Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
10-09-19 - 

Top 3 Google Play: apps, films en muziek

Google-play-top-3-januari

Top 3 Google Play: apps, films en muziek


We gaan je deze maand weer vertellen wat je allemaal kunt doen met je Google Play kaart. Verslavende apps en games om uren mee zoet te zijn, en de meest meeslepende muziek en films. Waar ga jij je Google Play tegoed aan besteden?
Google Play tegoed kopen


Top 3 apps in de Google Play Store


1.Dragon Ball Z Dokkan Battle
Gebaseerd op de klassieke anime uit de jaren 90, Dragon Ball Z, is deze actie-puzzel game voor Android een van de meest populaire games van het moment. Speel als je favoriete Dragon Ball Z personages in deze puzzel-game met RPG elementen. Speel mee in het wereldtoernooi, of speel de storymode met een uniek verhaal gebaseerd op de Anime. Stel je eigen team van de beste strijders uit de tekenfilm samen, en ga Super Saiyan!

2. 30 Seconds ™ Officieel
Deze populaire party-game is het geld meer dan waard! In plaats van ouderwets spelen met kaartjes en een bordspel, heb je hiervoor alleen je Android smartphone nodig. Bij dit hilarische bordspel wordt niet alleen je kennis getest, maar ook de samenwerking met je vrienden. Hoe leg je aan je spelpartner uit wat Shrek is zonder het woord “Shrek” te gebruiken? Wie de meeste antwoorden goed heeft, gaat samen het verst vooruit op het speelveld! Dit is een van de leukste spellen om samen met je vrienden te spelen, en nu ook nog makkelijk mee te nemen op je Smartphone, waar je feestje ook is!

3. Pocket Casts
Luister nu je favoriete podcasts met deze gelikt uitziende podcast-app voor Android. Ben je uitgekeken op de gratis opties van Podcast Apps? Dan is deze app zeker iets voor jou! Pocket Casts heeft de reputatie de beste podcast app voor Android te zijn. Luister bijvoorbeeld naar de dagelijkse nieuws-podcast New York Times: The Daily, of de populaire Willem Podcast, over Willem Holleeder. Met Pocket Casts beschik je over unieke functies, zoals het aanpassen van de afspeelsnelheid, of het verwijderen van stiltes uit je podcast zodat je nog sneller naar je favoriete podcasts kan luisteren. Koop deze app als je echt van podcasts houdt!Top 3 films in de Google Play Store


1. Marvel Studios’ Avengers Endgame
Alle 22 Marvel films van de afgelopen tien jaar hebben geleid tot deze ontknoping van het Marvel Universum. De Avengers, the Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Black Panther, en Captain Marvel werken samen om de schade die Thanos heeft aangebracht met zijn snap weer te herstellen. Als je Avengers Endgame nog niet in de bioscoop gezien hebt, is nu de tijd om de film te bekijken. Als je deze film in de bioscoop hebt gezien, is dit je kans om hem nog een keer thuis te bekijken om alle Marvel Easter Eggs te ontdekken!

2. Pokémon: Detective Pikachu
Al je favoriete Pokémon, nu voor het eerst op je televisie met echte acteurs. In deze film gaat de zoon van een detective op onderzoek uit naar de verdwijning van zijn vader. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek van de pratende Detective Pikachu (ingesproken door Ryan Reynolds). Hierdoor hebben de grappen in deze film wel wat weg van de humor in de bekende Deadpool films. Kijken dus met een Google Play gift card!

3. Walt Disney’s Dumbo
De live action versie van de Disney-klassieker Dumbo is nu ook via Google Play te huren of te kopen. Deze fantasievolle film uit het creatieve brein van Tim Burton gaat verder dan alleen het klassieke Dumbo verhaal. Een olifant op een circus komt erachter dat hij kan vliegen, maar als een nieuwe investeerder hierachter komt, loopt de jonge olifant gevaar. Wil je toch liever de klassieke tekenfilm kijken? Deze is ook te huren op Google Play met een gift card!
Top 3 Muziek in de Google Play Store


1. Lover – Taylor Swift
Lover is het zevende studioalbum van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift, verschenen op 23 augustus. Op dit album bracht ze bijvoorbeeld de single “Me!” uit samen met Brendon Urie (Panic! at the Disco). Ook de videoclip van het lied Lover werd met veel succes ontvangen. Voor de liefhebbers van Taylor Swift is dit nieuwe album een must-have!

2.Fear Inoculum – Tool
Eindelijk is het zover! Het laatste album van Tool, 10,000 Days werd alweer 13 jaar geleden uitgebracht. Met dit album, Fear Inoculum, laat Tool zien dat ze hun sound echt gevonden hebben. Fans van Tool verheugen zich dus al jaren op dit nieuwe album, maar ook de recensenten zijn unaniem enthousiast over dit progressive rock album!

3. Norman Fucking Rockwell! – Lana Del Rey
Lana Del Rey is terug! Dit nieuwe album is vernoemd naar de 20e eeuwse illustrator Norman Rockwell. Met dit album brengt Lana Del Rey een album uit waarin ze niet alleen leuke liedjes schrijft, maar ook de American Dream bekritiseerd. Hiermee plaatst Lana Del Rey zich als een van de beste songwriters van deze tijd. Kopen dus met een Google Play Gift Card!

Google Play Card kopen


Terug naar het overzicht