WoW Game Time

WoW License Key PC WoW License Key
€ 14,99
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info
WoW Gamecard 60 Dagen WoW 60 Dagen
€ 22,99
Meer info

Informatie  

WoW Game Card kopen

Sta jij achter de Alliance en vecht jij als Gnome, Night Elf of Worgen? Ben jij een Undead, Orc of Goblin en onderdeel van de Horde? Aan welke kant je ook staat, als je World of Warcraft speelt is extra WoW Gametime natuurlijk altijd mooi meegenomen. Daarom koop je op Beltegoed.nl de WoW Prepaid Card. Selecteer de kaart, vul je e-mailadres in en kies één van de veilige betaalmethoden, waaronder iDeal of Paypal. Na een succesvolle betaling, ontvang je de WoW Game Card code direct via e-mail. Na het inwisselen van je code verleng jij je WoW prepaid abonnement met maar liefst 60 dagen.

Wil jij weten hoe het is om World of Warcraft te spelen? Kies er dan voor om een speler te worden met de WoW License Key voor je PC.

WoW Game Card codes inwisselen


Zowel de WoW Game Card voor 60 dagen als de WoW License Key kun je inwisselen via de website.
1. Ga naar eu.battle.net.
2. Nadat je bent ingelogd zie je rechtsboven in beeld je naam staan. Klik hierop en ga naar ‘Account Settings’.
3. Rechts zie je een groene button met ‘Add a Game Key’. Hier kun je de code invullen, ongeacht welk product je hebt gekocht.

Let er bij de WoW License Key op dat je eerst een Battle.net account moet aanmaken en het spel nog moet downloaden. Hoe je dat doet?
1. Ga naar ‘Account Settings’
2. Klik op ‘Download Clients’

Belangrijk bij de aanschaf van de WoW Game Card is dat je rekening houdt met het feit dat je 60 dagen Prepaid Game Time niet kunt toevoegen aan de World of Warcraft Starter Edition. Je hebt de Full Version (WoW Classic) van je favoriete MMORPG nodig. De WoW Prepaid Game en License Key Cards van Beltegoed.nl zijn geschikt voor de regio Europa.

WoW Classic met 30 dagen speeltijd op je nieuwe account


Heb jij altijd al World of Warcraft willen spelen? Dan is onze WoW License Key precies wat jij nodig hebt. Hiermee krijg jij toegang tot de full version van het spel én de verschillende uitbreidingen, waaronder Cataclysm en Mists of Pandaria. Nadat je de code hebt ingewisseld, het spel hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je direct aan de gang. Bij het aanmaken van een gloednieuw account ontvang je ook nog eens 30 dagen gratis speeltijd! Wil je graag meer speeltijd voor een bestaand account, dan kies je voor de WoW Game Card.

60 dagen genieten dankzij de WoW Prepaid Game Card


Blizzard Entertainment’s Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) werd gelanceerd in 2004. World of Warcraft staat al jaren aan de top, zelfs niet-gamers hebben vast weleens van het spel gehoord. Als je een karakter en een class hebt gekozen kun je starten met queesten, nieuwe krachten leren, goud zoeken en uitgeven. Daarnaast ligt de wereld vol wapens, schilden, magische ringen en meer. Hoe meer je speelt, hoe beter je wordt en hoe hoger je level. Koop je WoW Game card online en verbeter jezelf! Kun je ook WoW items of services gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij onze Battlenet Prepaid Cards.

Hoelang is mijn WoW Game Card geldig?


Wanneer je de WoW License Key hebt ingeleverd is deze onbeperkt geldig. Om het maximale uit de game te halen is game time een must. De game time die je hier kunt kopen is 60 dagen geldig.

World of Warcraft trailer

World of Warcraft trailer