Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
21-01-19 - 

Fortnite season 7: Alles wat je moet weten (Updated)

Fortnite-Season-7-teaser

Fortnite season 7: Alles wat je moet weten (Updated)


Fortnite Season 7 is hier! Je kunt het nieuwste seizoen van het megapopulaire Fortnite Battle Royale nu spelen. Fortnite Battle Royale Season 7 is speelbaar voor alle game consoles, de PC en je smartphone. Fortnite seizoen 7 bevat een heleboel nieuwe skins, gear, challenges, map changes, wraps, vliegtuigen en meer. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent naar wat de Season 7 Battle Pass allemaal voor ons in petto heeft.

Battle Pass Fortnite kopen

Om het nieuwste seizoen van Fortnite te spelen, moet je wel eerst een Battle Pass aanschaffen. Een Battle Pass kost 950 V-Bucks (de valuta van Fortnite). Je kan makkelijk 1000 V-Bucks online aanschaffen met een Gamecard van €10. Fortnite Battle Royale Season 7 is speelbaar voor alle game consoles, de PC en je smartphone. Als je nieuwsgierig bent naar wat Season 7 allemaal voor ons in petto heeft, lees dan snel verder.

Wat is de Fortnite season 7 theme?

6 december 2018 is de release van Fortnite Battle Royale season 7. Fortnite ontwikkelaar Epic Games doet altijd heel geheimzinnig over een nieuw seizoen. Ook dit jaar deden er weer een hoop geruchten de rondte. Bijvoorbeeld dat season 7 een kerstthema zou hebben. Dat bleek niet helemaal waar te zijn: in plaats van kerst is er een ijstijd gekomen! Je kan Fortnite season 7 nu zelf spelen om uit te vogelen of het een vrolijk kerstfeest is met met je volgende Battle Royale sessie. Zoek zelf uit of er in season 7 wel kerstskins of andere kerst geïnspireerde items te behalen zijn. Er zijn bijvoorbeeld veel fans die de snowball launcher graag zien terugkeren.

Fortnite season 7 Map

Iedereen had verwacht dat de Fortnite map helemaal op de schop zou gaan dit nieuwe koude seizoen met sneeuwstormen, een ijsberg die nadert, een witte wondere wereld. We zaten er niet ver naast. Speel nu Fortnite season 7 om erachter te komen hoe erg de Fortnite map wel niet is veranderd. Want als je Battle Royale of Save the World een tijdje niet hebt gespeeld, herken je de Fortnite map misschien niet meer terug. Er is onder andere een ijsberg verschenen. Op de top van de ijsberg staat ook mysterieus kasteel. We zijn erg nieuwsgierig wat het kasteel op de besneeuwde bergtop betekent. Ondertussen weten we alweer een stuk meer: 25 procent van de Fortnite map is veranderd. Nieuwe locaties zijn Snobby Shores, Frosty Flights, Happy Hamlet, Polar Peak, Greasy Grove en Zipline City. De Fortnite map wordt elke season groter en groter.

Wat betekent de ijsberg en het noorderlicht in Fortnite season 7?

Oplettende gamers zagen het al. Voordat het zevende seizoen ook maar was begonnen, kon je een een donkere wolk en ijsberg zien naderen. Een ijsberg met een kasteel op de top. Nu season 7 is begonnen, kun je er eindelijk achter komen wat voor een effect de grote ijsberg op onze speelsessies gaat hebben. Ontwikkelaar Epic Games doet namelijk nooit zomaar iets. Veel Fortnite fans zijn ook erg nieuwsgierig naar wat het mysterieuze noorderlicht betekent. Is het alleen maar mooi om naar te kijken of zal het tot een player event leiden? Dat de game characters het koud hebben, is in ieder geval wel duidelijk. Kijk maar naar de ademwolkjes die uit hun mond komen. Bekijk hieronder de geinge Forntite Season 7 trailer.Nieuw in Fortnite season 7

Omdat ontwikkelaar Epic Games ons nog maar heel weinig heeft verteld over het zevende seizoen (ze verrassen ons graag), is het nu tijd om een heleboel zelf uit te zoeken. Wij verwachten dat we een heleboel nieuwe items, skins en voertuigen kunnen behalen in onze aankomende Battle Royale potjes. We willen er toch een beetje vrolijk uitzien tijdens de donkere feestdagen. Heeft er iemand al een kerst skin ontgrendeld? We hopen nog steeds dat de Battle Bus verandert in een grote kerst slee en dat de Kerstman zelf ons voort zal trekken. Hey, een gamer mag dromen, toch? Een kleine update die we je ondertussen kunnen geven zijn de wraps. Je kan voertuigen nu voorzien van een nieuwe skin met de zogenoemde Fortnite wraps. Wrap je Fortnite voertuigen nu in een nieuw jasje.

Wat is de Fortnite season 7 Tier 100 Skin?

De eerste teaser van Fortnite season 7 nam de vorm aan van een mysterieus plaatje. Een duister uitziend figuur (een soort ijskoning) kondigde het nieuwe seizoen officieel aan. Deze koning van het ijs is natuurlijk de season 7 Battle Pass's tier 100 outfit is. De Fortnite Season 7 tier 100 outfit is de outfit die het moeilijkst is om te behalen, maar wel het leukst om te hebben. Wie wil nou niet zijn tegenstanders angst inboezemen met de Tier 100 Fortnite skin? De Tier 1 Fortnite skins Lynx en Zenith vinden we ook helemaal prima hoor. Je moet wel een hoop Battle Royale challenges voltooien voor de leukste Fortnite Season 7 skins en outfits. We krijgen altijd heel veel vragen wat de beste Fortnite skins zijn, maar omdat de skins niks veranderen aan de vaardigheden van je personage, mag je helemaal zelf bepalen wat de tofste Fortnite season 7 skin is.

Fortnite season 7 vehicles

Een duister figuur van het ijs is dus ontwakend, maar is er ook nog wat feestelijks te beleven? Zeker: er werd namelijk nog iets anders gehint in de eerste Fortnite season 7 teaser. Ik heb het hier natuurlijk over de nieuwe Fortnite vehicles (voertuigen) van Battle Royale season 7. Je zag namelijk een personage op ski’s in het teaser plaatje staan. Dus doe je ski’s maar aan, race je tegenstanders voorbij en wees de laatst staande. De Fortnite snowboard is op het moment van schrijven al te gebruiken. Heb jij Fortnite ondertussen al aangezet? Bekijk hieronder de Fortnite Season 7 Battle Pass trailer als je nog niet overtuigd bent.Fortnite Season 7 vliegtuigen

We hadden niet verwacht dat Fortnite Season 7 vliegtuigen zou introduceren. Alle spelers kunnen de X-4 Stormwing planes bemachtigen. Er zijn acht verschillende locaties op de Fortnite map waar spelers met een X-4 Stormwing Plane de lucht in kunnen vliegen. Wij zijn de minste niet, dus dit zijn alle acht locaties waar de Fortnite vliegtuigen verstopt zijn:

I5 – On the mountain by Loney Lodge
H8 – Located between Fatal Fields and Paradise Palms on a hill
F5 – West of Dusty Divot on the mountain
F3 – South of Lazy Links by the river
D3 – Northeast of Pleasant Park on the mountain
A8 – The hangers at Frosty Flights
B5 – Between the mountains north of the unnamed soccer stadium by the Viking Village
E8 – On the mountain north of Happy Hamlet


Fortnite Season 7 wraps

Nog even over de nieuwe Fortnite wraps die in seizoen 7 zijn geïntroduceerd. Je kan niet alleen je voertuigen van een nieuwe wrap voorzien, maar ook wapens. Je kan de wraps alleen ontgrendelen door de challenges van de Season 7 Battle Pass te voltooien. Er zijn in totaal 6 wraps waarmee jij voertuigen Assault Rifles, Shotguns, SMGs, Sniper Rifles en Pistols van een nieuw likje verf kan voorzien. De 6 Fortnite wraps zijn: Arctic Camo, Festive Paper, Ultra Red, Durrr Burger, Indigo Ice, Carbon & Gold. Hoe de wraps met die prachtige namen er allemaal uitzien moet je zelf uitvogelen door Fortnite Season 7 te spelen.

Fortnite dances

De Fortnite dances zijn natuurlijk uitermate populair. Overal zie je jongens en meisjes in de “echte wereld” de bekende Fortnite dansjes uitvoeren. In Battle Royale zijn ze al helemaal populair. De dansjes zijn vaak gebaseerd op dansjes van rappers, acteurs of andere bekende mensen. Fortnite ontwikkelaar Epic Games is hierom al meerdere keren aangeklaagd, maar dat laat onze pret natuurlijk niet drukken.

New Fortnite dances season 7

Jij wil natuurlijk weten welke Fortnite dansjes er allemaal zijn bijgekomen in season 7. Er worden telkens nieuw Fortnite dansjes toegevoegd, maar wij hebben de volgende dansjes allemaal gevonden in de Fortnite Season 7 Battle Pass:

- Free Flow: je personage gaat los met verschillende old skool hiphop moves.
- Get Funky: voor iedereen die van wat groovy moves houdt.
- Take the Elf: daag je tegenstander uit als een elf.
- Shimmer: het dansje met dat extra beetje “sass”.
- Cheer Up: voor de cheerleaders onder ons.
- Knee Slapper: houdt de beentjes hoog met deze rare emote.
- Lazy Shuffle: shuffle jezelf richting de eerste plek.
- Mime Time: 500 V Bucks
- Backstroke: 500 V Bucks
- Showstopper: 500 V Bucks
- Crackdown: 800 V Bucks en is onderdeel van de Nutcracker set.
- Clean Groove: 500 V Bucks

Waar komen de Fortnite dances vandaan?


De Fortnite dansjes komen allemaal ergens vandaan. Dansmoves van bekende dansers, acteurs, rappers en andere bekendheden zijn gekopieerd en in de game geplaatst als een “Fortnite dance”. Dit zijn vaak Rare Emotes die je kunt ontgrendelen door Battle Pass challenges te voltooien of er V Bucks aan uit te geven. De leukste Fortnite dansjes zetten we graag voor je op een rijtje met de bijbehorende inspiratiebronnen:

Zany - de groene alien danshype Dame tu cosita
Snap - de knip in de vingers van Avengers Infinity War slechterik Thanos
Hype - rapper BlocBoy JB's in zijn videoclip “Shoot”
Fresh - “Carlton Dance” van acteur Alfonso Ribeiro uit The Fresh Prince of Bel-Air
Default Dance Moves - acteur Donald Faison in de serie Scrubs
Ride the Pony - Psy in zijn videoclip Gangnam Style
Floss - De dansende “Backpack Kid” in de Swish Swish videoclip van Katy Perry
Orange Juice - Hoogstwaarschijnlijk danser Roy Purdy
Dab - Rapper “Skippa Da Flippa” in zijn videoclip How Fast
Intensity - de Technoviking

Hoeveel kost de Fortnite Season 7 Battle Pass

De prijs voor de Season 7 Battle Pass is 950 V-Bucks. V-Bucks is de in-game valuta van Fortnite Battle Royale. Voor een Gamecard van 10 euro kun je 1000 V-Bucks aanschaffen. Je kan heel makkelijk een Season 7 Battle Pass kopen met je verkregen V-Bucks. Deze bemachtig je natuurlijk met een online Gamecard. Je kan een Gamecard ook gebruiken om V-Bucks uit te geven aan de coolste items, nieuwste outfits (skins) en je favoriete dances. Zien we je online?

Koop V-Bucks met een Gamecard.
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht