Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
11-10-17 - 

Top 5 engste Android horror games

top-5-engste-Android-horror-games

Top 5 engste Android horror games


Combineer dit grijze, grauwe weer met in het donker naar je werk gaan en thuiskomen – je voelt de herfstdip symptomen spontaan opkomen. Maar als groot liefhebbers van all things scary is dat eigenlijk helemaal niet nodig, gezien we de engste en daarmee leukste maand van het jaar hebben bereikt! Tijd dus voor een pre-Halloween feestje met je Google Play card. Wij presenteren: de engste Android mobile games in de Google Play Store die wij kennen. Are you scared yet?

1. The School: White Day


Wat doe je als verliefde middelbare scholier op de avond van White Day (Koreaanse Valentijnsdag)? Je sluipt ‘s avonds de school in om chocola voor haar achter te laten! Helaas kan de 15-jarige scholier Hee-Min Lee de Yeondu High School niet meer uit nadat hij dit gedaan heeft. Niet zo fijn wanneer je erachter komt dat er geesten rondspoken en de conciërge last heeft van moordneigingen…
  • Koop deze bloedstollende game voor €7,99 in de Google Play store


2. Dungeon Nightmares


Wat nou als je iedere avond dezelfde nachtmerrie hebt: een weg vinden uit verschillende kerkers via slecht verlichte kamers en gangen. Klinkt eng? Is het ook. Tijdens je zoektocht kun je ook nog artifacts verzamelen, maar geloof ons, zoek gewoon naar de dichtstbijzijnde uitgang! Want het lijkt misschien eenvoudig, maar iets of iemand ziet je liever niet vertrekken.
  • Raak verzeilt in een nachtmerrie met deel 1 voor maar €1,29
  • Nog niet genoeg gehad? Ook deel 2 vind je in de Google Play Store voor €2,69

3. Five Nights at Freddy’s


In deze gameserie heb je te maken met schattige animatronics, namelijk Freddy Fazbear en zijn vrienden. Overdag zijn deze bewegende robots een hit bij families, maar ‘s nachts is het een ander verhaal. Dan zijn ze wat onvoorspelbaar en hebben de neiging om je de stuipen op het lijf te jagen. Er zijn inmiddels meerdere delen verschenen, dus: licht uit, koptelefoon op, geluid op standje hard en “genieten” maar.

4. Emily Wants To Play


Simpel maar effectief. Neem de tips van FNaF ter harte en installeer je met je telefoon of tablet op de bank. Het regent hard en het deur van het huis waar jij een pizza moet bezorgen staat open. Wat doe je dan? Je loopt een stukje naar binnen en roept “Hello, your pizza’s here”. Beetje jammer dat de deur achter je dichtvalt en je niet meer weg kan. Gelukkig heb je Emily nog, die dolgraag met je wil spelen.
  • Weet jij te ontsnappen van Emily? Koop de game voor €3,34 in de Google Play store

5. The Walking Dead


Spannend, eng, bloederig, emotioneel en een ijzersterk verhaal waar je zelf invloed op uitvoert – dat zijn Telltale’s The Walking Dead games. We willen niets verklappen, dus het is de hoogste tijd om zelf kennis te maken met Lee en Clementine. Lee neemt de jonge Clementine onder zijn hoede en samen proberen ze te overleven in de met zombies geïnfecteerde wereld. Zullen ze het overleven?
  • Koop Season One episodes voor €5,99 p/s of ga voor de season pass voor €14,99. De eerste episode krijg je voor niks!
  • Ook in Season 2 krijg je de eerste episode gratis. Speel verder voor €5,99 per episode, of speel ze allemaal met de season pass

Tot zover onze favorieten! Deze maand kom je helemaal in Halloween sferen met je Google Play Card. Griezelen gegarandeerd.

Google Play Card kopen


Terug naar het overzicht