Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
10-05-21 - 

Mobile Game Spotlight: Brawl Stars

Wat is Brawl Stars?


Brawl Stars is een bliksemsnelle 3v3 multiplayer en battle royale game, alleen beschikbaar op mobiele telefoons. Speel met verschillende brawlers. Ze hebben allemaal andere Super abilities, Star Powers en Gadgets. Ontgrendel alle karakters met boxes, de Brawl Pass of de Trophy Road. Je kunt toegang tot specifieke brawlers ook kopen in de in-app winkel en ze direct gebruiken in online gevechten!

Brawl Stars kan je in je eentje spelen, maar natuurlijk ook met je vrienden. Kies uit verschillende spelmodes, allemaal met andere doelen. Afwisseling is het sleutelwoord in Brawl Stars. Er zijn ontelbare skins die je met Gems of Star points kunt ontgrendelen en kopen. Geef je brawler jouw persoonlijke look als je het gevecht in rent.

Ontdek alles wat er te ontdekken valt in het Brawliversum door te zorgen dat je genoeg tegoed hebt om je favoriete Brawlers en skins te ontgrendelen. De simpelste manier om daar voor te zorgen is natuurlijk een Google Play kaart of een App Store & iTunes cadeaubon! Beide kunnen gebruikt worden voor in-app aankopen.Hoe speel je Brawl Stars online?


Brawl Stars is een mobile game. Je hoeft het alleen maar te downloaden van de Google Play Store of the App Store. Het spel is gratis om te spelen. Wil je toegang tot de coolste brawls en skins? Dan kun je die gemakkelijk krijgen met een Google Play of iTunes App Store cadeaubon.

Hoe kan ik een Google Play cadeaubon gebruiken om in Brawl Stars te betalen?

 
Google Play cadeaubon voor Brawl Stars gebruiken Er zijn twee manieren om je Google Play cadeaubon te gebruiken om in Brawl Stars te betalen:

  • Voor het verzilveren van je Google Play cadeaubon.

Je hoeft je Google Play cadeaubon niet te verzilveren om het te gebruiken in Brawl Stars. Je kunt de code ook invullen tijdens het betalen zelf. Je hoeft alleen maar de brawler of skin te kiezen die je wilt hebben. Daarna klik je op gebruik cadeaukaart wanneer je een betaalmethode moet kiezen. Vul de code in die je van ons hebt gekregen en voila, die coole nieuwe skin is van jou!

  • Na het verzilveren van je Google Play cadeaubon.

Je kunt je Google Play cadeaubon ook meteen verzilveren nadat je die binnen hebt. Instructies over hoe je je cadeaubon verzilvert verschijnen in je inbox samen met je code. Als je dat gedaan hebt hoef je allen je Google Play wallet te gebruiken als betaalmethode.

Hoe gebruik ik een App Store & iTunes cadeaubon om in Brawl Stars te betalen?


Om te betalen met een App Store & iTunes cadeaubon moet je deze eerste verzilveren. Dat doe je in de App Store.
Heb je je tegoed toegevoegd aan je Apple ID saldo, kan je deze gebruiken om te betalen. Met dat tegoed krijg je de niewste en coolste Brawlers en skins. Selecter simpelweg je Apple ID saldo als betaalmethode om te betalen in de Brawl Stars shop.

Klaar om te spelen?
App Store & iTunes cadeaubon kopen
Google Play cadeaubon kopen


Terug naar het overzicht