Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

PSN Card

PSN Card €10
€ 10,00 PlayStation Store €10
Direct geleverd
PSN Card €20
€ 20,00 PlayStation Store €20
Direct geleverd
PSN Card €50
€ 50,00 PlayStation Store €50
Direct geleverd

Maak kans op een PlayStation 5!

Koop nu jouw PlayStation kaart en maak kans op een PS5-console. De sluitingsdatum van deze actie is 17.10.2021 om 23:59 uur (ET).

Je doet automatisch mee als je voor de einddatum (en sluitingstijd) van de wedstrijd een PlayStation-product koopt. De winnaar van de PS5 wordt willekeurig geselecteerd en wordt op 31.10.2021 door ons op het bij hem/haar bekende e-mailadres op de hoogte gebracht.

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

PSN card kopen

Wil je de nieuwste PS4, PS5 en PS Vita games kopen? Dat doe je gemakkelijk met een PSN card van Beltegoed.nl. Selecteer het bedrag dat je wilt hebben en vul je e-mailadres in. Betaal met PayPal, iDEAL of één van de andere betaalmethoden. Je twaal-cijferige digitale PSN code verschijnt dan in je inbox binnen 30 seconden. Waar wacht je nog op? Je hebt de nieuwste games en in-game items al in een paar kliks met een PSN card.

Zie ook:


Waarvoor kan ik mijn PSN card gebruiken?


Je kan je PSN card gebruiken voor het toevoegen van geld aan je PSN portemonnee. Zodra je weer geld te besteden hebt kun je shoppen voor games en meer in de PlayStation Store. Wat precies? Dat zie je hieronder!

Wat kan ik kopen in de PlayStation Store?
• Games
• Demo's
• Bètaversies
• Uitbreidingen, zoals season passes of map packs
• Downloadbare content, zoals outfits, skins en thema's
• In-game currency, zoals Fifa Points of GTA Shark Cashcards
• PlayStation Now

Daarnaast kun je op officiële PlayStation platforms terecht voor al je vragen en kun je meedoen aan verschillende wedstrijden. Hoog tijd om de Playstation kaart in huis te halen!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn PSN code?


Je hebt een Nederlands PSN account nodig. De code is namelijk landgebonden, waardoor je deze alleen kunt gebruiken met een Nederlands PlayStation Network account.

Kan ik een PSN Card kopen met Paypal?


Ja! Je kan alle game-kaarten op Beltegoed.nl kopen met Paypal. Waaronder ook de PSN Card.

Hoe kan ik mijn PSN code inwisselen?


Er zijn veel manieren om je PSN card te verzilveren. Kijk hieronder welke het handigst voor je is.

Je code verzilveren op de PS5:
1. Ga naar je account 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen 3. Ga naar 'Instellingen', 'Betaling en abonnementen', 'Codes inwisselen' en druk op de X-toets. 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Inwisselen'.

Je code verzilveren op de PS4:
1. Selecteer je lokale gebruikersaccount 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen 3. Ga naar 'Instellingen', 'PlayStation Network', 'Accountinformatie', 'Portemonnee', 'Geld toevoegen' en druk op de X-toets. 4. Kies voor 'Code inlossen' 5. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'.

Je code verzilveren op de PS Vita:
1. Log in je account 2. Open de PlayStation Store 3. Ga naar 'Opties' en selecteer 'Codes inlossen' 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'.

Je code verzilveren de PlayStation website:
1. Ga naar de Playstation Store 2. Meld je aan met je Aanmeldings-ID gegevens, waarna je rechtsboven je Online-id naam ziet. Ga hier met je muis op staan en klik vervolgens op 'Code inwisselen'. 3. Voer je 12-cijferige PSN code in en klik op 'Doorgaan'.

 

Hoelang is mijn PSN Card geldig?


De PSN Card is 12 maanden na aankoop geldig. Wanneer je jouw tegoed hebt verzilvert en het in je PSN Portemonnee staat is het onbeperkt geldig. Gebruik je Playstation tegoed dus wanneer jij wilt!

Promotievoorwaarden voor FIFA 22 – PlayStation 5 – https://beltegoed.nl/psn-card▪ Deze Promotievoorwaarden zijn van toepassing op de promotiecampagne (“Promotie”) georganiseerd door Recharge BV (“Recharge.com”), gevestigd in Amsteldijk 216, 1079 LK, Nederland.
▪ De actievoorwaarden zijn beschikbaar op de website van https://beltegoed.nl/psn-card
▪ De Promotie biedt voor degenen die gedurende de looptijd van de Promotie een aankoop doen van een PlayStation Store Card op https://beltegoed.nl/psn-card de mogelijkheid om deel te nemen aan een prijstrekking om een (1x) Sony PlayStation 5 Digital Edition te winnen.
▪ Door deel te nemen aan de Promotie, accepteert u onze Promotievoorwaarden.
▪ De actie vindt plaats tussen 28.09.2021 – 17.10.2021 ("actieperiode"). Deelname aan de Actie is alleen mogelijk tijdens de Actieperiode.
▪ De trekking en de levering van de prijs(en) zullen plaatsvinden op 22.10.2021.
1. Kan ik meedoen?
1.1. De actie staat open voor iedereen die ouder is dan 18 jaar.
1.2. Minderjarigen zijn uitgesloten van de actie.
1.3. Werknemers van Recharge.com, hun respectievelijke vestigingen en dochterondernemingen, en hun gezinsleden of huishoudens komen niet in aanmerking voor deelname.

2. Hoe kan ik deelnemen?
2.1. Meedoen aan de trekking is mogelijk door op de link in https://beltegoed.nl/psn-card te klikken en een bestelling te voltooien voor PlayStation Store Card.
2.2. Zodra u een bestelling plaatst voor een PlayStation Store Card tijdens de actieperiode op https://beltegoed.nl/psn-card, doet u mee aan de prijstrekking met het e-mailadres dat is gebruikt voor de bestelling. Aan het meedoen aan de loting zijn geen kosten verbonden.
2.3. Elk e-mailadres dat wordt gebruikt voor een bestelling van PlayStation Store Card op https://beltegoed.nl/psn-card kan één keer meedoen aan de trekking.
2.4. In het geval van valse of misleidende inzendingen of acties, wordt u uitgesloten van deelname.
2.5. Prijswinnaars worden geselecteerd via een volledig geautomatiseerde willekeurige trekking uit alle ontvangen inzendingen.

3. Wat kan ik winnen?
3.1. De winnaars van de Promotie zullen worden beloond met 1x Sony PlayStation 5 Digital Edition.
3.2. In totaal zal 1x Sony PlayStation 5 Digital Edition beschikbaar worden gesteld voor de Promotie.
3.3. Prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd en/of ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
3.4. Alle belastingen, vergoedingen en andere kosten die voortvloeien uit de prijs zijn voor rekening van de winnaar, tenzij anders vermeld.

4. Hoe weet ik of ik heb gewonnen?
4.1. Als je de prijs hebt gewonnen, ontvang je een e-mail op 31.10.2021.
4.2. Er wordt alleen openbare correspondentie gevoerd met betrekking tot de resultaten van de prijstrekking als Recharge.com uw voorafgaande toestemming heeft verkregen om uw naam en achternaam weer te geven.

5. Gegevensbescherming
5.1. Alle inzendingen worden eigendom van Recharge.com en worden niet bevestigd of geretourneerd.
5.2. De informatie en persoonlijke gegevens die bij registratie bij de Promotie worden verzameld, worden gebruikt in overeenstemming met deze Promotievoorwaarden en onze Privacyverklaring.
5.3. Persoonlijke gegevens van de deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor het doel van deze actie en in overeenstemming met onze verklaring, die hier te vinden is: https://beltegoed.nl/privacy

6. Algemene voorwaarden
6.1. Door deel te nemen, verklaart u gebonden te zijn aan deze actievoorwaarden en de beslissingen van Recharge.com, die definitief en bindend zijn voor alle zaken met betrekking tot deze actie.
6.2. De Promotie is onderworpen aan de Nederlandse Wet.
6.3. Recharge.com behoudt zich het recht voor om de Promotie op elk moment te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.
6.4. Recharge.com behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een persoon te diskwalificeren die het deelnameproces of de uitvoering van de Promoties schendt, of enige wet- of regelgeving schendt, of zich onsportief of storend gedraagt.
6.5. Het gebruik van apparatuur of computersoftware om het deelnameproces te automatiseren is verboden.
6.6. Recharge.com is niet verantwoordelijk voor: onjuiste of onnauwkeurige inzendingsinformatie, menselijke fouten, typografische of transcriptiefouten, technische defecten, storingen, storingen, letsel of schade aan de computer van de deelnemer of een derde partij in verband met - of als gevolg van deelname in deze Promoties, onmogelijkheid om toegang te krijgen tot een website, kwaadwillende verwerking, ongeautoriseerde toegang tot inzendingen, transacties die te laat of onjuist worden verwerkt, of andere fouten.

Opgemaakt te Amsterdam op 28. 09. 2021.

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen