Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
31-05-23 - 

Kyivstar opwaarderen vanuit Nederland: zo werkt het

Heb je vrienden, familie of kennissen in Oekraïne? Om ze te helpen kun je met Recharge.com vanuit Nederland hun Intertelecom-, Lifecell-, Vodafone- of Kyivstar-beltegoed opwaarderen. Zo maak je het makkelijker om in contact te blijven met je dierbaren. In dit artikel leggen we je uit hoe je een Oekraïense telefoon kunt opwaarderen op afstand.Kyivstar opwaarderen

Waarom Kyivstar opwaarderen vanuit Nederland?


Het opwaarderen van een telefoon in het buitenland ligt misschien niet voor iedereen voor de hand, maar er kunnen verschillende redenen voor zijn. Zo kan het zijn dat er geen winkels of andere verkooppunten beschikbaar zijn waar je dierbaren beltegoed kunnen kopen. Het kan ook dat ze er zelf niet toe in staat zijn, of dat ze moeite hebben met het zelfstandig opwaarderen van hun tegoed. Of misschien vind je het gewoon fijn om ze wat extra beltegoed te sturen, zodat je er zekerder van kan zijn dat ze in de lucht blijven.


Wat zijn de voordelen van opwaarderen op afstand?


Op afstand beltegoed opwaarderen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Via Recharge.com is het zelfs een fluitje van een cent. Je kunt beltegoed versturen naar een groot aantal landen, waaronder Oekraïne. Dit zijn de voordelen van op afstand opwaarderen via Recharge.com:
 • Altijd beschikbaar: omdat je 24 uur per dag online kunt opwaarderen, hoef je niet naar een winkel en ben je ook niet gebonden aan openingstijden.
 • Snel, veilig en eenvoudig: je bestelt in slechts enkele tikken en je tegoed wordt direct verzonden. Afrekenen doe je veilig met je favoriete betaalmethode.
 • Geen extra stappen: stuur je beltegoed naar een Oekraïense telefoon, dan komt daar geen code aan te pas. Het tegoed staat direct op de telefoon.
 • Geen extra kosten: Recharge.com rekent geen servicekosten voor het opwaarderen bij een Oekraïense provider. Je betaalt dus alleen voor het tegoed dat je wilt verzenden.


Bij welke providers kan ik naast Kyivstar opwaarderen?


Kyivstar is met ruim 25 miljoen gebruikers de grootste mobiele provider van Oekraïne. Maar ook het in Nederland zo bekende Vodafone kent veel Oekraïense gebruikers: ruim 18 miljoen. Daarnaast is er een aantal kleinere providers, waaronder Lifecell (9 miljoen gebruikers) en Intertelecom (1 miljoen gebruikers). Via Recharge.com kun je beltegoed van Kyivstar en al deze andere providers kopen en verzenden naar Oekraïne.


Hoe werkt Kyivstar opwaarderen vanuit Nederland (of ergens anders)?


Op afstand opwaarderen is makkelijker dan je denkt. In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies hoe je dit kunt doen.
 • Ga naar de opwaardeerpagina van Recharge.com.
 • Selecteer het land waarin je beltegoed zal worden gebruikt, in dit geval Oekraïne.
 • Vul het telefoonnummer van de persoon waarnaar je beltegoed wilt versturen in (beginnend met landnummer +380).
 • Klik op ‘zoek provider’.
 • Selecteer de provider waarvan je beltegoed wilt versturen.
 • Selecteer het bedrag waarmee je wilt opwaarderen en klik op ‘nu kopen’.
 • Vul bij ‘afrekenen’ het e-mailadres in waarnaar de code mag worden gestuurd.
 • Reken af met je favoriete betaalmiddel.
 • Gelukt! Je beltegoed is onderweg naar de ontvanger.

Kyivstar online opwaarderen


Snel, veilig en eenvoudig opwaarderen met de Recharge.com-app


Meer beltegoed nodig? Met de Recharge.com-app kun je beltegoed en data van jezelf of een ander nóg sneller en eenvoudiger opwaarderen. Je kunt daarbij kiezen uit beltegoed van uiteenlopende providers zoals Vodafone, T-Mobile en Lebara, maar ook bij kleinere providers als Telesur, GT Mobile en L-mobi zit je goed. In een paar minuten opwaarderen waar en wanneer je maar wilt? Download de Recharge.com-app en je zit nooit meer zonder data of minuten.

Download in de App Store
Download in de Google Play Store


Terug naar het overzicht