Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
18-05-21 - 

Mobile Game Spotlight: Pokemon GO

Wat is Pokemon GO?


Pokemon Go is perfect voor gamers die tijdens het gamen de wereld om zich heen willen ontdekken. Vind, vang, train en vecht met Pokemon in dit augmented reality spel uit 2016. De Pokemon verschijnen waar jij bent in de echte wereld. Nieuwsgierig om jouw Pokemon GO avontuur te beginnen? Dan ben je in goed gezelschap. Sinds het spel gelanceerd is, is het meer dan een miljard keer gedownload. Sindsdien is de populariteit nauwelijks gedaald.

Pokemon GO heeft z'n eigen geld, Pokecoins. Je kunt Pokecoins gebruiken om allerlei verschillende dingen te komen. Denk aan Limited time boxees, Egg incubators, Premium Raid Passes, Poke balls en nog veel meer.

Hoe kom je aan die Pokecoins?

  • Je kunt Pokecoins verdienen door een Gym te verdedigen. Dit levert je 6 Pokecoins op per uur, met een maximum van 50 Pokecoins per dag.
  • Je kunt Pokecoins ook kopen. Dit kan door tegoed toe te voegen aan je Google Play of Apple ID accounts (afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt). Dit kan je makkelijk doen door een App Store & iTunes cadeaubon of een Google Play Store caudeabon te kopen.
Hoe speel je Pokemon GO?


Pokemon GO is een mobile game. Om het te kunnen spelen moet je het dowloaden op je telefoon. Dat kun je in de App store (op je Apple apparaat) of de Google Play store (op je Android apparaat). Het spel zelf is gratis, dus je kunt meteen beginnen met spelen. Je kunt allerlei extras krijgen in de app met Pokecoins. Hoe kom je aan die Pokecoins? De snelste en makkelijkste manier is door een Google Play cadeaubon of een App Store & iTunes cadeaubon te kopen.

Pokemon GO Fest 2021


Het Pokemon Go Fest komt er weer aan! Het wereldwijde evenement is terug op 17 en 18 juli. Dit is alweer de vijfde editie en dit jaar zit het vol met verassingen. Google Play is dit jaar de officiële sponsor, wat leuke extraatjes voor Google Play & Android gebruikers betekent.

Hieronder vind je alles wat je moet weten over Pokemon GO Fest 2021.

  • Wat is het?


Een evenement van 2 dagen waarin je 75 pokemon kan tegenkomen in het wild, in raids en via speciale research tasks. Werk samen met andere trainers van over de hele wereld om speciale bonussen te krijgen in de Global Challenge Arena.

  • Hoe doe je mee?


Koop je tickets in de in-app store voor de kortingsprijs van 4,99 USD (4,10 EUR). Ga naar de Pokemon GO app en tik op het menu >> winkel >> Pokemon GO Fest 2021. Je kunt voor je ticket betalen met je standaard betalingsmethode, of met een Google Play cadeaukaart. Wanneer je betaling voltooid is kun je jouw ticket in je item bag vinden.

  • Welke extras kun je krijgen?


Als je bent ingeschreven om Google Play punten te verdienen, dan krijg je extra veel punten tussen 12 juli en 18 juli voor al je aankopen in de Pokemon GO app (inclusief je ticket). Ben je nog niet ingeschreven? Dan kan je dat hier doen.

Als je jouw Pokemon GO Fest kaartje koopt met een Google Play cadeaukaart krijg je een exclusieve bundel in Pokemon Go. Dat is nog niet alles want voor trainers met een android telefoon ligt er nog een extraatje te wachten op 17 juli.

Hoe koop je Pokecoins met een Google Play cadeaubon?


Pokecoins kopen met Google Play card Er zijn twee manieren waarop je Pokecoins kan kopen met een Google Play cadeaubon:
  1. Voor het verzilveren van je Google Play cadeaubon.

Je hoeft je cadeaubon niet te verzilveren om er Pokecoins mee te kopen. Je kunt je cadeaubon ook gebruiken op het moment dat je betaald in Pokemon Go.
  • Ga naar de shop in het spel.
  • Kies hoeveel Pokecoins je wilt kopen.
  • Kies Google Play saldo als betaalmethode tijdens het betalen. Op het volgende scherm kan je 'Verzilver code' selecteren. Vul dan je Google Play cadeaubon code in.


Klaar? Dan kun je meteen leuke extras halen met je nieuwe Pokecoins!

  1. Na het verzilveren van je Google Play cadeaubon.
Je kunt je cadeaubon ook meteen verzilveren wanneer je het koopt. Je kunt dit doen in de Google Play Store. Het bedrag op de cadeaubon wordt dan direct toegevoegd aan je Google Play saldo. Die kun je gebruiken om te betalen in Pokemon Go. Selecteer Google Play saldo als betaalmethode in de app en je bent klaar!

Hoe koop je PokeCoins met een App Store & iTunes cadeaubon?


Om Pokecoins te kopen met een App Store & iTunes cadeaubon moet je deze eerst verzilveren. Dit kun je doen in de App Store. Wanneer het bedrag is toegevoegd aan je Apple ID saldo kun je het gebruiken om te betalen. Wanneer je saldo op is, wordt de standaard betaalmethode gebruikt om te betalen (in veel gevallen je creditcard). Heb je jouw cadeaubon verzilvert? Koop dan direct je Pokecoins door je Apple ID saldo te selecteren als betaalmethode in de in-app shop.

Klaar om Pokemon te vangen?

Koop je App Store & iTunes cadeaubon
Google Play card kopen

Meer lezen over andere spelen?


Terug naar het overzicht