Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-11-22 - 

5 Secret Santa cadeaus onder de 15 €

Het is weer tijd voor cadeautjes. Voor de een betekent dat misschien helemaal uitpakken met het kopen van cadeaus, voor de ander kan het een uitdaging zijn om een goed kerstcadeau te bedenken. Misschien wil je het budget voor kerstcadeautjes laag houden. Daarom hebben wij de leukste cadeaus op een rijtje gezet, die allemaal minder dan 15 euro kosten.

alt

Wat is Secret Santa?Heb je nog nooit Secret Santa gevierd met familie of vrienden? Secret Santa is een kersttraditie. Het is een spel waarbij een groep vrienden, familie of collega's namen trekt om te bepalen voor wie ze een cadeautje kopen. Soms krijg je een verlanglijstje of cadeautips, soms moet je zelf creatief zijn.
De naam van de gever blijft geheim tot het moment van uitpakken. De ontvanger van een cadeau mag na opening bepalen wie van de groepsleden zijn Secret Santa was. Het spel kent veel variaties: Je kunt het met dobbelstenen spelen of spelers toestaan cadeaus van elkaar te stelen. Secret Santa is een traditioneel kerstspel waarbij het raden van het antwoord net zo leuk is als het krijgen van het cadeau.

Wat is een goed Secret Santa cadeau?Vraag je je af wat nou echt een leuk Secret Santa cadeau is? Ken je de persoon aan wie je het cadeau geeft goed? Dan is iets persoonlijks altijd leuk. Denk bijvoorbeeld aan goedkope cadeautjes voor een hobby. Het wordt wat ingewikkelder als je een cadeau moet kopen voor de vriend van je zus of een oom die je niet zo goed kent. Een cadeau dat tijdloos, nuttig en leuk is, lijkt misschien moeilijk te vinden, maar we hebben ons best gedaan om tot een lijstje met Secret Santa ideeën te komen.


De beste Secret Santa cadeaus onder de 15 €Heb je een budget afgesproken met je vrienden over het bedrag van de cadeaus, of mag je zelf kiezen? Alle onderstaande Secret Santa cadeau ideeen kosten minder dan 15 euro, dus je hoeft niet failliet te gaan deze kerst.

- Secret Santa cadeau idee 1: Bord- of kaartspellen

Dit is een ideaal cadeau waar (bijna) iedereen van houdt: bord- of kaartspellen. Dan hebben we het niet over Monopoly of Cluedo, maar over een leuk en origineel spel of kaartspel. Met dit soort spellen tot 15 euro worden gesprekken op gang gebracht en wordt iedere saaie zondagavond leuk. Heb je te maken met een online gamer? Dan is speeltegoed of een entertainment-bon waarschijnlijk een zeer gewild cadeautje.

- Secret Santa cadeau idee 2: Cadeaubonnen

Ken je de ontvanger van je Secret Santa cadeau niet zo goed, geef dan een cadeaubon. Koop een Amazon cadeaubon of een cadeaubon voor andere winkels zoals Bol.com of Zalando. Daarmee kunnen ze zelf hun cadeau uitzoeken. Altijd leuk!

Weet je dat iemand niet van koken houdt, of een druk leven leidt? Dan is een Thuisbezorgd cadeaubon een topper. Houdt iemand van reizen, dan is een Airbnb- of Uber-cadeaukaart geen slecht cadeau. Beltegoed.nl biedt een enorme selectie cadeaubonnen voor meer inspiratie.

- Secret Santa cadeau idee 3: Gepersonaliseerde cadeaus (sleutelhangers, paspoorthouders)

Op Etsy kun je veel aanbieders van gepersonaliseerde cadeaus vinden. Geef een sleutelhanger met zijn of haar naam erop, of een gepersonaliseerde paspoorthouder. En het mooiste is: de meeste zijn allemaal onder de 25 dollar. De ontvanger van je cadeau kan niet zeggen dat je geen moeite hebt gedaan om iets origineels te vinden!

- Secret Santa cadeau idee 4: (Salontafel)boeken of tijdschriften

Een mooi koffietafelboek is altijd goed. Dit soort boeken kun je op websites als Bol.com ook vaak tweedehands kopen. Ze zijn vaak stijlvol en hebben prachtige foto's. Een andere optie is een dagboek of een agenda - handig en praktisch tegelijk. Er zijn verschillende soorten dagboeken, van gewone bullet journals tot mindfulness handboeken of zelfs kleurboeken voor volwassenen. Boeken zijn een geweldig en je kunt makkelijk een Secret Santa cadeau tot 15 euro vinden in deze categorie.

- Secret Santa cadeau idee 5: Herbruikbare koffiebeker

Als je weet dat de ontvanger van een kopje koffie houdt, kan een herbruikbare koffiemok een geweldig cadeau zijn. De meeste koffiezaken geven korting aan mensen die hun eigen beker meenemen, dus het is een win-win situatie. En het is nog goed voor het milieu ook! Als je geïnteresseerd bent in duurzame cadeaus, bekijk dan onze zero-waste kerstcadeau-ideeën voor meer inspiratie.

En dat was het! Onze top 5 suggesties voor goedkope Secret Santa cadeaus tot 15 euro!


Terug naar het overzicht