Xbox Gift Card kopen

XBOX Gift Card 5 Euro Prepaid €5
€ 5,00
Meer info
XBOX Gift Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Meer info
XBOX Gift Card 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
Meer info
XBOX Gift Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
Meer info
XBOX Gift Card 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Meer info
XBOX Gift Card 30 Euro Prepaid €30
€ 30,00
Meer info
XBOX Gift Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Xbox Gift Card kopen

Een Xbox Gift Card kopen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Je kiest voor een Xbox Gift Card van €5, €10, €15, €25, €30 of €50. Vervolgens vul je het e-mailadres in waarop je de Xbox Gift Card code wilt ontvangen, en selecteer je een betaalwijze. Nadat je dit gedaan hebt, controleer je de bestelling en start je de betaling. Zodra de betaling succesvol is, krijg je de Xbox Gift Card code direct in beeld. Met de Xbox Gift Card kun je vervolgens direct producten aanschaffen in de Xbox Live Marketplace. Bij de Xbox Marketplace kun je onder andere terecht voor het kopen van games, films en add-ons voor games. Ook kun je bepaalde accessoires voor de avater zoeken, bekijken en uiteindelijk kopen. De codes die Beltegoed.nl verkoopt zijn te gebruiken op de Xbox 360 en Xbox One. Je kunt de codes ook inwisselen in de Windows 8 App store. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je beschikt over een Europees Microsoft account.

Xbox Gift Card in plaats van Microsoft Points

In 2013 heeft Microsoft besloten om de Microsoft Points te gaan vervangen door de Xbox Gift Card, die ook wel Microsoft Gift Card of Windows Gift Card wordt genoemd. De Microsoft Points zijn sinds eind 2014 niet meer in te wisselen.

Microsoft Xbox Gift Card inwisselen

Een Xbox Gift Card kopen is heel eenvoudig. Op het moment dat je de Xbox Gift Card code per mail ontvangen hebt, kun je de code direct inwisselen via de Xbox console. Wat hierbij wel belangrijk is, is dat je beschikt over een Europese gamertag. Indien dit niet het geval is, dan is het onmogelijk om de code in te wisselen. Let hier dus op bij het aanschaffen van een Xbox Gift Card. Je Xbox Gift Card code inwisselen, doe je als volgt. Meld jezelf met je Microsoft-account aan bij Xbox Live. Vervolgens klik je op de knop Xbox Guide op de controller. Daarna navigeer je naar het tabblad Stores. Selecteer vervolgens Code inwisselen en voer de Xbox Gift Card Code in. Je Xbox tegoed is nu direct opgewaardeerd, zodat je direct aankopen kunt doen in de Xbox Live Marketplace. Ook kun je shoppen in de de Windows Store, Windows Phone Store, Xbox Video Store en Xbox Music Store.

Hoelang is mijn Xbox gift card geldig?

Je Europese Xbox gift card blijft onbeperkt geldig. Bestel hem dus direct en geef het tegoed uit wanneer het jou uitkomt. Zo ben je altijd voorbereid op de nieuwste releases!

Productinfo + Instructies