Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
12-04-22 - 

De 15 leukste offline spelletjes op je mobiel in 2022

De 15 beste offline mobiele telefoon spellen



Mobiele spelletjes spelen is een leuke manier om je tijd te verdrijven tijdens het woon-werkverkeer. Bijvoorbeeld als je op de bus staat te wachten of in de trein zit en niets anders te doen hebt. Gewoon je telefoon pakken, een spelletje spelen en de tijd vliegt voorbij. Er zit alleen één nadeel aan. Veel mobiele games kosten data en vaak heb je geen WiFi tijdens je woon-werkverkeer. de beste offline spelletjes voor je mobiel

Dan zijn offline spelletjes op je mobiel handig. Hieronder vind je een lijst met 15 van de beste offline mobiele spellen die geen internet nodig hebben. Het merendeel hiervan zijn spellen om gratis offline te spelen. Zonder je zorgen te maken over je mobiele data.

Het kan natuurlijk nog steeds gebeuren dat je op het slechtst mogelijke moment zonder data komt te zitten. Geen zorgen. Snel, veilig en makkelijk mobiele data kopen kan hier op Beltegoed.nl. Bezoek onze opwaardeer-pagina om te zien voor welke providers wij beltegoed en data aanbieden. Voer je e-mail adres of telefoonnummer in en betaal met de betaalmethode van jouw voorkeur.


De beste offline mobiele telefoon spelletjes



De volgende spelletjes zonder WiFi zijn niet alleen offline, maar ook nog eens gratis te spelen! Maar dat betekent niet dat ze simpel of kort zijn. Er is genoeg plezier te beleven met de volgende gratis offline spelletjes voor je mobiel.


1. Best fiends





Best Fiends is een offline match-3 spel vergelijkbaar met Candy Crush Saga. Los puzzels op, verzamel en verbeter je personages en kom zo steeds dichter bij Mount Boom.

Er zijn meer dan 6000 levels in Best Fiends. En dat niet alleen, je kunt 50 verschillende personages verzamelen, ze een level geven en nieuwe powers winnen.

De schattige art-style en de leuke wezens maken dit een heerlijk ontspannen puzzelspel om te spelen. En maken het ook een van de leukste spelletjes zonder WiFi.

Best Fiends is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


2. Ninja Arashi & Ninja Arashi 2





Als je op zoek bent naar meer offline spelletjes zonder WiFi boordevol actie, dan zijn Ninja Arashi en zijn opvolger perfect voor jou.

In Ninja Arashi ben je een ninja (uiteraard) die door 2D-levels scheurt. Manoeuvreer sluipend door vallen, maak je vijanden af en red je zoon. Deze offline spelletjes voor je mobiel bieden een eenvoudige, maar spannende en verslavende gameplay en prachtige visuals. Wil je gratis spelletjes downloaden voor je mobiel zonder WiFi? Dit is een goede keuze!

Ninja Arashi is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.

Ninja Arashi 2 is ook gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


3. Shootero





Shootero is een gratis te spelen offline shoot-em-up spel. Perfect voor fans van klassieke arcade games zoals Galaga.

Met dit leuke gratis spelletje zonder WiFi win je intense ruimtegevechten tegen je vijanden en leer nieuwe skills. Er zijn meer dan 50 verschillende skills om te leren en je strategie mee uit te bouwen.

In Shootero worden rogue-achtige elementen gebruikt om elk gevecht totaal uniek te maken. Je kunt dus eindeloos blijven spelen zonder twee keer hetzelfde gevecht tegen te komen.

Shootero is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.



De beste offline racespellen



Hou je van spelletjes waar je geen internet voor nodig hebt? En hou je van race games? Dan zijn de volgende offline mobiele racegames perfect voor jou.


1. Hill Climb Racing 2





Het doel van Hill Climb Racing 2 is simpel. Bereik de top van de berg voordat iemand anders dat doet. Onderweg pik je benzine en munten op, zodat je steeds verder komt.

Upgrade je auto's of speel nieuwe vrij. Uren raceplezier op weg naar de top met dit offline spelletje op je mobiel.

Hill Climb Racing 2 is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


2. CSR 2





CSR 2 is een van de meest complete offline mobiele racespellen. De prachtige graphics en het grote aantal auto's maken het de perfecte game voor elke racefan.

Drag of drift tegen de AI in dit offline racespel. Win nieuwe auto's en bouw je garage uit.

CSR 2 is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


3. Asphalt Nitro





Het enige nadeel van CSR 2 (hierboven besproken) is de grote download van 1 GB. Als je telefoon dat niet aankan, of als je gewoon geen spel wilt dat zo groot is, is Asphalt Nitro het perfecte alternatief.

In dit mooie pakket van 35MB krijg je 8 verschillende speltypes en heel veel auto's om mee te racen. Een perfecte kandidaat voor de lijst van beste offline mobiele games.

Asphalt Nitro is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.


De beste offline open-wereld spellen



Duik in totaal andere werelden met deze offline open-wereld mobiele games.


1. Oddworld: Stranger's Wrath





Ga op premiejacht in dit populaire mobiele spel zonder WiFi, met open wereld. Oorspronkelijk was dit spel te spelen op de Xbox, Oddworld: Stranger's Wrath is nu beschikbaar op mobiele telefoons en is nog steeds net zo goed.

Verken de stoffige wildernis van Western Mudos en maak kennis met de vreemde, grappige en praatgrage dorpsbewoners en vijanden. Schakel naadloos over tussen first person shooter en third person platforming en vecht tegen tientallen verschillende vijanden.

Oddworld: Stranger's Wrath is verkrijgbaar voor €2,99 in de App Store en voor €3,19 in de Google Play Store.


2. West Gunfighter





Verken het wilde westen in dit open wereld mobiele actiespel. In West Gunfighter kun je missies volbrengen, uitdagingen winnen, met je vijanden duelleren en schatten vinden. Geniet van een koud drankje in de saloon.

Rijd op je paard door het land als een echte eenzame cowboy. Speel verschillende outfits en wapens vrij naarmate je verder komt in het spel.

West Gunfighter is een van de gratis spelletjes te downloaden op je mobiel in de Google Play Store.


3. GTA: San Andreas





Een van de beroemdste spellen aller tijden kun je nu ook op mobiele telefoons spelen. GTA San Andreas is misschien wel het populairste Grand Theft Auto spel dat ooit is uitgebracht.

Volg TJ door een verhaal vol misdaad en corruptie in het gouden land van San Andreas. Verken 3 steden, Los Santos, San Fierro en Las Venturas. GTA San Andreas biedt vele uren boeiende gameplay en een boeiend verhaal.

Of je het nu voor de eerste keer speelt, of terugkomt voor een nieuwe ronde, er is altijd wel iets cools te doen in San Andreas.

Het offline mobiele spel GTA San Andreas is verkrijgbaar voor €6,99 in de App Store en voor €7,99 in de Google Play Store.


De beste offline puzzelspelletjes op je mobiel



Misschien ben je op zoek naar meer ontspannende of mentaal stimulerende offline mobiele games. In dat geval zijn deze hersenkrakers en puzzels de leukste spelletjes zonder WiFi voor jou.


1. Monument Valley & Monument Valley 2





Monument Valley en zijn vervolg zijn prachtige bekroonde puzzelspellen, speciaal gemaakt voor mobiele telefoons. De op Escher-geïnspireerde kunstwerken en puzzels vormen het middelpunt van deze spellen.

Manipuleer de onmogelijke architectuur en leid prinses Ada langs mysterieuze monumenten en verborgen paden.

Monument Valley is verkrijgbaar voor €3,99 in de App Store en voor €2,99 in de Google Play Store.

Monument Valley 2 is verkrijgbaar voor €5,49 in de Google Play Store of gratis in de App Store met Apple Arcade.


2. Shadowmatic





Draai objecten om hun schaduwen te manipuleren en de vormen die ze maken te herkennen.

Shadowmatic combineert prachtige visuals met ontspannende maar boeiende gameplay. Daag je verbeelding uit in de verschillende levels.

Shadowmatic is verkrijgbaar voor €3,99 in de App Store of als gratis offline spelletje in de Google Play Store.


3. Alchemy Merge



In Alchemy Merge begin je met de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht. Je combineert deze met verschillende formules om meer complexe dingen te maken.

Gaandeweg krijg je meer en meer formules om grotere en betere dingen te bouwen. Ontdek jij wat alle formules zijn en kun jij alles in het spel bouwen?

Alchemy Merge is geen WiFi spel en is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.



De beste offline RPGs om op je mobiel te spelen



Verlies jezelf in de werelden, verhalen en gameplay van de beste offline mobiele role playing games van dit moment.


1. Soul Knight





Vecht je een weg door hordes vijanden in deze rogue-achtige RPG voor mobiele telefoons. Verken dungeons, verzamel wapens en speel verschillende helden vrij.

Met meer dan 270 wapens om vrij te spelen en meerdere helden met unieke vaardigheden, valt er genoeg te ontdekken in Soul Knight.

De besturing is ontworpen voor mobiele telefoons, waardoor de gameplay ongelooflijk soepel en plezierig is. Een top offline mobiel spel om te proberen!

Soul Knight is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


2. Star Wars: Knights of the Old Republic





Fan van Star Wars? Dan is dit offline spel een must! Word een Jedi, of een Sith, en verander de koers van de Old Republic. Knights of the Old Republic, de RPG-klassieker, is nu beschikbaar op iPhones en Android-telefoons.

Ontdek een verhaal dat zich 4000 jaar voor de originele films afspeelt. Verken klassieke Star Wars-locaties zoals Tatooine en de Wookie-thuiswereld van Khasyyyk. Ontmoet kleurrijke personages en leer de wegen van de Force. Red jij de oude republiek, of vernietig je haar voor altijd?

Star Wars: Knights of the old republic is voor €9,99 verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.


3. Oxenfree





Oxenfree is een bovennatuurlijk mysteriespel dat draait om het verhaal van een groep vrienden die een mysterie ontrafelen. Als je fan bent van Stranger Things, dan zul je dit spel geweldig vinden.

Het emotionele verhaal en de prachtige vormgeving maken het tot het perfecte offline spelletje op je mobiel om je in te verliezen op een regenachtige middag.

Oxenfree is gratis verkrijgbaar in de App Store of voor €4,59 in de Google Play Store.


Terug naar het overzicht