Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
08-02-21 - 

Valentijnsdag 2021: romantische ideeën voor Valentijnsdag thuis

Een romantisch diner? Live concert? Filmpje pakken in de bioscoop? De normale Valentijnsdag ideeën zijn niet mogelijk in 2021. Dit jaar, midden in een lockdown, moet er wat creatiever nagedacht worden over de perfecte date.

Of je nu een date hebt met jouw partner, of alleen bent. Met de volgende ideeën kun je van Valentijnsdag altijd een romantisch avondje thuis maken.


Muziek waar je verliefd van wordt

Leuke romantische dingen om thuis te doen op ValentijnsdagTegenwoordig is jouw huis ook je kantoor, sportschool, universiteit en ga zo maar door. Het is daardoor misschien moeilijk om de romantiek te voelen op de plek waar je net acht uur lang gewerkt of gestudeerd hebt. De oplossing? Muziek. De perfecte playlist zorgt altijd voor een romantische gevoel.

Heb je geen tijd om zelf een Valentijnsdag playlist te maken? Geen zorgen, op Spotify staan er meer dan genoeg. Een romantisch diner met zwoele jazz, een opzwepende accordeon of hartstochtelijke Spaanse ballads. Alles is mogelijk. Let wel op dat je geen gratis account hebt. Er is niets zo onromantisch als een reclame op een ongelukkig moment.

Heb je geen Spotify Premium? Koop een Spotify cadeaukaart en krijg toegang tot alle premium features voor zo lang - of zo kort - als je zelf wilt. Geen zin om Premium te hebben na Valentijnsdag? Geen probleem, wanneer jouw prepaid periode voorbij is verandert jouw account automatisch terug naar een gratis account.

Kijk een romantische film op Netflix

Netflix en chill blijft een klassieker voor een thuis date. Er staan veel verschillende romantische films op Netflix, dus kies wijs. Sommige romantische films zijn zo zielig dat je de rest van de avond tissues nodig hebt.

Om de avond romantisch te houden hebben we drie films uitgekozen waar je vrolijk van wordt:
  • When Harry met Sally: Deze klassieker ui 1989 verkent het eeuwige thema van vriendschap tussen mannen en vrouwen. Met prachtige plaatjes uit New York en grappige dialoog,
  • The Incredible Jessica James: Een echt plezierige romantische komedie met een sterke vrouw vol onbevangen zelfvertrouwen in de schijnwerpers.
  • Isn't it Romantic: Een romantische parodie met Rebel Wilson in de hoofdrol. Je zult gegarandeerd op de grond rollen van het lachen.
Voorkom teleurstelling op Valentijnsdag en zorg dat je genoeg saldo op jouw Netflix account hebt staan, zodat jouw abonnement niet per ongeluk afloopt. Koop een Netflix cadeaukaart binnen een paar minuten.

Kook een romantisch diner voor twee (of één)

Koken is één van de Valentijnsdag ideeën voor tweeBen je een echte keukenprins of -prinses? Dan is er geen beter moment om dat te laten zien! Een zelf gemaakt Valentijnsdagdiner wordt altijd op prijs gesteld.

Als je een echt meesterwerk op tafel wilt zetten met Valentijnsdag, dan moet je goed voorbereid zijn. Met een Bol.com cadeaukaart vind je alles wat je nodig hebt in de keuken én op tafel. Haal de beste messen en pannen in huis om jouw partner te verrassen met jouw kookkunsten. En dek de tafel zo, dat het voelt alsof je in een restaurant bent. Dat onvergetelijke avondje uit eten is dit jaar gewoon thuis.

Heb je een nieuwe blender nodig, of andere keukenapparatuur? Kijk dan ook eens bij CoolBlue. Heb je gevonden wat je wilt hebben, dan is de CoolBlue cadeaubon perfect voor jou.

Alleen thuis? Verover de liefde in deze videogames

Een suggestie voor iedereen die Valentijnsdag alleen thuis doorbrengt. Ben je een gamer, of wil je eens een videogame uit proberen? Dan kun je Valentijnsdag 2021 doorbrengen met een van deze games die relaties in het spel mogelijk maken:

  • Assassin’s Creed: Odyssey. Zijn zeegevechten zeg maar echt jouw ding? Heb je 300 al meerdere keren bekeken? Wil je een episch verhaal ervaren in de wereld van het oude Griekenland? Dan is het tijd voor een romantisch avondje in de wereld van Assassin's Creed. Verover de wereld en de liefde op pc, PlayStation of Xbox.
  • The Witcher 3: Wild Hunt. Jaag op monsters, welke vorm ze dan ook aannemen, en verken de liefde met prachtig ontwikkelde personages. Heb je het spel uit, maar ben je er nog niet klaar mee? Geniet dan van de Netflix serie of de boeken. Beschikbaar voor pc, PlayStation, Xbox of Nintendo Switch.
  • Mass Effect 2 en 3. Het is alweer even geleden dat deze spellen uitkwamen, maar ze staan nog steeds op lijstjes van de beste spellen ooit. Een episch verhaal dat letterlijk een universum omvat, goed geschreven characters en diepe gameplay. Of je ze nu voor de eerste keer speelt, of voor de tiende keer, je zult er niet genoeg van krijgen. Een goede keuze als je een pc-gamer bent of een oudere console hebt. Mass Effect is op dit moment alleen beschikbaar zijn op pc, Xbox 360 en PS3.
Zorg ervoor dat je klaar bent voor urenlang speelplezier door je game tegoed met een Steam gift card op te waarderen of een Xbox gift card, een PlayStation kaart of Nintendo eShop tegoed te kopen.

Thuis samen of alleen thuis, je kunt altijd een romantisch avondje hebben op Valentijnsdag. En als dat dit jaar toch niet lukt, heb je altijd volgend jaar nog om naar uit te kijken!


Terug naar het overzicht