Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
16-09-21 - 

Prepaid mobiel opwaarderen? 3 makkelijke manieren om het te doen.

Een prepaid simkaart gebruiken in je GSM heeft veel voordelen. Het is bijvoorbeeld ideaal om je kinderen een GSM te geven met een prepaid kaart. Zo kun je de belkosten laag houden. Ook als jij je GSM niet al te vaak gebruikt en GSM abonnementen te duur vindt biedt een prepaid simkaart uitkomst.
simkaart herladen

Als je een prepaid simkaart gebruikt, vraag jij je misschien af waar je jouw mobiel kunt opwaarderen. Er zijn tal van plaatsen, zowel on- als offline, waar je prepaid herlaadcodes kunt kopen, waarmee je je mobiele telefoon kunt herladen.

Dus waar kun je het best jouw mobiel opwaarderen? Dat hangt af van jouw eigen voorkeuren. Ben je op zoek naar gemak? Of wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn? Misschien heb je de herlaadcode direct nodig? Hieronder vind je 3 manieren om je GSM te herladen. Met alle voor- en nadelen.

Optie 1: lokaal beltegoed kopenDe meeste supermarkten, tankstations, kiosken en postkantoren hebben prepaid herlaadcode en kaarten van verschillende operatoren in voorraad. Je kunt jouw beltegoed dus kopen wanneer je boodschappen aan het doen bent. Dit kan handig zijn als je regelmatig moet herladen en weet hoeveel belwaarde je nodig hebt. Er zijn ook nadelen.

De nadelen:

  • Niet altijd open - De meeste winkels hebben sluitingstijden. Dat kan een probleem zijn als je jouw mobiel wilt opwaarderen midden in de nacht.
  • Beperkte voorraad – Niet iedere winkel verkoopt herlaadkaarten voor iedere operator. Het kan dus gebeuren dat je de herlaadkaarten die je nodig hebt niet kunt vinden. Erger nog, fysieke kaarten kunnen uitverkocht raken. Dat betekent dat je helemaal naar de winkel gaat, alleen om te ontdekken dat jouw kaart er niet meer is.


Optie 2: Direct bij de operator jouw mobiel opwaarderenSommige operatoren hebben een app of een online service waarmee je jouw mobiel direct kunt opwaarderen. Handig als je je GSM vanuit huis wilt herladen! Niet alle operatoren bieden deze optie. Zelfs als ze dat wel doen, zijn er nog enkele nadelen.

De nadelen:
  • Beperkte betaalmethoden - Sommige aanbieders van herlaadkaarten bieden slechts een beperkt aantal betaalmethoden aan. Bijvoorbeeld creditcards en soms PayPal. Maar je kunt niet altijd betalen op de manier die jouw voorkeur heeft.
  • Je kunt niet voor iemand anders opwaarderen - De apps zijn vaak gemaakt om je eigen account te gebruiken. Handig als je je eigen mobiel wilt opwaarderen! Maar het maakt het herladen van de GSM van iemand anders lastig. Wil je de GSM van je kind herladen? Of wil je de telefoon van vrienden en familie in het buitenland herladen voor ze? In dat geval kun je beter een andere optie zoeken.


Optie 3: Mobiel opwaarderen op Beltegoed.nlZijn bovenstaande opties niets voor jou? Dan kun je jouw mobiel hier op Beltegoed.nl opwaarderen. Er zijn tal van voordelen dus we hebben er hieronder een paar op een rijtje gezet.

  • Altijd open - Je kunt op Beltegoed.nl jouw mobiel opwaarderen wanneer je maar wilt. Of het nu midden in de nacht is, onderweg, of op vakantie.
  • Heel veel operatoren – Wie je GSM operator ook is, je kunt jouw GSM herladen op Beltegoed.nl.
  • Mobiel opwaarderen vanuit het buitenland - Op vakantie en snel wat belwaarde of data nodig? Ga naar Recharge om je GSM te herladen, waar je ook bent. Zorg ervoor dat je altijd naar huis kunt bellen, of zoek dat geweldige restaurant in het buitenland op.
  • Opwaarderen voor iemand anders - Je kunt bij ons niet alleen je eigen telefoon herladen. Je kunt het ook voor iemand anders doen! Alles wat je nodig hebt is hun operator en GSM nummer. Leuk voor je kinderen, of voor je familie in het buitenland.
  • Betaal op je favoriete manier – We streven ernaar om zoveel mogelijk betaalmethoden beschikbaar te hebben. Neem een kijkje, je zult zien dat we jouw favoriete betaalmethode al accepteren. Kun je hem niet vinden? Geef ons een seintje en we voegen hem zo snel mogelijk toe.


Jouw mobiel opwaarderen op Beltegoed.nl? Hier kun je beltegoed kopen voor alle beschikbare operatoren.


Terug naar het overzicht