Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
05-02-19 - 

Hoe werkt een prepaid creditcard? | Alles over de beste prepaid creditcards

Hoe-werkt-een-prepaid-credit-card

Wat is een prepaid creditcard en hoe werkt een prepaid creditcard? | Alles over de beste prepaid creditcards


Hoe werkt een prepaid creditcard? Is een prepaid creditcard anoniem en zonder naam? Waar koop je een prepaid creditcard? Zowel on- als offline zijn er veel vragen over prepaid creditcards. We maken graag het een en ander duidelijk over deze veelbesproken betaalmethode. Daarom vertellen wij je hier waarom een prepaid creditcard heel handig is.

Hoe werkt een prepaid creditcard?


Wat is een prepaid creditcard?
Hoe werkt een prepaid creditcard?
Hoe koop ik een paysafecard?
Wie gebruikt een prepaid creditcard?
Is een prepaid creditcard veilig?
Prepaid creditcard kwijt?
Beste prepaid creditcards
Is een prepaid creditcard heroplaadbaar?
Is een prepaid creditcard anoniem?
Waarom paysafecard?
Waarom CASHlib?
Waar kan ik een paysafecard kopen?
Prepaid creditcard online kopen

Wat is een prepaid creditcard?


Een prepaid creditcard is een anonieme betaalkaart die je op kunt laden. Sommige financiële instanties noemen dit een prepaid debit card. Je kunt je prepaid creditcard alleen gebruiken als je al een bedrag op je prepaid bankrekening hebt gestort. Als je met een gewone creditcard betaalt, komt de factuur later pas - of verspreid over een bepaalde periode. Met een prepaid creditcard kun je dus gemakkelijk je uitgaven in de hand houden.

Hoe werkt een prepaid creditcard?


Met een prepaid credit card geniet je van bijna alle voordelen van een echte creditcard. Je betaalt op een veilige manier voor een diverse online diensten en producten. Een prepaid creditcard is veiliger vanwege het limiet op je koopgedrag: je kunt niet meer geld uitgeven dan wat er op de prepaid creditcard staat. Geld lenen en op die manier een schuld opbouwen is allesbehalve ideaal. Behalve dat er een past bedrag op staat, werkt een prepaid creditcard dus bijna precies hetzelfde als een normale creditcard.

Hoe koop ik een paysafecard?


Je wilt een paysafe prepaid creditcard kopen? Het enige wat je hoeft te doen, is een verkooppunt vinden die de paysafecard verkoopt, een kaart en een pincode met bijbehorende waarde kiezen (10, 25, 50 of 100) en bij een van de vele webwinkels (of een andere winkel) betalen. Voer je 16-cijferige kaartcode in - en klaar! Ook kan je jouw paysafecard gebruiken om te betalen in een andere valuta. Denk aan bijvoorbeeld Amerikaanse dollars. Dankzij de valuta calculator kun je alles gemakkelijk omrekenen. Waardeer je paysafecard op door een paysafe kaart te kopen bij Beltegoed.nl.
Koop paysafecard

Wie gebruikt een prepaid creditcard?


Je kunt gerust zeggen dat het gemakkelijker is om een prepaid creditcard te gebruiken dan een gewone creditcard. Prepaid creditcards worden meestal gebruikt door mensen die hun uitgaven onder controle willen houden. Daarnaast worden prepaid creditcards ook vaak gebruikt door mensen die niet in aanmerking komen voor een normale creditcard.

Is een prepaid creditcard veilig?


Prepaid creditcards zijn minstens net zo veilig als gewone creditcards. Een prepaid creditcard is anoniem en zonder naam. Je privacy komt zo nooit in geding. Zorg dat je jouw online prepaid creditcard nooit kwijtraakt en door iemand anders wordt gebruikt (fraude).

Prepaid creditcard verloren?


Je online prepaid creditcard verloren? Zorg dan dat je het zo snel mogelijk aan je bank doorgeeft. Net zoals bij gewone creditcards heb je namelijk geen 100% garantie dat je al je geld terugkrijgt. Dit is bij de meeste debit- en creditcards het geval. Omdat prepaid creditcards een relatief nieuwe betaalvorm zijn, is er nog vrij weinig wetgeving op dit gebied. Zorg er dus voor dat je alle regels en voorwaarden bekijkt als je er zelf eentje aanschaft.

Beste prepaid creditcards


Beltegoed.nl biedt twee prepaid credit cards aan die zeer klantvriendelijk zijn. De ondernemingen achter deze prepaid creditcards streven naar een uitermate veilige online-en offline ervaring voor hun klanten. De beste prepaid creditcards zijn volgens ons paysafecard en Cashlib. Op Beltegoed.nl kun je een van deze prepaid creditcards kopen voor verschillende bedragen. De paysafecard en Cashlib-voucher zijn allebei veilige en anonieme prepaid creditcards zonder naam.

Is een prepaid creditcard heroplaadbaar?


Jazeker! Je kunt weer geld op je prepaid creditcard storten via een directe storting, overschrijving of door contact op te nemen met verkopers binnen het netwerk van de uitgever van de kaart. Het gaat hier om een prepaid creditcard die je voor de langere termijn kunt gebruiken. Laad een prepaid creditcard zo vaak mogelijk op als je wilt.

Is een prepaid creditcard anoniem?


Omdat privacy en anonimiteit erg belangrijk voor ons is, willen we hier nog iets meer. Er zijn verschillende soorten prepaid creditcards. Sommige kun je offline in echte winkels kopen met een vast bedrag erop. Je hoeft geen naam op te geven die aan dit type kaarten verbonden is. Als je met een prepaid creditcard betaalt, geniet je dus van een zekere anonimiteit. Als je een prepaid creditcard koopt die je weer op kunt laden, willen banken meestal een paar details van jou registreren. Zorg ervoor dat je de privacy regels rondom de prepaid creditcard die je wilt kopen goed doorneemt. Iedere financiële instantie gaat hier net iets anders mee om.

Waarom paysafecard?


De paysafecard is een welbekende prepaid creditcard. Je kunt hiermee online betalen voor onder andere games, muziek, film en entertainment bij allerlei verschillende bedrijven. Hiervoor hoef je helemaal niet ingewikkeld te doen; je hebt geen bankrekening of creditcard nodig!

Waarom CASHlib?


Naast de paysafecard bieden we op Beltegoed.nl ook de CASHlib-voucher aan. Wat de CASHlib prepaid creditcard bijzonder maakt, is dat het onderscheid maakt in gaming en geldzaken. Je kunt CASHlib bijvoorbeeld inwisselen voor bitcoins of je kunt leuke games spelen, zoals Gratorama, Vegas Casino en veel meer. Al overtuigd? Koop dan nu een CASHlib-voucher.

Waar kan ik een paysafecard kopen?


Je kunt prepaid creditcards in de meeste winkels vlakbij jou kopen - denk aan supermarkten en tankstations. Dit geldt ook voor een paysafecard en CASHlib prepaid creditcard. Je kunt ze ook online kopen en thuisbezorgd krijgen of bij een afleverpunt ophalen in jouw buurt. Er zijn veel financiële instanties die prepaid creditcards aanbieden. Deze hebben allemaal een andere website waar de kaart wordt aangeboden.

Prepaid creditcard online kopen


Het meest handige is natuurlijk wel om een paysafecard of CASHlib-voucher via ons te bestellen! Maak geen overhaaste beslissingen en lees alle informatie over de prepaid creditcard goed door voordat je de knoop doorhakt. Hebben wij je overtuigd? Waar wacht je nog op? Koop nu bij ons jouw prepaid creditcard.
Koop prepaid creditcard

Disclaimer
NB: beltegoed.nl biedt enkel een platform dat je kunt gebruiken voor het aanschaffen van prepaid kaarten die worden aangeboden door verschillende aanbieders. De algemene voorwaarden van de aanbieder zijn altijd van toepassing op het product dat is gekocht via beltegoed.nl. Wij doen ons uiterste best om correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid van deze informatie aangezien bijvoorbeeld bepaalde omstandigheden kunnen veranderen. Informatie die op het moment van publiceren juist was, kan hierdoor op een later tijdstip niet meer correct zijn.


Terug naar het overzicht