Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-07-22 - 

Snel je Telesur beltegoed online opwaarderen

Telesur online opwaarderen; zo werkt hetMet veel tevreden klanten, goedkoop bellen naar Suriname en andere Europese landen en voordelige beltarieven is Telesur een populaire aanbieder van prepaid bellen. Je kunt bij Telesur kiezen voor voordelig 4G, unlimited bellen, of voor een voordelig prepaid abonnement dat bij jou past.

Telesur (Telecommunicatie Bedrijf Suriname) biedt zelfs een voordelige Tweelandensim, die je met nummerbehoud kunt gebruiken. Met deze Tweelandensim bel je in Nederland en in Suriname voordelig tegen lokale beltarieven. Goedkoop dus!

Blijf verbonden met familie in Suriname en in Nederland


Blijf in contact met geliefden in Suriname en in andere landen tegen goedkope tarieven. Waar je ook bent, je kunt jouw Telesur beltegoed supersnel opwaarderen. Koop je Telesur beltegoed eenvoudig on-the-go, binnen enkele seconden.

Familie in Suriname beltegoed sturenWil je familie in Nederland of in het buitenland steunen door ze Telesur beltegoed te sturen dat ze direct kunnen gebruiken? Ook dat doe je snel en veilig op Beltegoed.nl of met de Beltegoed.nl app. Zo kunnen ook zij goedkoop prepaid bellen in Suriname of in Nederland.

En zo werkt het: Telesur beltegoed online kopenOpwaarderen van je Telesur beltegoed of data is snel, veilig en eenvoudig op Beltegoed.nl.
Volg de stappen hieronder:

1. Ga naar de Telesur opwaardeerpagina op Beltegoed.nl.

2. Kies je Telesur beltegoed bedrag, vanaf EUR 20,00 en bestel veilig en vertrouwd.

3. Betaal je Telesur beltegoed online met de betaalmethode van jouw voorkeur. Je kunt kiezen uit meer dan 23 betaalmethodes op onze website, zoals iDeal, Apple Pay, American Express, PayPal, VISA en meer. Je hoeft dus geen creditcard te hebben om Telesur op te waarderen.

4. Na het voltooien van je betaling sturen we de Telesur opwaardering direct naar je e-mailbox, samen met instructies voor het verzilveren van je beltegoed - of kijk hieronder. Volg deze eenvoudige instructies en je bent binnen een minuut klaar om te bellen met Telesur prepaid.

Nog sneller jouw Telesur beltegoed opwaarderen?Gebruik de handige Beltegoed.nl app en je kunt jouw Telesur opwaardering met een paar drukken op de knop bestellen – voor jezelf of voor een ander. Zo werkt het:<BR>

1. Download de app in de App Store of in de Google Play Store.
2. Selecteer Telesur en het bedrag waarmee je Telesur prepaid wilt opwaarderen.
3. Betaal veilig op jouw manier met meer dan 23 veilige betaalmethodes.

Waarom de Beltegoed.nl app gebruiken voor je Telesur beltegoed?Nabestellen in secondenSnel afrekenen betekent dat je een Lycamobile opwaardering in seconden kunt nabestellen. Voeg vorige bestellingen toe aan de app, zodat je direct naar de kassa kunt gaan en je bestelgeschiedenis kunt bijhouden.

Reminders: Gebruik de handige herinneringsoptie in de app om je te herinneren aan je volgende Telesur opwaardering, wekelijks, maandelijks, of op een specifieke datum.

Het inwisselen van je Telesur beltegoed codeNadat je je Telesur beltegoed online hebt gekocht, ontvang je een opwaardeercode in je inbox.

Om deze te verzilveren toets je 100, gevolgd door je opwaardeercode en sluit je af met een #.
Druk op “bellen” of “verzenden” en jouw Telesur opwaardering wordt direct toegevoegd.

De directe digitale levering van Beltegoed.nl, de veilige manier van betalen en de goede beoordelingen van meer dan 5 miljoen tevreden klanten wereldwijd zorgen ervoor dat jij en je dierbaren 24/7 verbonden zijn.


Terug naar het overzicht