Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
05-06-20 - 

Online prepaid creditcards vergelijken

vergelijking prepaid creditcards paysafe, Neosurf en CASHlib

Online prepaid creditcards vergelijken


Online prepaid creditcards vergelijken: geen overbodige luxe als je er eentje wilt aanschaffen. Het aanbod online is groot en de onderlinge verschillen zijn dat ook. Alleen al qua kosten. Daarom hebben we zoveel mogelijk informatie voor je verzameld – inclusief handig schema – om de beste prepaid creditcards naast elkaar te leggen. Zo kies je snel en makkelijk een kaart die bij jou past.

Bekijk ons assortiment prepaid creditcards

Prepaid creditcards uitgelegd


Een prepaid creditcard is het broertje van een gewone creditcard, maar dan eentje waarbij je niet rood kunt staan. Je koopt een kredietkaart of code en stort daar vooraf zelf geld op. Met dit geld doe je online aankopen. Eigenlijk werkt een prepaid creditcard net als prepaid beltegoed voor je telefoon. Je laadt de prepaid kaart op met zoveel geld op als je zelf wilt. Dat bedrag kun je uitgeven. Je zit daardoor ook niet vast aan maandelijkse contracten of onverwachte facturen.

Wil je meer weten over prepaid creditcards voordat je de kenmerken en kosten met elkaar gaat vergelijken? Lees dan ook wat is een prepaid creditcard?

Wanneer een online prepaid creditcard aanschaffen?


Niet iedereen kan of wil een ‘gewone’ creditcard gebruiken. Een prepaid creditcard kan een uitkomst zijn:
 • Als je niet in aanmerking komt voor een normale creditcard
 • Als je geen zin hebt in vaste lasten maar toch overal wilt kunnen betalen
 • Als je alleen geld wilt uitgeven dat je al hebt
 • Als je privacy belangrijk vindt en niet al je gegevens met een bank wil delen
 • Als je de creditcard snel wilt hebben en geen tijd hebt voor een uitvoerig aanvraagproces bij de bank

Hou hier rekening mee als je online prepaid creditcards vergelijkt


Als je een online prepaid creditcards gaat vergelijken, is het handig om met een aantal dingen rekening te houden.
 • Allereerst de belangrijkste voordelen. Waar kun je bijvoorbeeld betalen met de kaart? Welk gemak levert het op? Wat is de bestedingslimiet?
 • De kosten. Een prepaid creditcard is niet gratis. De meeste kaarten hebben bijvoorbeeld jaarlijkse kosten en rekenen een service fee om op te waarderen.
 • Voorwaarden. Alle aanbieders van prepaid creditcards hebben andere voorwaarden. Zij gaan bijvoorbeeld anders om met vreemde valuta, kostenposten en nog veel meer. Het is dus altijd handig om de voorwaarden te vergelijken voordat je een prepaid creditcard neemt.

alt

4 prepaid creditcards


In dit artikel vergelijken we vier prepaid creditcards met elkaar. De paysafecard, Neosurf en CASHlib. Dit zijn allemaal prepaid codes die je online kunt gebruiken.

1. Paysafecard
Een paysafecard is een prepaid creditcard waarmee je veilig en direct betaalt op geselecteerde webshops, zonder je betaalgegevens te delen met die webshops. Met paysafecard heb je geen bankrekening of creditcard meer nodig. Je kunt hem gebruiken als betaalmiddel voor games, films, muziek en op veel andere plekken. Een paysafecard wordt wereldwijd in duizenden webshops geaccepteerd als betaalmiddel.

Drie unieke eigenschappen paysafecard:
 1. Je kunt een paysafecard gebruiken als betaalmiddel voor games, films, muziek en op allerlei andere (online) plekken.
 2. Duizenden webshops en online dienstverleners wereldwijd accepteren Paysafecard inmiddels als betaalmethode.
 3. Maak een my paysafecard account aan en je kunt anoniem betalen op nog meer plekken online.

2. Neosurf
Als je veilig en makkelijk wilt betalen op meer dan 20.000 websites, kan je Neosurf kopen. Je hoeft alleen maar het gewenste bedrag te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens via een van de veilige betaalmethodes en je ontvangt de code binnen 30 seconden per mail.

