Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-10-21 - 

De Beltegoed app is een feit!

Met de nieuwe Beltegoed.nl opwaardeer-app koop je al jouw favoriete prepaid producten; van internationaal beltegoed en data tot cadeaubonnen, prepaid creditcards en game vouchers. Aanmelden is niet nodig! Bestel met een paar tikken en je ontvangt jouw aankoop binnen enkele seconden in je mailbox.

In de Beltegoed app kun je betalen met 60 valuta's en heb je meer dan 50 betaalmethoden om uit te kiezen, waaronder PayPal. Apple Pay, MasterCard, Visa, en American Express.Beltegoed app

Wat kun je kopen met de Beltegoed.nl app?  • Mobiel opwaarderen

Waardeer beltegoed of databundels op voor jezelf. Of stuur beltegoed naar vrienden en familie, rechtstreeks vanuit je telefoonboek. Zelfs als je de Beltegoed.nl app gebruikt om vanuit het buitenland op te waarderen, word jouw mobiele opwaardering binnen enkele seconden geleverd.

  • Direct cadeaubonnen kopen en geven

In de app kunt je direct gaming, shopping en entertainment gift cards (cadeaukaarten) kopen. Kies uit cadeaubonnen voor een verscheidenheid aan consoles, winkels en diensten. De Beltegoed.nl app heeft de juiste cadeaukaart voor jou. Kies gewoon het merk dat je nodig hebt. Klaar!

  • Veilige prepaid betaalkaarten

Geniet van volledige vrijheid tijdens het online winkelen met een prepaid betaalkaart. Het is de eenvoudigste manier om controle te houden over jouw privacy en over je online uitgaven. Kies je favoriete prepaid betaalkaart of prepaid creditcard en betaal op jouw manier. In de Beltegoed.nl app kun je kiezen uit 60 valuta's en 50+ vertrouwde betaalmethoden, waaronder PayPal, Apple Pay, Maestro, VIsa en MasterCard.

Hoe werkt het?  1. Download de app in de App Store of Google Play Store.
  2. Kies je product.
  3. Selecteer de hoeveelheid tegoed die je wilt kopen.
  4. Betaal veilig met 50+ betaalmethodes in 60+ valuta's.


Je ontvangt je oplaadcode binnen enkele seconden op je telefoon.

Koop je beltegoed voor iemand anders? ? Volg de stappen hierboven en stuur hen het tegoed na het afrekenen.


Voor iOS downloaden
Voor Android downloaden

Top Beltegoed.nl app functies


Hier lees je hoe de Beltegoed.nl app het opwaarderen sneller, veiliger en eenvoudiger maakt:

  • Opnieuw bestellen in seconden

In slechts een paar tikken bestel je jouw eerder gekochte producten opnieuw. Hierbij maakt het niet uit of je eerder kocht via de app of via Beltegoed.nl. Voeg eenvoudig je eerdere bestellingen toe aan de Beltegoed.nl app en reken direct af. Met de app kun je jouw bestelgeschiedenis inzien en ontvang je persoonlijke kortingen.

  • Opwaardeer-reminders

Stel reminders in waarmee je voorkomt dat je zonder (bel)tegoed zit. Je kunt kiezen om wekelijks, maandelijks of op een specifieke dag een herinnering te ontvangen. Handig als je regelmatig voor dezelfde persoon opwaardeert.

  • Speciale kortingen & promoties

Ontvang alle actuele kortingen en aanbiedingen exclusief voor de Beltegoed.nl app. We hebben vaak speciale aanbiedingen op databundels en kortingen wanneer je voor iemand anders wilt opwaarderen.

Binnenkort meer functies en productenIn de komende maanden blijven we nieuwe en spannende producten en functies toevoegen aan de Beltegoed.nl app. Wees er als eerste bij om ze te ontdekken en uit te proberen.


Terug naar het overzicht