anywhere, met backwards compatibility voor de Xbox One.

Algemene voorwaarden


Ga voor de Algemene Voorwaarden naar www.microsoft.com/cardterms.
Zodra de kaart is verzilverd via je Microsoft account in België of Nederland, wordt de volledige waarde van de code toegepast en kan de kaart worden gebruikt voor in aanmerking komende producten (er gelden uitzonderingen) die je rechtstreeks kunt kopen bij geselecteerde digitale Microsoft winkels. In aanmerking komende producten en de prijzen verschillen per regio, apparaat en in de loop van de tijd. Geografische beperkingen, land- en saldobeperkingen, belastingen, en kosten voor internetverbinding kunnen van toepassing zijn. Voor sommige content zijn betaalde abonnementen vereist. Je moet 13 jaar of ouder zijn. Behalve waar vereist bij de wet, kunnen codes niet worden verzilverd of ingewisseld voor contanten en zijn ze niet herlaadbaar of restitueerbaar. Als je een nieuw Microsoft account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden wilt lezen (welke zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd) ga je naar microsoft.com/cardterms. Ongeldig daar waar verboden of beperkt bij de wet. Kaarten en codes uitgegeven door en ©/™/® Microsoft Corp, een Washington Corporation, en/of zijn dochterondernemingen.
Microsoft Corporation - One Microsoft Way - Redmond, WA 98052-6399 - V.S.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen