Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-10-18 - 

Fortnite Season 7: Alles wat je moet weten

alt

Fortnite Season 7: Alles wat je moet weten


Fortnite Season 6 is nu in volle gang, maar wij blikken alvast vooruit. We gingen op onderzoek uit en alle informatie die we vonden over Fortnite Season 7 gaan we nu met jou delen. We willen natuurlijk dat jij perfect bent voorbereid. Wat is het nieuwe thema? Wanneer is de release date van Season 7? Wij denken het antwoord te hebben.

Wat is de release date van Fortnite Season 7?


Wanneer eindigt Season 6 en wanneer begint Fortnite Season 7? De release date kan je uitvogelen als je weet waar je moet zoeken. Er staat op de Battle Pass van Season 6 namenlijk een countdown. Deze countdown eindigt op 5 december, 2018. Tot nu toe is elk nieuw seizoen een dag na het vorige seizoen begonnen. Dit zou kunnen betekenen dat Fortnite Season 7 begint op 6 december, 2018. Wel belangrijk om te onthouden dat ontwikkelaar EPIC Games nog wel eens een seizoen heeft vertraagd.

Wat is de Fortnite Season 7 theme?


Door de waarschijnlijke Fortnite Season 7 releasedate op 6 december, kunnen we ook gokken wat het thema van Season 7 gaat zijn. Omdat Fortnite dol is op thema’s die gebaseerd zijn op feestdagen, moet Season 7 wel een kerstthema hebben. Het kerstthema zal waarschijnlijk van grote invloed zijn op heel veel gameplay elementen van Fortnite. De skins zullen ongetwijfeld beïnvloed zijn door de Kerstman. De map van Fortnite zal ook zeker veranderd worden, met uiteraard heel veel sneeuw. Tot nu toe heeft sneeuw nog niet veel impact gehad op je Battle Royale sessies, maar daar komt misschien wel verandering in. Wellicht komen er speciale kerst-en sneeuw wapens weer terug. Kun je de Snowball Launcher nog herinneren?

Fortnite Season 7 geruchten


Omdat ontwikkelaar EPIC Games ons nog heel weinig nieuws heeft gegeven over het zevende seizoen (ze verrassen ons graag), zijn dit allemaal nog maar geruchten. Toch zijn er heel veel Fortnite Season 7 geruchten die hoogstwaarschijnlijk waar zullen worden. We verwachten bijvoorbeeld door Kerstmis geïnspireerde voertuigen en een soort van ruilsysteem om cadeautjes te geven. Dat leek ons wel zo gepast voor een kerstmis thema, toch? Wie weet wordt de Battle Bus getrokken door de Kerstman zelf. Zoveel leuke opties! De prijs voor de Season 7 Battle Pass zal niet veel verschillen van de vorige seizoenen. De prijs zal rond de €9,99 liggen. Dat zijn 950 V-Bucks om precies te zijn. Als laatste willen we graag een gerucht starten dat de hele map van Fortnite gaat veranderen...

Fortnite Season 7 map gaat veranderen


We gaan ervan uit dat een heleboel gaat veranderen voor seizoen 7 van Fortnite. Een kerstmis thema betekent sneeuw en sneeuw betekent (waarschijnlijk) grote veranderingen. Alhoewel sneeuw in voorgaande seizoenen niet zoveel heeft gedaan, verwachten we dat ontwikkelaar EPIC de inzet wil verhogen. Wellicht gaan ze grote aanpassingen aan het landschap brengen. Sneeuw kan de hele map in een winter wonderland veranderen - of misschien komt er een ijstijd dat het hele gebied verwoest. Om het nog even over voertuigen voor in de sneeuw te hebben: hoe leuk zal het zijn om Battle Royale te spelen met ski’s snowboards en sneeuwscooters in de mix?

Fortnite Season 7 speculaties


Iedereen wil zoveel mogelijk weten over het nieuwe seizoen en zo snel mogelijk ook. Sommige fanatieke Fortnite fans gaan zelfs zo ver om alles tot in de kleinste details te onderzoeken in de hoop een hint te krijgen voor Season 7. YouTubers gaan hier helemaal los mee. Een YouTuber heeft bijvoorbeeld een gigantische afdruk gevonden van een dinosaurus. Het was pas toegevoegd sinds het vierde seizoen… Zou dit een hint zijn? Een ijstijd met dinosaurussen misschien? Een nadere Fortnite YouTuber vond een apart plaatje van Dusty Divot in de bunker en een deur met een vraagteken. Deze hints zijn pas toegevoegd in seizoen 6. Gaat Dusty Divot weer veranderen? Wij houden je natuurlijk op de hoogte.

We zijn ontzettend enthousiast voor het nieuwe seizoen, maar voor nu kunnen we allemaal maar seizoen 6 spelen. Je weet bij wie je moet zijn voor meer V-Bucks, toch? Die kan je makkelijk en snel kopen met een Gamecard.
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht