Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
02-05-23 - 

Hoe vind je een leuke gift card verpakking?

Een gift card is altijd een leuk en praktisch cadeau vanwege de vele verschillende mogelijkheden. Maar hoe kun je een gift card nu leuk inpakken? Met een originele gift card verpakking wordt het krijgen en geven van een gift card namelijk nog leuker. In dit artikel vertellen we je wat voor soorten gift cards er zijn, waar je ze koopt en hoe je voor een leuke gift card verpakking zorgt.
gift card verpakking
Er zijn twee verschillende soorten gift cards:

 1. De digitale gift card
 2. De fysieke gift card

De digitale gift card


Allereerst de digitale gift card. Deze heeft twee belangrijke voordelen ten opzichte van de fysieke kaart:
 • Je koopt deze eenvoudig online.
 • Er komt geen plastic aan te pas.

Heb je een verjaardag, maar geen tijd of zin om van tevoren de deur uit te gaan, ga dan voor een digitale gift card. Deze bestel je gewoon thuis vanuit je luie stoel. Een digitale gift card koop je bijvoorbeeld snel, veilig en eenvoudig via beltegoed.nl. Neem maar eens een kijkje op onze pagina met giftcards. Je zult zien dat er behoorlijk wat mogelijkheden zijn, zoals Apple, Bol.com, Zalando, Ticketmaster of zelfs Thuisbezorgd.

Digitale gift card online kopen

Ook als je op zoek bent naar manieren om minder plastic te gebruiken, is de digitale gift card een uitstekende keuze. Mocht je op zoek zijn naar meer manieren om minder plastic te gebruiken, check dan ook ons blogartikel: Drie eenvoudige tips om minder plastic te gebruiken.


Digitale gift card verpakking


Hoe pak je een digitale gift card nu leuk in? Hiervoor hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet:
 • Zet de code op een kaart.
 • Print de code en stop deze in een envelop.
 • Gebruik onze cadeauservice.

De eerste twee mogelijkheden spreken wel voor zich. Maar was je ook al bekend met de derde optie? Als je een gift card koopt op beltegoed.nl, kun je eenvoudig een cadeauverpakking toevoegen. Zo heb je meteen de ideale gift card verpakking. Dit werkt als volgt:
 1. Ga naar onze pagina met gift cards.
 2. Klik op een van de winkellogo’s om een keuze te maken uit het ruime aanbod.
 3. Klik bij het bedrag van jouw keuze op ‘Veilig bestellen’.
 4. Vul je mailadres in.
 5. Vink de optie ‘Cadeauverpakking toevoegen’ aan.
 6. Kies de gewenste betaalmethode en betaal.

Nadat je de bestelling hebt betaald, kies je een cadeauverpakking, voeg je een persoonlijk bericht toe en klik je op ‘Downloaden’. Zo download je de gekochte code, je bericht en de verpakking samen in één PDF. Vervolgens kun je alles printen en de gift card inpakken. En klaar is jouw gift card verpakking.


De fysieke gift card


Naast de digitale gift card heb je natuurlijk ook de fysieke gift card. Ga bijvoorbeeld naar de winkel van jouw keuze en koop daar een gift card. Maar ook in de meeste supermarkten of tabakswinkels kun je terecht voor gift cards van verschillende winkels of restaurants of voor speciale belevenissen.


Fysieke cadeaubon origineel inpakken


Ook de fysieke gift card kun je leuk en origineel inpakken. Een greep uit de mogelijkheden:
 • Vraag in de winkel waar je de kaart koopt of ze deze voor je inpakken.
 • Stop de gift card in een kaart met envelop of alleen in een envelop.
 • Pak de kaart zelf in met cadeaupapier.
 • Stop de gift card in een mooi, eventueel zelfgemaakt, doosje.
 • Maak er een grapje van en stop de kaart in een enorme doos van een ander product.

Je kunt dit natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt de kaart in verschillende zelfgemaakte knutselwerken opnemen, of iets kopen waar je de kaart in verwerkt. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden oneindig als het aankomt op gift card verpakkingen. Of het nu een digitale of een fysieke gift card is, in feite komen de verpakkingsideeën op hetzelfde neer. Ga je voor gemak, kies dan voor onze cadeauservice bij de digitale gift card. Maar als je zelf originele ideeën hebt voor een gift card verpakking is dat natuurlijk ook helemaal leuk. Voor jezelf om te doen, maar des te meer voor de ontvanger. Succes, maak er wat moois van!


Terug naar het overzicht