Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
03-02-22 - 

3 redenen om Transcash tickets nu uit te proberen

3 redenen om Transcash tickets nu uit te proberenWe shoppen en betalen steeds vaker online. Van kleding en boeken tot een nieuwe gootsteen, alles is online verkrijgbaar. En natuurlijk kunnen we onze favoriete online (streaming) diensten online vinden. Transcash tickets

In het verleden moest je veel persoonlijke- en bankgegevens delen als je online betaalde. Vooral als je betaalde met een creditcard. In de afgelopen jaren is gebleken dat het online delen van je gegevens ook minder prettige kanten heeft. Cybercriminelen richten zich op online winkels en diensten om informatie te stelen. Volgens Statista zijn er alleen al in 2020 ten minste 1001 datalekken geweest. Waardoor 158 miljoen records met persoonlijke informatie zijn blootgesteld.

Het is dus verstandig om zo min mogelijk informatie over jezelf te delen. Maar beschermen je jezelf terwijl je toch gemakkelijk online wilt kunnen betalen? Ontdek de prepaid creditcard. Maak kennis met Transcash tickets.


#1: Met de veiligheid en het gemak van een prepaid creditcardTranscash is een prepaid creditcard. Waar je mee kunt betalen zoals je dat zou doen met een reguliere creditcard. Een groot voordeel: je leent geen geld, dus je hoeft niets terug te betalen. Je kunt Transcash makkelijk opwaarderen wanneer je dat wilt. Dat doe je met een Transcash ticket. Met je Transcash code kun je overal waar Visa of MasterCard geaccepteerd worden, betalen.

En je bent goed beschermd tegen diefstal van je gegevens. Jij bepaalt hoeveel geld je op je Transcash tickets laadt. Hierdoor kan je creditcard niet leeggehaald worden door cybercriminelen. Handig; je kunt alleen het geld uitgeven dat jij op je Transcash tickets hebt gezet. Zo geef je nooit meer geld uit dan je in gedachten had met je creditcard. Lees meer over het gemak van Transcash-tickets op de Transcash website (Engelstalig).

Een andere interessante optie die Transcash levert zijn de dual pack money sharing kaarten. Hierbij heb je twee prepaid creditcards, de ene primair en de andere secundair. De primaire kaart kan opnieuw worden opgewaardeerd met een Transcash-ticket op de hierboven beschreven manier. Je kunt altijd en overal geld van de primaire kaart naar de secundaire kaart overschrijven. De tweede kaart kan niet opgewaardeerd worden. Dit is handig als je bijvoorbeeld je kind geld wilt geven om online mee te betalen, maar wilt voorkomen dat er teveel geld uitgegeven wordt.


#2: Transcash codes blijven 1 jaar geldigEen extra voordeel van een Transcash ticket, of een Transcash coupon zoals ze soms worden genoemd, is dat ze een hele jaar geldig blijven. Misschien spaar je voor een grote aankoop? Je kunt makkelijk geld opsparen door tickets van Transcash te kopen. Je hoeft je kaart er niet direct mee op te laden. Je kunt de gekochte Transcash codes gewoon bewaren tot je ze wilt gebruiken.

Goed om te weten: Ook om Transcash tickets of codes te kopen hoef je jouw bankgegevens niet te hebben of te delen. Je kunt je Transcash tickets kopen met PayPal. En je hebt geen bankrekening nodig om een PayPal account te openen. Zo blijft jouw online privacy gewaarborgd. En kun je met alle gemak Transcash kopen.


#3: Makkelijk wereldwijd te gebruikenJe kunt Transcash codes zowel online- als offline gebruiken! Met TransCash Multi-Currency Travel cards kan je overal ter wereld met je Transcash ticket betalen. Met deze kaart heb je tot 16 verschillende valuta op zak. En kun je geld halen bij pinautomaten. Perfect voor op reis dus!

Nog een voordeel van de Transcash Travel kaart; iedere keer dat je de kaart opwaardeert kun je de actuele wisselkoers vastzetten. Zo weet je precies hoeveel geld je op je kaart hebt staan. En voorkom je het gedoe en de kosten van het geld wisselen in het buitenland.


Waar kun je een Transcash ticket kopen?Wil je online kunnen betalen met Transcash? Het online kopen van een Transcash code is eenvoudig. Dat doe je snel, veilig en eenvoudig op Beltegoed.nl. Ga naar onze Transcash ticket pagina en kies het bedrag waarmee je jouw kaart wilt opwaarderen. Vul je e-mail adres is en gebruik je favoriete betaalmethode. Zo makkelijk is het! Je ontvangt je Transcash ticket binnen 30 seconden in je mailbox. Het ticket kan direct worden gebruikt.

Transcash tickets kopen


Terug naar het overzicht