Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
25-08-15 - 

3 redenen waarom jij een Netflix abonnement wilt hebben

3-redenen-waarom-jij-netflix

3 redenen waarom jij een Netflix abonnement wilt hebben


Netflix is sinds 2013 beschikbaar in Nederland en is enorm populair. In april werd bekend dat 1 op de 10 Nederlanders een Netflix abonnement heeft. Heb jij al een account? Met een Netflix account kun je onbeperkt films en series kijken. Dit kan al vanaf €7,99 per maand en reken je eenvoudig af met een Netflix Gift Card. Twijfel je nog over een abonnement? Dan hebben wij drie redenen voor jou waarom je nu een Netflix abonnement wilt hebben!

Reden 1: één maand gratis kijken


Ben je een liefhebber van films en series? Dan kan een Netflix abonnement eigenlijk niet ontbreken. En het begint meteen goed; je kunt namelijk één maand gratis alle series en films van de streaming dienst kijken. Dit is al een reden om Netflix in ieder geval een kans te geven om zich te bewijzen! Je kunt kiezen uit een Basic (€7.99), Standaard (€9.99) of Premium (€11.99) abonnement.

Reden 2: Meerdere schermen gebruiken


De hoge beeldkwaliteit en de enorme snelheid van het streamen zorgt voor een fijne kijkervaring. Maar het is ook mogelijk om meerdere schermen te gebruiken. Zo kun je jouw favoriete series en films kijken op de televisie, laptop, smartphone en tablet. Dit kan handig zijn als je tijdens het kijken een ander scherm wilt gebruiken. Log in op het andere apparaat en Netflix gaat precies verder vanaf het moment waar jij gebleven bent met kijken. Hoe meer schermen je wilt gebruiken, hoe meer je voor het abonnement betaalt natuurlijk. Wel kun je met meerdere mensen gebruik maken van één account.

Reden 3: Netflix originals


In Amerika is Netflix al veel langer bekend en daarom probeert de dienst zich te onderscheiden van andere streaming services. Een manier waarop ze dat doen is met de Netflix Originals. Deze ijzersterke series worden door Netflix zelf geproduceerd en kunnen ook nergens anders bekeken worden. Het populaire "Orange is the New Black" is hier een voorbeeld van.

Netflix abonnement aanschaffen


Zoals al benoemd kun je kiezen uit drie verschillende Netflix abonnementen. Hoe duurder het abonnement, hoe meer features je kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd kijken en is het mogelijk om voor betere beeldkwaliteit te kiezen. De Netflix gift card is ideaal voor iedereen die Netflix zonder creditcard wilt aanschaffen.

Een leuk weetje voor de singles onder ons: binnenkort komt de Netfling dating app. Deze app koppelt jou aan iemand gebaseerd op jullie Netflix voorkeuren. Zo zitten jullie tijdens een eerste date niet zonder gemeenschappelijke interesse!

Netflix Gift Card kopen


Terug naar het overzicht