Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-01-19 - 

Paysafecard kopen met PayPal

Paysafecard kopen met PayPal

Paysafecard kopen met PayPal


Een paysafecard is een online prepaid creditcard waarmee je eenvoudig en anoniem betalingen kunt doen in vele webwinkels. Recentelijk hebben we van onze klanten veel vragen gehad of ze een paysafecard kunnen kopen met PayPal. Voor deze klanten hebben we goed nieuws want op Beltegoed.nl kun je gemakkelijk en snel een paysafecard kopen met PayPal. Het gaat hierbij alleen om paysafecard codes die een waarde vertegenwoordigen van €10 en €25.

Hoe kan ik een Paysafecard online kopen met PayPal?


Een paysafecard online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Beltegoed.nl. Je gaat naar paysafecard en selecteert één van de volgende bedragen: €10 of €25. Het is alleen mogelijk om de bedragen €10 of €25 te kopen met PayPal. Bij de volgende stap vul je de gevraagde gegevens in en selecteer je PayPal als betaalmethode. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestig je de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Paysafecard code per mail.

Paysafecard online kopen

Voordelen van een paysafecard kopen


Een paysafecard kan heel handig zijn als je veel online aankopen doet. Met een paysafe code kun je eenvoudig en snel je aankopen anoniem betalen. Je hoeft bij het betalen met paysafe geen persoonlijke informatie op te geven. Ook je bankgegevens heb je niet nodig, dus je betaling met een paysafecard zal niet terug te zien zijn op je bankafschrift.

Hoe betaal ik met een paysafecard?


Een online aankoop afrekenen met een paysafecard is heel eenvoudig. Je selecteert in de betreffende webshop de paysafecard als betaalmiddel. Vervolgens moet je of de 16-cijferige code invoeren of je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je een hoger bedrag op je Paysafecard hebt staan dan het bedrag dat je moet betalen, ontvang je een nieuwe paysafe code met het resterende bedrag.

Paysafecard naar PayPal


Hoe kan ik PayPal opwaarderen met een paysafecard? Sinds kort kun je gewoon met een paysafecard geld overmaken naar je PayPal account. Wat je naast je paysafecard-account nodig hebt, is een paysafecard Mastercard. Nu hoef je alleen nog maar je paysafe Mastercard toe te voegen als betalingsoptie bij je PayPal account. Nu kun je gemakkelijk een bedrag op je PayPal account zetten met een online paysafeCard code van Beltegoed.nl.

Wat is een paysafecard Mastercard?


Een paysafecard Mastercard kun je bestellen op de officiële website van paysafe. Dit is een fysieke kaart. De paysafe Mastercard krijg je binnen 5 tot 7 werkdagen binnen. Gebruik de online paysafe codes van Beltegoed.nl om tegoed op je paysafe Mastercard te zetten. Je kunt € 1.000 aan tegoed per dag op je paysafe Mastercard plaatsen en minimaal € 1. Koop snel en gemakkelijk een paysafecard online op Beltegoed.nl en zet je paysafe tegoed van op PayPal.

Disclaimer
NB: beltegoed.nl biedt enkel een platform dat je kunt gebruiken voor het aanschaffen van prepaid kaarten die worden aangeboden door verschillende aanbieders. De algemene voorwaarden van de aanbieder zijn altijd van toepassing op het product dat is gekocht via beltegoed.nl. Wij doen ons uiterste best om correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid van deze informatie aangezien bijvoorbeeld bepaalde omstandigheden kunnen veranderen. Informatie die op het moment van publiceren juist was, kan hierdoor op een later tijdstip niet meer correct zijn.


Meer over prepaid credit cards


Terug naar het overzicht