Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-11-22 - 

Hoe kun je een AirBnB boeken zonder creditcard?

Zin om op reis te gaan (net als wij)? Begrijpelijk. Nu de wereld weer toegankelijk is, voelt het heerlijk om weer nieuwe landen te kunnen bezoeken. Je kunt in elke stad een unieke accommodatie op Airbnb boeken. Meestal reserveer je een verblijf met een creditcard. Maar hoe werkt het als je geen creditcard hebt of deze liever niet gebruikt? We vertellen je in dit artikel hoe je voor een Airbnb kunt betalen zonder creditcard.

alt

Wat is Airbnb?Airbnb is een online platform waarop huiseigenaren die hun woning willen verhuren in contact komen met reizigers die op zoek zijn naar een accommodatie. Toeristen kunnen wereldwijd zoeken naar accommodaties en boeken via de app. Airbnb krijgt een vergoeding voor elke boeking. Het is een populaire manier om accommodaties te boeken als je in plaats van hotels of resorts in een woning of appartement van locals kunt logeren.

En waarom zou je een Airbnb betalen zonder creditcard?Er wordt meestal voor een Airbnb betaald met een creditcard. Maar wil je liever geen creditcard gebruiken voor boekingen op Airbnb? Of je persoonlijke gegevens privé houden? Ben je je creditcard verloren tijdens het reizen? Of, belangrijker nog, ben je je bewust bent van de risico's van het gebruik van een creditcard voor online betalingen?

Alle online bedrijven kunnen te maken krijgen met datalekken en phishing. Wil je voorkomen dat jouw privé-gegevens op straat komen te liggen bij een datalek? Dan is het handig om te weten welke veilige online betaalmogelijkheden je hebt, behalve een creditcard.

Hoe boek je een Airbnb zonder creditcard?Er zijn een paar mogelijkheden als je zonder creditcard voor een Airbnb wilt betalen. Dit kan per land verschillen. In Nederland kun je bijvoorbeeld betalen voor je AirBnB met een creditcard, met Apple Pay, PayPal, Google Pay en zelfs met iDeal. Het is goed om te weten dat je, op elk moment dat je online betaalt door in te loggen of je bankgegevens in te vullen, mogelijk slachtoffer kunt worden van een datalek.

- Airbnb cadeaubon

Een andere optie is betalen voor je Airbnb met een cadeaubon. Koop een AirBnB cadeaubon hier op Recharge.com, of HIER OP BELTEGOED>NL (insert link to BTG product page). Deze is verkrijgbaar met een waarde naar keuze. Je hoeft alleen je e-mail adres in te vullen en het gewenste bedrag te selecteren. Betalen kan via Paypal, Trustly of met een van de 23 andere veilige betaalmethoden.

Je ontvangt vrijwel direct een Airbnb code in je mailbox, waarmee je voor elke accommodatie op het platform kunt betalen. Je hebt geen specifiek soort account nodig om een Airbnb cadeaubon in te wisselen. Het is alleen mogelijk om cadeau-code in te wisselen als je een Amerikaanse betaalmethode aan je account gekoppeld hebt. Een makkelijke manier om een AirBnB te boeken zonder creditcard!

- Betalen met je bankpas

In sommige gevallen kun je met je bankpas betalen voor je boeking bij AirBnB.
Als er een Visa of MasterCard logo op je pas staat, zou dit moeten werken. Zorg er alleen voor dat je genoeg geld op uw bankrekening hebt staan om je betaling te kunnen uitvoeren.

- Een AirBnB boeken met een prepaid creditcard

Prepaid creditcards zijn ideaal om mee te betalen voor je AirBnB. Hiermee beperk je het risico op het online uitlekken van je privégegevens. Je kunt een prepaid creditcard kopen met een vast bedrag en deze gebruiken om zonder creditcard een Airbnb te boeken. Beltegoed.nl biedt verschillende prepaid creditcards en cadeaubonnen, die je binnen minder dan een minuut kunt gebruiken.

Een Airbnb boeken zonder creditcard: Goed om te wetenGelukkig zijn er dus genoeg mogelijkheden om een AirBnB te boeken zonder creditcard. In de meeste landen accepteert Airbnb alle grote creditcards zoals Visa, MasterCard, Amex en JCB. Airbnb accepteert ook bankpassen die als creditcard kunnen worden verwerkt en betalingen via Paypal, Apple Pay en Google Pay. Als je liever een cadeaubon of een prepaid creditcard gebruikt, dan je die hier probleemloos aanschaffen. En..een AirBnB cadeaubon is voor veel reizigers een leuk cadeau!

Vraag jij je af of je voor diensten als Netflix en Amazon Prime kunt betalen zonder creditcard? Hier vind je ons antwoord.


Terug naar het overzicht