Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
09-07-21 - 

Wat betekent my paysafecard voor jou?

Als je de afgelopen tijd paysafecard hebt gebruikt, dan heb je het misschien al gemerkt. De regels zijn veranderd. In sommige gevallen moet je nu een my paysafecard account aanmaken. Dat roept natuurlijk vragen op. Kan je nog betalen met een paysafecard PIN zonder een account? Is je privacy nog gewaarborgd?

Om het allemaal weer duidelijker te maken, hebben we de veranderingen voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je wat de veranderingen zijn en wat ze voor jou betekenen.

Wat is er precies veranderd?


my paysafecard account
Vanaf april 2021 moet je een my paysafecard account aanmaken om te kunnen betalen op gok websites. Voor alle andere websites waar je met paysafecard kan betalen verandert er niets.

Je kunt dus nog gewoon betalen op exact dezelfde manier als je gewend bent op vele websites. Alleen als je paysafecard gebruikt om online te gokken verandert er iets voor je.

Waarom zijn deze veranderingen nodig?Met een my paysafecard account wordt betalen nog veiliger. Door het registratie process wordt de kans op misbruik sterk verminderd.

Maar dat is niet de enige reden. Ook voor gebruikers heeft my paysafecard voordelen. Zo heb je een handig overzicht van al je betalingen en actieve PINs. Zo kun je precies zien hoe veel paysafecard saldo je nog hebt en waar en wanneer je betaald hebt. Met een gratis account ben je dus altijd op de hoogte van al je betalingen.

Wat betekenen de veranderingen voor jou?Of er iets voor je verandert hangt af van waar je paysafecard voor gebruikt. Er zijn twee mogelijkheden: gebruik je paysafecard om online te gokken of betaal je ergens anders.

  • Gebruik je paysafecard om online te gokken?


Dan moet je een my paysafecard account aanmaken. Met een my paysafecard account is betalen nog veiliger. Daarnaast blijft je privacy gegarandeerd. Wil je weten hoe je een my paysafecard aanmaakt? Instructies vind je hieronder. my paysafecard veranderingen

Heb je een paysafecard PIN van ons gekocht? Deze kun je prima gebruiken met een my paysafecard account door deze stappen te volgen:

  1. Selecteer ‘betaal met paysafecard’ wanneer je wilt betalen;
  2. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord;
  3. Vul de 16-cijferige PIN in die je van ons hebt gekregen;
  4. Je hebt betaald!


  • Gebruik je paysafecard om ergens anders te betalen?


Dan veranderd er niets voor je. Of je nu paysafecard gebruikt om online te gamen, daten, om muziek te luisteren of iets anders. Je kunt gewoon nog betalen zoals je gewend bent.

Hoe maak ik een my paysafecard account aan?Wil je een my paysafecard account aanmaken? Dat kan door naar de registratie pagina te gaan en de stappen te volgen. Heb je een my paysafecard account aangemaakt? Dan kun je jouw paysafe codes kopen zoals je gewend bent van beltegoed.nl.

----

Wil je toch een prepaid creditcard gebruiken zonder account? Bekijk dan deze alternatieven voor paysafecard.


Terug naar het overzicht