Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-09-21 - 

Waar koop je een online prepaid creditcard zonder extra kosten?

Creditcards zijn een goede manier om online te betalen. De redenen om een creditcard te gebruiken verschillen per persoon. Met een prepaid creditcard houd je de controle over je budget en kun je jouw persoonsgegevens online veilig houden. De beste manier om een creditcard te kopen hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Maak handig gebruik van onze tips en ontdek de beste manier voor jou.online prepaid creditcard


Optie 1: Een Prepaid Creditcard bij de winkel KopenJe kunt een prepaid creditcard kopen bij een plaatselijke kiosk, een postkantoor of bij sommige benzinestations. Het grootste voordeel is dat je met contant geld kunt betalen. Wil je ontdekken waar je in jouw buurt een prepaid creditcard kunt kopen? Dat lees je hier (nadat je deze handige tips gelezen hebt natuurlijk).


De nadelen:

Er zijn wat nadelen aan het kopen van een prepaid creditcard in de winkel.

Openingstijden – De meeste plaatselijke kiosken en postkantoren gaan 's nachts dicht. Dat betekent dat je misschien nog een dag moet wachten om je prepaid creditcard te kopen. Onhandig als je hem nu net wilt gebruiken.

Het duurt even om er te komen - Je vindt het misschien leuk om naar de plaatselijke winkel te lopen. Maar vergeleken met je andere opties om een prepaid creditcard te kopen, duurt dit altijd langer. Je zou jouw nieuwe prepaid creditcard namelijk al kunnen hebben in de tijd die het je kost om de voordeur uit te gaan. Nog een nadeel; een regenbui kan je humeur goed bederven. Koop je prepaid creditcard dus gewoon makkelijk en veilig online.Optie 2: Een online prepaid creditcard bestellen bij de uitgever van de kaartEr zijn aanbieders van prepaid creditcards die hun kaarten rechtstreeks op hun eigen website verkopen. Deze optie is snel en handig. Omdat er geen servicekosten zijn, is dit waarschijnlijk ook de goedkoopste manier om een prepaid creditcard te kopen. Toch zijn er ook wat nadelen...


De nadelen:


De beschikbare betaalmethoden - Om een online prepaid creditcard te krijgen, moet je er natuurlijk voor betalen. Er zijn veel handige manieren om online te betalen. Je hebt waarschijnlijk een betaalmethode die je het meest vertrouwt en het vaakst gebruikt. Niet alle aanbieders van prepaid creditcards hebben veel betaalmethoden beschikbaar. Het kan dus zijn dat je geen online prepaid creditcard kunt kopen bij de aanbieder met jouw favoriete betaalmethode. Het kan ongelooflijk onhandig zijn als de enige manier om voor een prepaid creditcard te betalen een gewone creditcard is. Daar zou je weinig aan hebben.
.


Niet beschikbaar in het buitenland - Sommige aanbieders van online prepaid creditcards zijn geolocked. Dit betekent dat je alleen een kaart kunt kopen voor gebruik in het land waarin jij je bevindt op het moment dat je de kaart koopt. Dat betekent dus ook dat je geen prepaid creditcard kunt kopen om in het buitenland te gebruiken. Onhandig als je er een wilt kopen om op vakantie te gaan. Of als je een online prepaid creditcard naar vrienden of familie in het buitenland wilt sturen.


Optie 3: Koop bij Beltegoed.nl
Als de bovenstaande opties niet zijn wat je zoekt, dan is het kopen van je online prepaid creditcards bij Beltegoed.nl iets voor jou. Je betaalt wel servicekosten, maar de snelle service die je ervoor terugkrijgt is dat meer dan waard. Waarom is Beltegoed.nl de beste plek om prepaid creditcards te kopen?


De voordelen :

24/7 open – Heb je 's avonds laat nog een prepaid creditcard nodig? Geen probleem. Beltegoed is 24 uur per dag open, elke dag van de week. Beltegoed.nl is open wanneer je ons nodig hebt.


Koop een online prepaid creditcard in seconden - Kies je favoriete prepaid creditcard. Voer je e-mailadres in en betaal. Makkelijk toch? Na het bestellen van je kaart ontvang je hem binnen seconden in je mailbox. Regel het snel, veilig en makkelijk vanuit je luie stoel, of onderweg.Betaal op jouw favoriete manier - We streven ernaar om zoveel mogelijk betaalmethoden beschikbaar te hebben. Neem een kijkje, we accepteren jouw favoriete betaalmethode waarschijnlijk al! Kun je hem niet vinden? Geef ons een seintje en we voegen deze betaaloptie zo snel mogelijk toe.

Verkrijgbaar wanneer jij hem nodig hebt – Heb je op vakantie een prepaid creditcard nodig? Geen probleem. Bij ons koop je een prepaid creditcard net zo makkelijk vanuit het buitenland als vanuit huis.


Een ruime keuze aan prepaid creditcards - Misschien heb je al een prepaid creditkaart die je vaak gebruikt. Misschien ben je nog op zoek naar de perfecte kaart voor jou. Op Beltegoed.nl hebben we een groot aanbod aan prepaid creditcards om uit te kiezen. We bieden ook uitleg over de voor- en nadelen van alle kaarten. Welke kaart je ook zoekt, wij hebben hem voor je.


Meer weten over het kopen van een prepaid creditcard op Beltegoed.nl? Ontdek ons complete assortiment, inclusief paysafecard, Neosurf en Transcash.


Terug naar het overzicht