PSN Card kopen

Playstation Network Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Meer info
Playstation Network Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
Meer info
Playstation Network Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Playstation Network Card

Een PSN Card kopen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Je kiest simpelweg voor een PlayStation Network Card van 10, 20 of 50 euro. In een paar simpele stappen koop je een PSN code om van alles te kunnen aanschaffen voor je PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PSP of PS Vita. Om een PSN card te kopen kies je eerst het gewenste bedrag. Vervolgens vul je een e-mailadres in waarop je de PSN code wilt ontvangen. Selecteer de betaalmethode en kijk nog even na of de bestelling klopt. Plaats de bestelling en je wordt door het betaalproces geleid. Op het moment dat de betaling succesvol is, krijg je direct de gekochte PSN code in beeld. Ook ontvang je de PSN code op het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. PSN Card code kun je direct gebruiken om je PSN tegoed op te waarderen. Natuurlijk kun je ook meerdere PlayStation Cards kopen. LET OP: De PSN codes die Beltegoed.nl verkoopt, zijn alleen geldig in Nederland.

PlayStation Network Card online kopen

Tegenwoordig hoef je niet meer per sé een game in de winkel te kopen om het spel te kunnen spelen op je PlayStation 3, PlayStation 4 of PSP. Je kunt simpwelweg ook online een PlayStation Network card kopen voor je PlayStation Store account. Met dit tegoed kun je vervolgens van alles. Zo kun je games downloaden, maar ook avatars, add-ons, demo’s, video’s en series. Je krijgt dus veel meer mogelijkheden en de online game ervaring wordt daardoor alleen maar beter. Koop dus vandaag nog een PSN code en gebruik de code in de PlayStation Store.

PSN Card inwisselen

Een PSN Card kopen kan gemakkelijk via Beltegoed.nl. Nadat je de PlayStation Card code hebt ontvangen, is het zaak dat je deze gaat verzilveren. Zo komt de waarde van je Playstation Card namelijk ook terecht op je PlayStation Store account. Als je al een account hebt, is ook dit relatief eenvoudig. Ga allereerst naar de Playstation Store op je PS3, PS4, PSP of PS Vita. Ga vervolgens naar het kopje ‘Codes inlossen’ op je scherm. Volg nu de instructies op het scherm op en vul de gegevens van je PlayStation Network Card in. Als je de PSN code juist invult, heb je weer tegoed op je PlayStation Store account! Ben je in het bezit van meerdere PSN codes? Herhaal dit proces dan met elke code die je nog hebt. Heb je nog geen Playstation Network (PSN) account? Dan moet je deze eerst aanmaken. Daarna kun je gewoon de stappen zoals hiervoor beschreven doorlopen om je PSN Card online in te wisselen.

Hoelang is mijn PlayStation Network Card geldig?

De PSN Card moet je binnen 12 maanden inwisselen. Wanneer dit tegoed in je PSN Portemonnee staat is het onbeperkt geldig. Bestel je PSN Card en gebruik je tegoed dus wanneer jij wilt! Start gelijk met shoppen in de PlayStation Store.

Productinfo + Instructies