Drie unieke eigenschappen Neosurf:
 1. Waar andere prepaid creditcards uitkomst bieden als je houdt van gamen, is deze geschikt als je jouw creditcard veel gebruikt voor online shoppen en andere diensten
 2. Wereldwijd geaccepteerde creditcard
 3. Je hebt geen account of identificatie nodig om een Neosurf-creditcard te kopen en gebruiken. Je kán wel een account aanmaken als je dat wilt


3. CASHlib
Deze online prepaid creditcard kun je op veel plekken gebruiken. Of je nu wilt gamen via de Playstation of films, boeken, muziek of apps wilt kopen via Google Play. Tijdens een betaling voer je alleen de code in, waardoor je dus geen bankgegevens achterlaat. Je kunt je CASHlib-code binnen een minuut bestellen en je ontvangt hem direct in je mailbox.

Drie unieke eigenschappen CASHlib:
 1. CASHlib heeft meer dan 1000 aangesloten partners voor online gokken en gamen
 2. Er zit een limiet aan het bedrag dat je per dag kunt uitgeven met je CASHlib-code
 3. Je kunt veilig en anoniem betalen. De enige informatie die je deelt is de 16-cijferige code

Kosten van een prepaid creditcard


Zoals we eerder al vertelden over prepaid creditcards, koop je een code die geld waard is en waarmee je online betaalt. Als je een fysieke prepaid creditcard in je portemonnee hebt zitten, moet je daar eerst zelf geld op storten.

Toch zijn ook aan een prepaid creditcard kosten verbonden. Als je via onze website een prepaid creditcard-code koopt, heb je alleen te maken met service-kosten. Maar als je online andere prepaid creditcards vergelijkt, zeker de fysieke kaarten, zul je zien dat er kosten bij komen. Bijvoorbeeld:

 • Aanschafkosten. Je betaalt een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of verzending van je prepaid creditcard.
 • Een jaarlijkse bijdrage. Dit bedrag kan variëren een paar euro tot meer dan honderd euro per jaar.
 • Opwaardeerkosten. Je betaalt een klein bedrag op het moment dat je het tegoed van je prepaid creditcard opwaardeert.
 • Kosten voor aanhouden en/of opzeggen van de kaart zoals annuleringskosten
 • Inactiviteitskosten. Als je sommige prepaid creditcards lange tijd niet gebruikt, betaal je geld om hem te reactiveren. Dit wordt ingehouden op het saldo dat nog op je kaart stond
 • Boetes. Er kan een negatief saldo op je kaart ontstaan als kosten zoals de jaarlijkse bijdrage wordt ingehouden. Als je dan niet genoeg saldo hebt, kan je provider een boete in rekening brengen. Dit verschilt per provider
 • Kosten bij betalen met vreemde valuta. Als je in het buitenland bent, kan je provider omrekeningskosten rekenen.
 • Mogelijke extra kosten voor services zoals contant opwaarderen of vervangen van een kaart

Al deze bedragen vind je terug in de algemene voorwaarden van de verschillende providers.

Ontdek je prepaid mogelijkheden


Als je privacy, gemak, snel opwaarderen en overzichtelijke kosten belangrijk vindt, zijn prepaid creditcards zoals CASHlib, paysafexcard of Neosurf echt iets voor jou. We hopen dat dit artikel je helpt. Kies – en shop of game vrolijk verder.

Bekijk ons assortiment prepaid creditcards


Disclaimer
NB: beltegoed.nl biedt enkel een platform dat je kunt gebruiken voor het aanschaffen van prepaid kaarten die worden aangeboden door verschillende aanbieders. De algemene voorwaarden van de aanbieder zijn altijd van toepassing op het product dat is gekocht via beltegoed.nl. Wij doen ons uiterste best om correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid van deze informatie aangezien bijvoorbeeld bepaalde omstandigheden kunnen veranderen. Informatie die op het moment van publiceren juist was, kan hierdoor op een later tijdstip niet meer correct zijn.


Meer over prepaid credit cardsMisschien ook ingteressant:


Terug naar het overzicht