FIFA Points Xbox

Fifa Points 500 Xbox 500 Fifa Points Xbox
€ 5,49
Meer info
Fifa Points 1050 Xbox 1050 Fifa Points Xbox
€ 9,99
Meer info
Fifa Points 1600 Xbox 1600 Fifa Points Xbox
€ 14,99
Meer info
Fifa Points 2200 Xbox 2200 Fifa Points Xbox
€ 19,99
Meer info
Fifa Points 4600 Xbox 4600 Fifa Points Xbox
€ 39,99
Meer info

Fifa Points voor Playstation

Playstation Network Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Playstation Network Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
Playstation Network Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00

Fifa actie op Beltegoed.nl De Fifa Points die je hier kunt bestellen, zijn geldig voor de Xbox. Op het moment dat je Fifa Points voor je PS3 of PS4 wilt kopen, doe je dit via de Playstation Store. Door via Beltegoed.nl een PSN Card aan te schaffen, kun je direct Fifa Points kopen in deze PSN Store. Bestel je PSN Card dus direct online via Beltegoed.nl!
Informatie  

FIFA Points kopen

Speel jij FIFA Ultimate Team (FUT)? En kun je niet wachten tot je genoeg FIFA Coins hebt om de nieuwste en beste spelers toe te voegen aan jouw eigen team? Dan zijn de FIFA Points echt iets voor jou. Met deze points krijg je sneller toegang tot nieuwe spelers en kun je in-game coins verdienen. De FIFA Points werden geïntroduceerd in FIFA 12 op de PC. Een jaar later heeft EA deze points ook toegevoegd aan de andere platforms waar je FIFA op speelt, namelijk op de Xbox, PlayStation, iOS en Android. Voor zowel FIFA op de Xbox als de PlayStation kun je terecht bij Beltegoed.nl. Met de FIFA Cards voor je Xbox en PSN Cards voor je PS3 of PS4 kun jij gelijk aan de slag. Plaats de bestelling en ontvang de code voor de FIFA Points gelijk in je mailbox na een succesvolle betaling met bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Let op: de code kun je alleen gebruiken in de Europese Xbox Marketplace voor FIFA Points. Daarnaast is de code onbeperkt geldig.

Het verzilveren van je FIFA Points

Als je de FIFA code per mail ontvangen hebt, kun je deze gelijk inwisselen. Deze code kun je overigens alleen gebruiken als je een Europees Xbox account hebt. Om de code in te wisselen, meld je jezelf eerst aan voor een Microsoft account. Op de Xbox One ga je naar Store, gevolgd door ‘Game’. Kies voor ‘Use a code’ en voer de code in. Op de Xbox 360 klik je op de Guide button en navigeer je naar ‘Games & Apps’ en ‘Redeem code’ nadat je op de Guide button hebt geklikt. Start FIFA op en je kunt gelijk gebruik maken van de FIFA Points in Ultimate team. Deze points zijn vanaf FIFA 12 op iedere nieuwere versie te gebruiken, dus ook op FIFA 15 en FIFA 16.

Toegang tot de legendes van voetbal

Met FIFA Points kun je verschillende pakketten kopen, namelijk:bronzen, zilveren en gouden. In deze pakketten zitten oude spelers, stafleden en andere clubitems (zoals tenues). Daarnaast zijn er zeldzame pakketten die maar voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. In deze pakketten zitten geüpgrade spelers en andere unieke verbruiksitems. De zeldzame spelers kun je gebruiken in je eigen team, maar ook doorverkopen om FIFA Coins te verdienen. Waarom zou je dit doen? Omdat je met coins aankopen kunt doen in de in-game FIFA Store. Koop coaches, een spelersbus of ga voor die topspeler die je nog mist. Je kunt zelfs spelers uit je eigen team verkopen. Dit alles om uiteindelijk jouw FUT samen te stellen.