Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-01-19 - 

Gift Card en tegoed cadeau geven

Gift-card-cadeau-geven

Gift Card en tegoed cadeau geven


Heb je er wel eens aan gedacht om een Gift Card als cadeau te geven? Met een Gift Card als cadeau kan iemand precies kopen wat diegene zelf wilt. Jij bepaalt of het een Steam Gift Card, Xbox Gift Card of een van de vele anderen Gift Cards wordt. Waarom niet eens een Bol.com bon kopen? Zo laat je zien dat je iemand kent, zonder een miskoop te begaan.

Steam Gift Card, iTunes Gift Card, Xbox Gift Card en meer als cadeau


Bij Beltegoed.nl kun je gebruik maken van de cadeauservice. Je kunt niet alleen een leuke boodschap toevoegen, maar ook een cadeauverpakking kiezen. Je wilt wat persoonlijks toevoegen aan je Google Play Gift Card - of een van de vele andere online kaarten uit onze brede selectie. Gebruik de Beltegoed.nl cadeauservice om je Gift Card mooi in te pakken. Je doet misschien een app cadeau, maar zelfs die kan de ontvanger nu uitpakken.

Hoe werkt een Gift Card?


Op Beltegoed.nl kun je online Gift Cards kopen. Dat zijn unieke codes waarmee je tegoed kunt opwaarderen of producten kunt kopen van vele webshops, winkels en diensten. Er zijn te veel Gift Cards om op te noemen die kun je bij ons aanschaffen. Gewoon online, wel zo makkelijk. Je hoeft alleen maar je email in te vullen en te betalen met een van onze veilige betaalmethoden. Na de betaling krijg je de Gift Card code binnen 30 seconden per email.

Gift Card cadeauservice


Met de Beltegoed.nl cadeauservice maak jij het geven van een Gift Card (of beltegoed) nu nog persoonlijker. Hier blijft het niet bij. Want misschien doe jij familieleden wel meer plezier met een Netflix Gift Card, Google Play Gift Card of een Spotify Gift Card? En wat dacht je van al je gamende vrienden of familie? Bij hen zal een Roblox gift card , Xbox Gift Card of Playstation kaart vast goed in de smaak vallen. Ook als je één van deze entertainment kaarten of gamecards cadeau wilt doen, kun je gebruik maken van de cadeauservice. Er is voor ieder wat wils.

Gift Card geven met een persoonlijk boodschap


Het tegoed cadeau ontvang je als PDF. Deze PDF, met hierin de tegoed code, wordt verstuurd nadat de betaling is afgerond. Aan dit document kun je een mooie, persoonlijke boodschap toevoegen. Om je cadeau helemaal compleet te maken kies je natuurlijk voor een cadeauverpakking. Ook is er voor de kerstdagen een speciale feestelijke verpakking. Geef je het tegoed cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Dan kun je ook kiezen voor een algemene cadeauverpakking. Zo wordt tegoed cadeau geven nog leuker!

Gift Card kopen en cadeau geven


Net als het kopen van beltegoed of een gift card voor jezelf, gaat ook het cadeau geven van een Gift Card gemakkelijk en snel. Kies eerst voor de juiste Gift Card, call credit provider, entertainment card of gamecard. Vul vervolgens jouw eigen e-mailadres in en vink de optie ‘Tegoed cadeau geven’ aan. Dit is een gratis service en brengt dus geen extra kosten met zich mee! Nu kun je aangeven hoe je voor dit bijzondere cadeau wilt betalen. Vergeet niet om nog even te kijken of alles klopt voordat je op afrekenen klikt.

Hoe geef je de beste Gift Card?


Nadat je de bestelling hebt geplaatst en wij je betaling hebben ontvangen, kom je op de pagina terecht met de gekochte tegoed code. Hieronder heb je ruimte voor het invullen van een persoonlijke boodschap en kun je kiezen voor een cadeauverpakking. Klik vervolgens op de download button en print het document uit. Knip en vouw de verpakking in elkaar en voor je het weet is je cadeau klaar om gegeven te worden.
Gift Card kopen

Welke Gift Card moet ik kopen?


Weet je nog niet welke Gift Card je moet kopen om als cadeau te geven aan jezelf of iemand anders? Dan zijn dit 3 hele populaire en leuke Gift Cards waar je een kennis, vriend, familielid of jezelf heel blij mee kan maken.

Steam Gift Card kopen


Steam is een van de grootste online webshops voor gamers. Steam biedt games aan voor macOS (Apple) en Microsoft gebruikers. Voor op de computer of laptop of op je smartphone. De games die je op Steam kunt kopen met een Steam Gift Card lopen zeer uit een: van Fortnite en Far Cry 5, tot Rocket League en PUBG. De Steam Sales zijn ook nog eens een waar begrip vanwege de vele aanbiedingen. Wil jij een Gift Card geven aan een PC gamer, geef dan een Steam Gift Card.

iTunes Gift Card kopen


Een van de leukste entertainment cards is de App Store & iTunes Gift Card. Dit noemen sommigen ook wel een iTunes Gift Card. Een iTunes Gift Card kun je uitgeven in de App & iTunes Store. De App Store & iTunes Store kun je alleen vinden op Apple devices. Je kunt zoveel meer met een iTunes gift Card dan alleen muziek kopen. Je hebt bijvoorbeeld miljoenen apps in de App Store, zoals Adobe Premiere Rush, Filto en Google Lens. Maar ook een heleboel leuke games, zoals Fortnite en Clash of Clans. Een iTunes Gift Card geef je aan iemand met een Apple device die graag geniet van entertainment.

Xbox Gift Card kopen


Xbox tegoed koop je voor iemand met een Xbox console in huis, zoals de Xbox One of Xbox 360. Door de jaren heen zijn er ongelofelijk veel games uitgekomen voor de Xbox consoles van Microsoft. Voor ieder is er wel wat wils. Het maakt niet uit of je van een Battle Royale game houdt zoals Fortnite, of liever een adventure game speelt zoals Red Dead Redemption 2. De Xbox Microsoft Store heeft ook nog eens enorm veel kortingen en aanbiedingen. Geef een Xbox Gift Card aan een gamer met een Xbox console in huis.


Terug naar het overzicht