Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
13-09-21 - 

Wat betekenen de veranderingen met paysafecard voor jou?

Als je de afgelopen tijd paysafecard hebt gebruikt, dan heb je het misschien al gemerkt. De regels zijn veranderd. In sommige gevallen moet je nu een paysafecard account aanmaken. We kunnen het ons voorstellen dat je daar vragen over hebt. Kan je nog betalen met een paysafecard PIN zonder een account? Is je privacy nog gewaarborgd?

Om het allemaal weer wat duidelijker te maken, hebben we de veranderingen voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je wat de veranderingen zijn en wat ze voor jou betekenen.

Wat is er precies veranderd?


my paysafecard account
Er zijn verschillende manieren om met paysafecard te betalen. Je kunt een paysafecard account aanmaken en daarmee betalen. Als je dat al doet, dan verandert er helemaal niets voor je. Daarnaast kun je direct betalen met je 16-cijferige code. Dit blijf je kunnen voor de meeste webshops.

Vanaf 14 september 2021 moet je een my paysafecard account aanmaken om te kunnen betalen op gokwebsites voor minder dan €50. Je kunt dan niet meer direct betalen met je 16-cijferige code. Je kunt wel nog je code invullen in de paysafecard account en daarmee betalen.

Voor alle andere websites waar je met paysafecard kan betalen verandert er niets. Je kunt dus nog gewoon betalen op exact dezelfde manier als je gewend bent op vele websites. Alleen als je paysafecard gebruikt om online te gokken verandert er iets voor je.

Waarom zijn deze veranderingen nodig?



Deze veranderingen komen van paysafecard zelf. Als verkoper houden wij ons aan de eisen die aan ons gesteld worden. Er verandert verder niets aan de manier waarop je paysafecard codes koopt op Beltegoed.nl. Je kunt ze blijven kopen met dezelfde betaalmethoden en met dezelfde gegarandeerde privacy.

Met deze veranderingen wil paysafecard nog veiliger worden. Door het registratie process wordt de kans op misbruik sterk verminderd.

Maar dat is niet de enige reden. Ook voor gebruikers heeft een paysafecard account voordelen. Zo heb je een handig overzicht van al je betalingen en actieve PINs. Zo kun je precies zien hoe veel paysafecard saldo je nog hebt en waar en wanneer je betaald hebt. Met een gratis account ben je dus altijd op de hoogte van al je betalingen.

Wat betekenen de veranderingen voor jou?



Of er iets voor je verandert hangt af van waar je paysafecard voor gebruikt. Er zijn twee mogelijkheden: gebruik je paysafecard om online te gokken of betaal je ergens anders.

  • Gebruik je paysafecard om online te gokken voor minder dan €50?


Dan moet je een my paysafecard account aanmaken. Met een paysafecard account is betalen nog veiliger. Daarnaast blijft je privacy gegarandeerd. Wil je weten hoe je een my paysafecard aanmaakt? Instructies vind je hieronder.my paysafecard veranderingen

Heb je een paysafecard PIN van ons gekocht? Deze kun je prima gebruiken met een my paysafecard account door deze stappen te volgen:

  1. Zorg dat je een paysafecard account aangemaakt hebt.
  2. Ga naar de website waar je wilt betalen met paysafecard.
  3. Kies betaal met een paysafecard account en log in.
  4. Vul de 16-cijferige code die je van ons gekregen hebt in.
  5. Je hebt betaald!


  • Gebruik je paysafecard op gokwebsites voor meer dan €50?


Dan verandert er helemaal niets voor je. Je moet een my paysafecard account aanmaken, zoals je gewend bent.

  • Gebruik je paysafecard om ergens anders te betalen?


Ook dan verandert er niets voor je. Of je nu paysafecard gebruikt om online te gamen, daten, om muziek te luisteren of iets anders. Je kunt gewoon nog betalen zoals je gewend bent.

Hoe maak ik een my paysafecard account aan?



Wil je een my paysafecard account aanmaken? Dat kan door naar de registratie pagina te gaan en de stappen te volgen.
Heb je een my paysafecard account aangemaakt? Dan kun je jouw paysafe codes kopen zoals je gewend bent van beltegoed.nl.

Alternatieven voor paysafecard



Er zijn nog veel meer opties om veilig online te betalen. Beltegoed biedt verschillende prepaid creditcards aan. Van Neosurf tot BITSA en PCS. Elke prepaid creditcard kan je op verschillende plekken en manieren gebruiken. Waar je jouw kaart ook voor wilt gebruiken, we weten zeker dat we de perfecte prepaid creditcard voor je hebben. Je vind ons volledige aanbod hier.


Terug naar het overzicht