Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
23-01-15 - 

Eenvoudig een Google Play Card online kopen

google-play-account-aanmaken

Eenvoudig een Google Play Card online kopen


Op Beltegoed.nl kun je ook simpel en snel Google Play Cards online kopen. Een Google Play kaart kun je gebruiken voor het aanschaffen van onder andere apps, films, muziek en nog veel meer in de Google Play Store. Op Beltegoed.nl kun je kiezen uit de Google Play Card van €15, €25 of €50. De bestelling plaats je al in enkele minuten. Nadat de betaling succesvol is, wordt de Google Play code direct per mail toegestuurd en verschijnt deze op je beeldscherm.

Google Play Card online kopen

Google Play Cards kun je gewoon vanuit huis kopen, ze zijn namelijk exclusief online verkrijgbaar zijn. Je kunt bestellen op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt direct een code per e-mail en op je beeldscherm. Deze Google Play code kun je inwisselen in de Nederlandse Play Store. Het tegoed wordt direct bijgeschreven op je Google Play account. Een Google Play Card kun je eenvoudig online kopen bij Beltegoed.nl.

Google Play tegoed inwisselen


De Google Play Card kun je inwisselen om direct het saldo van je Google Play account te verhogen. Het tegoed kun je gebruiken voor het aanschaffen van muziek, boeken, apps en nog vele andere aankopen. Het inwisselen van de Google Play codes is heel simpel. Je kunt de codes inwisselen via één van je Android apparaten of via je browser.

Google Play code inwisselen via een Android apparaat
Het inwisselen van de Google Play code kan gemakkelijk via een Android apparaat. Open de Google Play Store App op één van je apparaten en kies voor de optie ‘inwisselen’. Voer de ontvangen Play code in en waardeer je Google Play tegoed op.

Google Play code inwisselen via de browser
Je kunt de Google Play code ook inwisselen via de browser van je PC of laptop. Ga naar play.google.com en log in met je Google account. Heb je nog geen account, dan kun je er eenvoudig een aanmaken in slechts enkele stappen. Als je ingelogt bent op je account, selecteer je aan de linkerzijde van het schem de optie ‘inwisselen’. Vervolgens verschijnt er een pop-up waar je de Google Play code kunt invoeren. De waarde van je Google Play Card wordt direct aan je account toegevoegd.

Play Store tegoed cadeau geven


Tegenwoordig kun je bij Beltegoed.nl ook gemakkelijk en snel een Play Store tegoed cadeau geven dankzij de speciale cadeauservice. Hoe doe je dit? Je doorloopt het bestelproces zoals je gewoonlijk zou doen. Je selecteert eerst het gewenste product en bedrag. Vervolgens voer je je gegevens in en selecteer je de optie ´Tegoed cadeau geven´. Zodra je de bestelling hebt betaald, kun je een PDF downloaden met de Google Play code. Hier kun je eventueel een persoonlijke boodschap en de cadeauverpakking aan toevoegen.
Google Play Card


Terug naar het overzicht