Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
20-08-21 - 

Betalen zonder creditcard? Zo doe je dat.

alt

Online betalen is makkelijk als je een kredietkaart hebt. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd en zijn gemakkelijk te gebruiken. Maar hoe betaal je online als je geen creditcard hebt? Of als je er geen wilt gebruiken? Misschien heb je een BKR registratie, wil je creditcard schulden vermijden of misschien wil je jouw creditcardgegevens gewoon niet online gebruiken. Hoe dan ook, je bent op zoek naar een alternatief voor online betalen met een creditcard.


Gelukkig bestaan er alternatieven. Zo kun je PayPal of prepaid creditcards gebruiken om online te kunnen betalen. Er zijn genoeg manieren om van de voordelen van een creditcard te profiteren zonder er een te hebben.


Wil je weten welk creditcard alternatief het best bij je past? Het antwoord op die vraag hangt af van wat je er mee wilt kunnen doen. We geven je tips over betalen zonder creditcard in verschillende situaties. Van het boeken van vliegtickets zonder creditcard tot het online shoppen of kunnen betalen in het buitenland. Ontdek welke manier van betalen zonder creditcard het best bij je past.


Vliegtickets of een hotel boeken zonder creditcardHet boeken van een vlucht of hotel doe je meestal met een creditcard. Maar ook dit is mogelijk met PayPal en prepaid creditcards.


Boeken met PayPalMet PayPal kan je jouw vliegtickets en hotel boeken zonder creditcard. Websites als Trivago & Hotels.com, maar ook verschillende luchtvaartmaatschappijen accepteren PayPal als betaalmethode. Dit maakt het gebruiken van PayPal tot een aantrekkelijke optie.


Het grootste nadeel van PayPal is dat de regels rondom het gebruik van een PayPal rekening erg streng zijn. De geringste verdenking over je rekening kan leiden tot schorsing. Als dat gebeurt kan het lang duren voordat PayPal het probleem heeft onderzocht en je rekening weer heeft geactiveerd.


Boeken met een Prepaid CreditcardPayPal is niet de enige manier om voor een vliegticket of een hotel te betalen zonder creditcard. Hiervoor kun je ook prepaid creditcards gebruiken.


Om een prepaid credit card te kunnen gebruiken voor het betalen voor een vlucht, een hotel of een aankoop, moet je een prepaid card hebben die wordt geaccepteerd. De makkelijkste manier om er zeker van te zijn dat jouw prepaid creditcard wordt geaccepteerd is door te kiezen voor de prepaid versie van een reguliere creditcard. Kies bijvoorbeeld voor de prepaid Mastercard, of voor de prepaid VISA kaart. Hiermee werkt betalen precies zoals bij een gewone creditcard. Je hoeft alleen het creditcardnummer, de CVC-code en de vervaldatum in te vullen bij het betalen. Als er genoeg tegoed op je prepaid creditcard staat, is het betalen ermee makkelijk en veilig. Heb je meer tegoed nodig? Dan kun je jouw prepaid creditcard hier op Beltegoed.nl makkelijk opwaarderen.


Een extra voordeel van prepaid creditcards is dat je bij sommige van deze kaarten ook een fysieke kaart kunt krijgen. Dit betekent dat je er zowel online als offline mee kunt betalen.

Een auto huren zonder creditcardHet huren van een auto lijkt in veel opzichten op het boeken van een vlucht of hotel. Als je jouw auto of vlucht online boekt, dan kun je makkelijk betalen met PayPal. Autoverhuurbedrijven zoals Sixt en Europcar accepteren PayPal als betaalmethode.


Wil je offline een auto huren zonder creditcard? In dat geval kun je een fysieke prepaid creditcard gebruiken. Je moet er in dat geval uiteraard wel voor zorgen dat de kaart genoeg tegoed heeft om ermee te kunnen betalen.In het buitenland betalen zonder creditcard


Op vakantie kunnen betalen is natuurlijk erg belangrijk. Niet alle landen ter wereld accepteren debetkaarten. In die gevallen kan een fysieke prepaid creditcard een redder in de nood zijn. Dit soort creditcard kun je in seconden online opwaarderen. Je kunt er mee betalen zoals je met een gewone creditcard zou doen.

Online betalen zonder creditcardWe hebben allemaal wel eens iets online gekocht. Creditcards zijn natuurlijk populair om mee te betalen, maar ook PayPal wordt steeds vaker gebruikt. Bijna alle grote webwinkels accepteren PayPal als betaalmethode. Dat maakt PayPal makkelijk in het gebruik ervan!

Als de webwinkel van jouw keuze PayPal niet accepteert, kun je bekijken welke betaalmethoden wel geaccepteerd worden. Als de webshop alleen creditcards accepteert, kun je in plaats daarvan prepaid VISA, Mastercard of American Express kaarten gebruiken om mee te betalen.


Betalen voor digitale diensten of abonnementen


Betalen voor Netflix, Spotify, of voor gaming? Met een prepaid creditcard of PayPal kun je er makkelijk voor betalen.

Gebruik hiervoor een bekende prepaid kredietkaart, zoals een prepaid MasterCard of een prepaid VISA creditcard. Zorg ervoor dat je jouw tegoed op tijd aanvult. Zo maak je het betalen voor een abonnement eenvoudig.

Verschillende specifieke prepaid creditcards, zoals Neosurf of paysafecard, kunnen worden gebruikt voor bepaalde online diensten. Kijk op de website van de dienst waarvoor je de kaart wilt gebruiken om te zien welke creditcards worden geaccepteerd. Als er alleen creditcards worden geaccepteerd, dan kun je in plaats daarvan een prepaid versie van die kaarten gebruiken.

Wil je makkelijk kunnen shoppen en ben je geïnteresseerd in het kopen van een prepaid credit card? Je vindt alle beschikbare prepaid creditcards op Beltegoed.nl, op onze prepaid geldkaarten pagina.


Terug naar het overzicht