Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

PCS Mastercard kopen

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van PCS
PCS Card 20 € 20
€ 20,00PCS €20
Direct geleverd

PCS Card 50 € 50
€ 50,00PCS €50
Direct geleverd

PCS Card 100 € 100
€ 100,00PCS €100
Direct geleverd

PCS Card 150 € 150
€ 150,00PCS €150
Direct geleverd


PCS Mastercard kopen

PCS is een prepaid credit card. Je kunt er alles mee doen dat je met elke andere Mastercard kan doen. Houd controle over je uitgave op reis, of shop en game ermee online. Je hoeft geen bankgegevens in te voeren en zit nergens aan vast. Winkel bij alle webshops die aangesloten zijn bij het MasterCard netwerk.

Als je een PCS kaart hebt kan je deze gemakkelijk en snel opwaarderen op Beltegoed.nl. Gebruik één van de vele betaalmethoden die we aanbieden om jou PCS opwaardeercode te bestellen.
Veelgestelde Vragen
Je kunt je Carte PCS online, in de app, of per sms opwaarderen:

Online:
  1. Bezoek de PCS website. creëer een account of log in MyPCS
  2. Ga naar het menu links, selecteer Recharger ma carte, en vul je code in. Klik Envoyer om op te waarderen.

App:

 

Ga naar de PCS app, log in, klik op Recharger en selecteer Coupon. Vul dan je code in.

SMS:

Stuur RECH gevolgd door een spatie, de 10-nummer recharge code en de laatste 4 cijfers van je PCS MasterCard naar één van de volgende nummers:
  • 0601787878 (BLACK PCS)
  • 0757575555 (PCS CHROME)
  • 0750090000 (PCS INFINITY) Als je deze stappen gevolgd hebt is je PCS Mastercard opgewaardeerd.
De PCS kaart is een prepaid creditcard. Je kunt er veilig mee betalen op plekken die MasterCard accepteren, zoals Amazon of Ebay. Elke EU burger van boven de 18 kan de kaarte gebruiken en op elk moment opwaarderen.
Je kunt je PCS voucher gebruiken om je Carte PCS MasterCard op te waarderen. Als je geen PCS kaart hebt kan je deze bestellen als je in Europe woont. De PCS MasterCard kan gebruikt worden voor al je MasterCard betalingen als je een geverifieerde PCS account hebt.
Om de PCS code te gebruiken heb je een Carte PCS account nodig én een Carte PCS MasterCard kaart, digitaal of fysiek. Je kunt een Carte PCS kaart kopen als je in Europa woont. Als je je PCS kaart wilt gebruiken voor al je MasterCard betalingen moet je je account verifiëren.
Je Carte PCS code is geldig voor een jaar.
Heeft een bezorger je gebeld? Heb je een onverwachte verificatie-e-mail ontvangen? Heb je een artikel online verkocht of besteld? Als je hier bent omdat iemand die je niet kent je heeft gevraagd deze code te kopen, raden we je aan extra voorzichtig te zijn. Online fraudeurs doen zich vaak voor als vertrouwde personen of organisaties. We kunnen je helaas niet helpen als ze jouw code in handen hebben.
Je kunt je PCS saldo vinden in de app en op de website. Je kunt het ook per sms aanvragen. Om je saldo per sms op te vragen stuur je een sms met Solde gevolgd door de laatste vier cijfers van je PCS MasterCard naar de volgende nummers:
  • 0601787878 (BLACK PCS)
  • 0757575555 (PCS CHROME)
  • 0750090000 (PCS INFINITY) Je krijgt dan een sms met je huidige saldo opgestuurd.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen