Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Thuisbezorgd cadeaubon

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Thuisbezorgd
Thuisbezorgd 20 €
€ 20,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 20 Euro
Direct geleverd
Thuisbezorgd 25 €
€ 25,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 25 Euro
Direct geleverd
Thuisbezorgd 30 €
€ 30,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 30 Euro
Direct geleverd
Thuisbezorgd 40 €
€ 40,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 40 Euro
Direct geleverd
Thuisbezorgd 50 €
€ 50,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 50 Euro
Direct geleverd
Thuisbezorgd 100 €
€ 100,00 Thuisbezorgd cadeaukaart 100 Euro
Direct geleverd

Veel Gestelde Vragen


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Over Thuisbezorgd

Geef je geliefden het beste cadeau dat er is: lekker eten!
Of het nou voor een verjaardag is, als bedankje of gewoon zomaar, trakteer ze op een Thuisbezorgd.nl cadeaukaart zodat ze hun favoriete eten kunnen laten bezorgen tot aan hun voordeur.

Het is onze missie om iedereen blij te maken en het liefst doen we dat elke dag. In Nederland werken we met meer dan 8000 restaurants, dus van pizza tot sushi en van burgers tot burrito's, alles staat op het menu.

Hoe wissel ik mijn Thuisbezorgd cadeaukaart in?  1. Ga naar Thuisbezorgd.nl en vul je postcode in.

  2. Kies uit duizenden fantastische restaurants.

  3. Selecteer je favoriete gerechten en ga naar afrekenen.

  4. Onderaan het scherm klik je op 'Voeg een voucher toe' om de code van je cadeaukaart toe te voegen aan je bestelling.

  5. Tijdens het afrekenen wordt de waarde van je cadeaukaart van het totaal afgetrokken.

  6. Dat is alles! Ga lekker zitten, wacht tot de deurbel gaat en geniet van je eten.

Hoe kan ik contact opnemen met de Thuisbezorgd klantenservice?


Je kunt hier contact opnemen met de klantenservice van Thuisbezorgd

Hoe lang is mijn Thuisbezorgd code geldig?


Jouw Thuisbezorgd-code is na aankoop 12 maanden geldig

Algemene Voorwaarden


Om een Cadeaubon van een Thuisbezorgd te kopen ga je naar giftcards-thuisbezorgd.nl/nl_dutch/ en volg je de instructies om uw Cadeaubon te bestellen.
Cadeaubonnen kunnen momenteel alleen worden ingewisseld op Thuisbezorgd.nl.
De verkoop van Thuisbezorgd Cadeaubonnen wordt beheerd door onze partner Epay - een handelsnaam van EPAY LIMITED, Kingfisher House, 2 Woodbrook Crescent, Billericay, CM12 0EQ, opgericht in 1999 en geregistreerd in Engeland 03695345. BTW-nummer: 731194940. De Cadeaubon is eigendom van Thuisbezorgd en je hoeft alleen contact op te nemen met Thuisbezorgd als je problemen hebt met Cadeaubonnen of als je restitutie wenst.
Uw Cadeaubon zal functioneren als een Thuisbezorgd bon, wat betekent:
Je kunt de Cadeaubon gebruiken door deze in te voeren op de afrekenpagina op Thuisbezorgd.nl of in de mobiele app.
Eventuele resterende bedragen kunnen worden betaald met een van de beschikbare online betaalmethoden.
De Cadeaubon kan meerdere malen gebruikt worden tot het totale bedrag is ingewisseld
Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of promoties die van tijd tot tijd worden aangeboden of geadverteerd
Cadeaubonnen mogen niet worden overgedragen, gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd, of direct of indirect gepubliceerd in welke vorm dan ook
Op het inwisselen van de Cadeaubon kunnen voorwaarden van toepassing zijn van het individuele restaurant, zoals minimum bestelbedragen.
Voor aankopen van Cadeaubonnen geldt een terugbetalingstermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, waarna deze niet meer gerestitueerd kunnen worden. Thuisbezorgd kan geen Cadeaubonnen restitueren die reeds geheel of gedeeltelijk zijn gebruikt. Terugbetaalde Cadeaubonnen zullen worden geannuleerd en de Cadeaubon zal als ongeldig worden beschouwd.
Aankopen van Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar en zodra een Cadeaubon is gekocht, is de waarde van het accounttegoed niet overdraagbaar.
Cadeaubonnen kunnen niet worden opgewaardeerd.
Cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden om andere Thuisbezorgd Cadeaubonnen te kopen. Cadeaubonnen kunnen niet worden herladen, doorverkocht, overgedragen voor waarde of ingewisseld voor geld, behalve voor zover vereist door de wet. Ongebruikte Cadeaubonnen kunnen niet worden overgedragen naar een ander Thuisbezorgd platform.
Wij behouden ons het recht voor om een aankoop van een Cadeaubon naar eigen goeddunken niet uit te voeren en wij zullen in dat geval de transactie terugbetalen.
Indien wij van mening zijn dat je op het moment van aankoop of achteraf op enigerlei wijze misbruik maakt van de Cadeaubon of deze aan anderen verkoopt, behouden wij ons het recht voor je Cadeaubon te annuleren en je Thuisbezorgd account op te heffen zonder je daarvan vooraf op de hoogte te stellen.
Thuisbezorgd behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken derden te beletten haar Cadeaubonnen te distribueren of er reclame voor te maken.
Thuisbezorgd is niet verantwoordelijk voor Cadeaubon die worden verkocht of gedistribueerd door een derde partij die niet door Thuisbezorgd is goedgekeurd.
In geen geval zal Thuisbezorgd aansprakelijk zijn jegens jou voor enige indirecte schade, gevolgschade, exemplarische schade, incidentele schade, speciale schade of schadevergoeding met boetekarakter, met inbegrip van gederfde winst, zelfs indien Thuisbezorgd op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.
Cadeaubonnen zijn geldig tot ten minste 12 maanden na de datum van aankoop. Indien de lokale wetgeving een langere geldigheidsduur voorschrijft en deze periode van 12 maanden is reeds verstreken, waardoor je je Cadeaubon niet kunt inwisselen, neem dan contact op met de lokale klantenservice van Thuisbezorgd die je verder kan helpen.
Elk ongebruikt tegoed zal worden behandeld als een verbeurdverklaring met betrekking tot het recht om de Cadeaubon te gebruiken en het ongebruikte tegoed kan niet langer worden gebruikt. De vervaldatum zoals vermeld bij levering van de Cadeaubon zal een redelijke periode zijn voor de toepassing van deze clausule.
Als de waarde van je aankoop (inclusief servicekosten en eventuele restaurantkosten) lager is dan de waarde van de Cadeaubon, kan het resterende tegoed op je account worden ingewisseld bij uw volgende aankoop.
Wanneer je een Thuisbezorgd bestelling annuleert en een Cadeaubon werd gebruikt als volledige of gedeeltelijke betaling, zal je Cadeaubon tijdelijk worden geblokkeerd en zal deze na 24 uur weer bruikbaar zijn. Er zal geen geldelijke omruiling plaatsvinden voor geretourneerde of geannuleerde bestellingen gemaakt met een Cadeaubon.
Wij behouden ons het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.
Op de aankoop en het gebruik van Cadeaubonnen zijn de algemene voorwaarden van toepassing die te vinden zijn op de Thuisbezorgd.nl en door de aankoop van een Cadeaubon ben je tevens gebonden aan de algemene voorwaarden.
Het Thuisbezorgd Privacybeleid op onze website is van toepassing voor zover wij persoonlijke informatie in verband met de Cadeaubonnen verzamelen of verwerken.
Bij aankoop van een Cadeaubon garandeer je ons dat je de bevoegde ontvanger bent van de Cadeaubon en dat je de Cadeaubon gebruikt in overeenstemming met deze voorwaarden, wettig, legaal en te goeder trouw. Indien wij van mening zijn dat een Cadeaubon wordt gebruikt in strijd met deze voorwaarden, onwettig, illegaal of te kwader trouw, kunnen wij de Cadeaubon weigeren of annuleren.
Deze voorwaarden en alle geschillen of vorderingen (met inbegrip van niet-contractuele geschillen of vorderingen) die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van de Nederlandse overheid en aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen