Menu
Binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen
Beltegoed direct per e-mail en gratis SMS
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Direct opwaarderen doe je bij Beltegoed.nl

Direct je beltegoed opwaarderen doe je bij Beltegoed.nl. Na betaling ontvang je de opwaardeercode direct per mail en/of SMS, waarna je met behulp van de opwaardeerinstructies eenvoudig en snel je beltegoed kunt opwaarderen. Online opwaarderen doe je bij Beltegoed.nl al binnen 30 seconden.

Beltegoed online opwaarderen: Hoe doe je dat direct?

Gebruik je een prepaid mobiele telefoon? Dan weet je hoe ongemakkelijk het is om op een ongelegen moment zonder beltegoed of data te zitten. Vergeet winkels, zoek niet koortsachtig op Google 'beltegoed kopen bij mij in de buurt' en koop jouw beltegoed online.

Beltegoed.nl maakt beltegoed opwaarderen gemakkelijk en direct. Kies uit de populairste mobiele providers in Nederland, waaronder KPN, Vodafone, Lycamobile en Lebara. Opwaarderen werkt binnen enkele seconden en je kunt meteen je beltegoed of mobiele data gebruiken. En dan hebben we nog niet eens over het feit dat we altijd bij je in de buurt zijn. En altijd open.

Waar kan ik mijn beltegoed online opwaarderen?

Wie jouw mobiele provider in Nederland ook is, je kunt jouw telefoon direct op Beltegoed.nl opwaarderen. We bieden beltegoed en data opwaarderingen aan voor: KPN, Vodafone, T-Mobile, Lebara, Lycamobile, Ortel, GT mobile, 88 Mobile, Telesur & L-mobi.

Kan je jouw beltegoed niet rechtstreeks op de website van jouw mobiele provider opwaarderen? Beltegoed.nl is handiger. Dat komt simpelweg omdat alles zich op één plek bevindt. En je kunt online direct opwaarderen met jouw favoriete betaalmethode. Als je jouw Vodafone opwaardering of KPN opwaardering rechtstreeks van jouw mobiele provider krijgt, kun je geen PayPal gebruiken. Bij beltegoed.nl kun je altijd met PayPal betalen, ongeacht jouw provider.

Hoe waardeer ik mijn beltegoed online op

Op Beltegoed.nl kun je jouw mobiele opwaardering in een paar gemakkelijke stappen online krijgen:
  1. Begin met het selecteren van jouw Nederlandse provider en de hoeveelheid beltegoed of mobiele data die je wilt kopen.
  2. Voer jouw e-mailadres in en selecteer een betalingsmethode. Je kunt kiezen uit PayPal, Mastercard, Maestro of Visa.
  3. Controleer en voltooi jouw bestelling.

Haal na het voltooien van jouw betaling diep adem en controleer jouw inbox. Je opwaarderingscode staat er binnen 30 seconden. In dezelfde e-mail vind je stapsgewijze instructies om je te helpen bij het direct activeren van je opwaardeercode

Hoe waardeer ik mijn mobiele data online op?

Het opwaarderen van mobiele data is net zo eenvoudig als het opwaarderen van beltegoed. In feite is het hetzelfde. Wanneer je een mobiele opwaarderingscode koopt, kan je het tegoed gebruiken om te bellen of om direct internet op te waarderen, zolang je mobiele provider dat toestaat.

Om er zeker van te zijn dat dit een optie is voor jouw specifieke provider, kun je het beste contact met hen opnemen voordat je jouw opwaarderingscode koopt. Beltegoed.nl geeft je altijd een telefoonnummer voor jouw mobiele provider in de FAQ's onderaan elke top-up-pagina.

Hoe waardeer ik het beltegoed van een vriend op?

Wanneer je een aankoop doet op beltegoed.nl, ontvangt je een opwaarderingscode via e-mail. Deze code kan worden gebruikt om beltegoed en/of data op jouw Nederlandse prepaid telefoon te zetten. Je kunt het ook gebruiken om het mobieltje van iemand anders op te waarderen, zolang deze maar dezelfde mobiele provider heeft.

Als zowel jij als jouw vriend of vriendin bijvoorbeeld Lebara prepaid gsm's hebben en je wilt Lebara opwaarderen, dan kan je de code die je ontvangt gebruiken om jouw telefoon of de telefoon van je vriend of vriendin op te waarderen. Om het voor een vriend of vriendin te gebruiken, stuur je hem/haar de code uit jouw e-mail, samen met de opwaarderingsinstructies. Houd er rekening mee dat elke opwaarderingscode maar één keer kan worden gebruikt. Dus niet delen met iemand die je niet kent.

Hoe check ik online mijn prepaid beltegoed saldo?

Vraag je je af hoeveel beltegoed of data je nog over hebt? Elke mobiele provider in Nederland biedt een eenvoudige manier om jouw saldo te controleren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een Vodafone saldocheck, voer je gewoon *101# in op je telefoon en druk je vervolgens op de belknop. Je saldo-informatie wordt binnen een seconde weergegeven.

Om te zien hoe je saldo informatie voor jouw mobiele provider kunt krijgen, raadpleeg je de Beltegoed opvragen pagina op Beltegoed.nl.

Koop online tegoed (voor meer dan alleen je mobiel)

Klaar om jouw ouderwetse prepaid opwaardeerkaarten en winkels te laten vallen? Direct online opwaarderen is gewoon echt makkelijker. Bekijk om te beginnen alle opties die we voor mobiel opwaarderen aanbieden.

En als je in de stemming bent om meer snel, veilig en eenvoudig prepaid plezier te ontdekken, bekijk dan onze game gift cards, prepaid creditcards of giftcards.

Meer over online opwaarderen