Steam Gift Card

Steam Gift Card 5 euro Steam €5
€ 5,00
Meer info
Steam Gift Card 10 euro Steam €10
€ 10,00
Meer info
Steam Gift Card 20 euro Steam €20
€ 20,00
Meer info
Steam Gift Card 30 euro Steam €30
€ 30,00
Meer info
Steam Gift Card 40 euro Steam €40
€ 40,00
Meer info
Steam Gift Card 50 euro Steam €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Steam Gift Card kopen

Als je regelmatig online games speelt, dan zal de naam Steam je waarschijnlijk bekend voorkomen. Steam is namelijk een gratis online gaming community beschikbaar voor PC, Mac en je mobiele telefoon. Nadat je bent geregistreerd als lid van de community kun je spellen kopen in de Steam Store en spelen via de Steam applicatie op je computer. Met een aanbod van meer dan 3500 games is er voor iedereen iets leuks te vinden. Je kunt zowel gratis als betaalde games kopen, maar voor betaalde games heb je natuurlijk Steam tegoed nodig. Gelukkig kun je dit snel en eenvoudig bestellen op Beltegoed.nl. Hierboven kies je een Europese Steam Gift Card met een bepaalde waarde. Vervolgens kies je een betaalmethode en plaats je de bestelling. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een Steam Wallet code. Gebruik de code om je Steam krediet op te laden.

Steam Wallet code inwisselen

Je kunt een Steam code inwisselen door naar de website steampowered.com/wallet te gaan. Je logt in, vult de Steam Wallet code in en klik je op ‘Doorgaan’. Nu heb je het gekochte tegoed aan je Steam portemonnee toegevoegd en zie je de huidige stand van je tegoed rechtsboven naast je gebruikersnaam. Het is belangrijk dat de munteenheid van je account aansluit bij de gekochte Steam Gift Card. Een Nederlandse Steam Gift Card heeft uiteraard de munteenheid Euro, waardoor je Steam account dus ook in Euro moet zijn om het Steam tegoed op te waarderen. Ook via de Steam applicatie op je computer kun je de code inwisselen. Nadat je bent ingelogd ga je naar ‘Accountdetails’, waarna zich een browser opent en je hierin de Steam Wallet code kunt invoeren. In de Big-Picture modus kun je klikken op ‘Web’ om zo via internet je code in te wisselen.

Steam Gift Card tegoed gebruiken

Nadat je de Steam Gift Card hebt ingewisseld en je tegoed is aangevuld, is het tijd om te winkelen op de website of in de applicatie. Het aanbod in de Steam Store is zeer uitgebreid. Van actie tot MMO, RPG tot strategie, je kunt het hier allemaal vinden. Met je tegoed kun je ook content kopen voor reeds gedownloade spellen, zoals updates en speciale edities. In de Steam Community Market is het mogelijk om in-game voorwerpen te ruilen voor tegoed.

Hoe lang is mijn Steam Gift Card geldig?

Steam Gift Cards hebben geen vervaldatum. Je kunt je kaart direct gebruiken of wachten tot de releasedatum van je favoriete game. Als je nu alvast je Steam-portemonnee bijvult, kun je op elk gewenst moment toeslaan in de Store!

Productinfo + Instructies